Canım diyet gayet iyi gidiyor. Az evvel yürüyüşten geldim vücudum ısınmışken biraz bölgesel hareketler yapacağım şimdi. Dukan birasına başladım bugün, şimdiden 2 lt ye kadar su içtim bile.
Aynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerdeCanım diyet gayet iyi gidiyor. Az evvel yürüyüşten geldim vücudum ısınmışken biraz bölgesel hareketler yapacağım şimdi. Dukan birasına başladım bugün, şimdiden 2 lt ye kadar su içtim bile.
Yemek sonrası tekrar yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, daha sonra paylaşacağım bu günümü. Erken paylaşınca yanan adımlarım oluyor.
Ayyy karr çok severim hiç yağmıyor buralara amaAynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Afiyet olsun cnm mutfak dolaplarını neyle kapliyonuz
Oy masallahsedulu
45 dk leslie yapıldı
30 dk yoga yapıldı bugün P90x3te yoga günüydü anamm kalkmıyor hiçbir yerim esnek değilim çok zor geçti
2 dklık da bir video vardı Squat yaptırıyor onu yaptım biraz adımlayıp akşam da chloe yapcam sen neler yaptın
Bende bu konuda şanslıyım canım. Gecenin bir yarısı bile kafama esince çıkabiliyorum. Eşimle akşam yemek/çay faslı bitince yürüyüşü özümsedik bu ara.Aynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Oy masallahben chloeden sonra adımlama yaptım sadece tüm vücudu çalıştırdığı icin başka bir şey yapamadım.
Ne güzel manzaraAynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Haha bende normal birayı tercih ederdim ama dukan sağolsunsedulu cum şu dukan amcanın birası nasıl bir tatmış ya, aslını tercih ederdim
Burnumu falan kapatıp soluksuz içiyorum
Kabuk tarçın falan atsam yada başka bir şey, tadını değiştirsem biraz olurmu ki.
19:30 4 yk şehriye pilavı ve bir kase sebzeli mercimekli çorba, az yağda ikisi de.Merhaba, genel olarak arada bir girip başlığı okuyorum.
Bu dönem vize dönemim olduğu için ödevlerle uğraşıyorum, kusura bakmayın. Geceleri daha verimli çalışabildiğim için sabaha karşı yatıp öğleden sonra uyanıyorum
13:30 gibi kibrit kutusu kadar bir peynir, bir yumurtadan az yağlı omlet ve yeşillik 🌶 tükettim.
16:30 gibi 5 kavrulmuş fındık+ 1 çilek + 20-25 ml süt eklediğim filtre kahve ️ ile öğün yapacağım.
Yukarıda atılan 10.000 adım videosunu yapmayı deneyeceğim akşam, kimin attığını unuttum sorry
Bu sabah tartıldığımda 97'ye yakın çıktım. Ben karaciğerimde yağlanma olduğu için ayda bir hastahaneye gidiyorum, bu yüzden doktor özellikle sadece orada tartılmamı istediğinden yeni bir tartı almadım. Evde eski usül bir tartı buldum, merakıma yenik düşüp ordan bakıyorum dijital olmadığı için tam bilemiyorum. Bakalım doktordaki tartıda da sonuçlarım aynı çıkar umarım. Oradan fotoğraf çekebilir miyim bilmiyorum, eve gelince yine kendi tartımdan çeker atarım, çok fark olacağını sanmıyorum zaten
Eline saglik canim afiyet olsunYaa yedim şimdi ben böyle bazı şeyleri deniyorum takımdakiler bilir sevmedim hiç öbürlerini ama bu çok güzel oldu yarım karnabaharı çiğden blender dan geçirdim diğer tarafta 1 soğanı zeytin yağında kavurdum içine salça pul biber koydum sonra içine çektiğim karnabaharları koydum on dk filan ağzı kapalı pişti yeşillik doğradım bolca soğuyunca içne kattım aynı normal kısır gibi oldu
Masallahin var esim ya bende adimlar az yine ya seni asagi cekiyorum resmen
Olsun canım seninde elinde olan bişe değil sonuçta evine gidince ama yaparsınMasallahin var esim ya bende adimlar az yine ya seni asagi cekiyorum resmenkendi evimde degilim koye gelmistik cocuklar biraz nefeslensin diye. Cok fazla bisi yapamiyorum burada pazartesi yada sali evime donecegim soz cumaya kadar telafi edecegim
Cok guzelmis ya mutlaka deneyecegimYaa çok güzel oldu canım üstte yazdım tarifi sende deneyebilirsin ki kalorisi çok az 100 gr 62 cal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?