Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaşlar, bugün aldığım sonuçtan dolayi biraz modum düştü, ama hızla toparlaniyorum

11:00 2 dilim ekmek, 1 yumurtali omlet, 1 kk peynir, 6 zeytin, roka, salatalık, domates
15:00 1 duble kahve, 1 kuru kayısı
17:30 3 kaşık etli kuru fasulye, 2 sarma, yogurtlu kereviz salatası, çoban salata, tere
2.5 litre su
4228 adım: 210 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin

Eklentiler

• Screenshot_20210102-004317_Samsung Health.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210102-004412_Samsung Health.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 16
Iyi geceler kizlar dunku uykusuzluktan sonra cocuklari uyuturken uyuyakalmisim kalktigim gibi menu yazayim dedim.
Sabah
Iki haslanmis yumurta
4 zeytin
Bir dilim peynir
Iki catal yumurtali patates
Ogle
Dort kofte
Bes kup patates
Filtre kahve
Aksam bir tabak kofte patates firinda pismis
Brokoli salatasi
Yarim dilim ekmek (aksam yemegim cok gotundbilir oncelikli hddefim gece atirtirmasindan kurtulmak sonra hafifletecegim bu ogunu. Cunku aksam az yersem mutfak faresi gibi gece mutfakta buluyorum kendimi hos son zamanlarda cok yersem de buluyordum.)
Su 2 lt
Spor 30dk leslie fast walk yalniz adim sayar yuklememistim ben daha burayi okumamistim sporu yaparken. Bu arada bir esim varmis hayirli olsun. Etiketleyemiyorum yine muhtesem internetim sayesinde.

Sabah
Peynir
1 dilim ekmek
Muzlu süt
Şekeriz Turk kahvesi

Öğlen
Haşlanmis tavuk gogsu
Beyaz ekmek
Muz

Akşam
Yogurtlu brokoli salatası
Şehriyeli tavuk çorba

Su: 2lt

Kalori: 1071

Spor: 15 dk zumba
300 bölgesel egzersiz
105+150

255 puan
Arrietty_ sedulu @_Vera_ Tamotuzbesgoztepe

Ortagim son derece guzel yemissin. Bende pazartesiye kadar tartilmama karari aldim. Cunku gram veremiyorum

Günaydın bende aranıza katılabilir miyim zayıflamak istiyorum
Günaydın canim ilk sayfadaki katılım formununu doldurur musun ? Hem kuralları da okumuş olursun. Hosgeldin aramıza
Gunaydin kizlar taytla atlaya ziplaya spor yapiyordum bu telefonu koyacak yer de yok nasil yapiyorsunuz ya?
Canım ben akıllı bileklik kullanıyorum miband4 var öyle olunca gerek olmuyor telefona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…