Amin cok tesekkurler hosbuldum.Öncelikle Rabbım bi daha depremi yaşatmasın hoşgeldiniz
Ortagim son derece guzel yemissin. Bende pazartesiye kadar tartilmama karari aldim. Cunku gram veremiyorumMerhaba arkadaşlar, bugün aldığım sonuçtan dolayi biraz modum düştü, ama hızla toparlaniyorum
11:00 2 dilim ekmek, 1 yumurtali omlet, 1 kk peynir, 6 zeytin, roka, salatalık, domates
15:00 1 duble kahve, 1 kuru kayısı
17:30 3 kaşık etli kuru fasulye, 2 sarma, yogurtlu kereviz salatası, çoban salata, tere
2.5 litre su
4228 adım: 210 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
İyi yapmışsın, pazartesi güzel bir rakam göreceğini eminim.Ortagim son derece guzel yemissin. Bende pazartesiye kadar tartilmama karari aldim. Cunku gram veremiyorum
Hoşgeldin canımGünaydın bende aranıza katılabilir miyim zayıflamak istiyorum
Insallah canim. Fakat ben. Reglolamiyorum..ve iste sismeye basladim.yine..İyi yapmışsın, pazartesi güzel bir rakam göreceğini eminim.
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
Günaydın canım bugün adımlarımız artacak inşallah benim hedefim yine 10000 adım olacak bu hafta her gün belki daha fazla olabilir2.5 litre su icildi. adimlwrim az bugun ama toparlayacagim
@_Vera_Arrietty_ E English_teacherrr
foto paylaşamiyorum cunu sifirlanmis 12 yi gecince 1500 civarindaydi sanirim
Bence de en büyük sorun bu onun icin a101den bileklik aldimGunaydin kizlar taytla atlaya ziplaya spor yapiyordum bu telefonu koyacak yer de yok nasil yapiyorsunuz ya?
Günaydın canim ilk sayfadaki katılım formununu doldurur musun ? Hem kuralları da okumuş olursun. Hosgeldin aramızaGünaydın bende aranıza katılabilir miyim zayıflamak istiyorum
Canım ben akıllı bileklik kullanıyorum miband4 var öyle olunca gerek olmuyor telefonaGunaydin kizlar taytla atlaya ziplaya spor yapiyordum bu telefonu koyacak yer de yok nasil yapiyorsunuz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?