Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ sevgili eşim ne durumdasın
Canım diyet gayet iyi gidiyor. Az evvel yürüyüşten geldim vücudum ısınmışken biraz bölgesel hareketler yapacağım şimdi. Dukan birasına başladım bugün, şimdiden 2 lt ye kadar su içtim bile.
Yemek sonrası tekrar yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, daha sonra paylaşacağım bu günümü. Erken paylaşınca yanan adımlarım oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210102-183731.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210102-183745.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210102-183754.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 22
Aynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde

Eklentiler

• IMG_20210102_141552.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 39
sedulu
45 dk leslie yapıldı
30 dk yoga yapıldı bugün P90x3te yoga günüydü anamm kalkmıyor hiçbir yerim esnek değilim çok zor geçti
2 dklık da bir video vardı Squat yaptırıyor onu yaptım biraz adımlayıp akşam da chloe yapcam sen neler yaptın

Arrietty_ @_Vera_ sedulu pamukskr
Toplam kalori =980
Sabah
Menemen
5 zeytin
1 sigara böregi

Ara
3 kuru erik
10 çiğ fındık
1 fincan sade türk kahvesi

Akşam
1 tabak pırasa
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su=3 litre

Eklentiler

• Screenshot_20210102-190905_Health.webp
    11 KB · Görüntüleme: 26
Afiyet olsun cnm mutfak dolaplarını neyle kapliyonuz

Oy masallah ben chloeden sonra adımlama yaptım sadece tüm vücudu çalıştırdığı icin başka bir şey yapamadım.

Aynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Bende bu konuda şanslıyım canım. Gecenin bir yarısı bile kafama esince çıkabiliyorum. Eşimle akşam yemek/çay faslı bitince yürüyüşü özümsedik bu ara.
O yüzden zaten geç paylaşayım istiyorum.

Oy masallah ben chloeden sonra adımlama yaptım sadece tüm vücudu çalıştırdığı icin başka bir şey yapamadım.
sedulu cum şu dukan amcanın birası nasıl bir tatmış ya, aslını tercih ederdim
Burnumu falan kapatıp soluksuz içiyorum
Kabuk tarçın falan atsam yada başka bir şey, tadını değiştirsem biraz olurmu ki.

Haha bende normal birayı tercih ederdim ama dukan sağolsun ben ilk defa yaptım ya ondan icine bisiler atsan ne olur bilemiyorum canım. Sabit tariften devam ediyorum

19:30 4 yk şehriye pilavı ve bir kase sebzeli mercimekli çorba, az yağda ikisi de.

22:30 gibi de bir bardak kefir veya 4 yk yoğurt yerim. Zaten denk oluyor.

1 litre su içtim, ben hiç su içmem normalde. Gerçekten içmem ama, bütün haftayı bir litre ile kapatıyorumdur muhtemelen normalde. Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bu yüzden bugün 2 litreye tamamlarım. 3 göremem

Muhtemelen spor yapamayacağım çünkü bir zoom görüşmesi bitiyor yerine yenisi başlıyor

Bir de mesajın sonundaki vki kısmı bende gösteriyordu şimdi hatalı gözüküyor umarım düzelir

Son düzenleme:
Eline saglik canim afiyet olsun

Suyum 3 lt
4 mile leslie yarım saat yürüyüş puan hesaplamadım adım yarışı olduğu için
Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Serina08
Masallahin var esim ya bende adimlar az yine ya seni asagi cekiyorum resmen kendi evimde degilim koye gelmistik cocuklar biraz nefeslensin diye. Cok fazla bisi yapamiyorum burada pazartesi yada sali evime donecegim soz cumaya kadar telafi edecegim

Masallahin var esim ya bende adimlar az yine ya seni asagi cekiyorum resmen kendi evimde degilim koye gelmistik cocuklar biraz nefeslensin diye. Cok fazla bisi yapamiyorum burada pazartesi yada sali evime donecegim soz cumaya kadar telafi edecegim
Olsun canım seninde elinde olan bişe değil sonuçta evine gidince ama yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…