Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biri benim komşuyu durdursun poğaça ve pizza getirmiş
30 gr pizza yedim
Böylece 1193 kaloriyi aldım

Şimdi sıra adım atmada
Ve suyu 2 lt ye tamamlamada
Yaa bence çok şanslısın ne güzel komşuların varmiş çoğu yerde komşuluk ölmüş

Yılbaşında çok yemiştim buraya da yazdım tartida 1.5 kilo farkeder mi ya form çayı aldım bugün ödem falan vardır belki diye ise yarar umarım. Akşam 8 den sonra bisey yememeye alıştırıyorum kendimi şimdi menü paylaşıyorum o nedenle henüz spor yapmadım adım sayım 6000 lerde birazdan spor yapıp 12 den önce paylascam:)
Öncekine gore daha çok şu içiyorum buarada ama 1 lt falandır onu da artirmayi deniycem bu hafta

Eklentiler

• Screenshot_20210102-195511.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20210102-195506.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 21
Ben paylaşcam şimdi canım eşim hazırmızın artık bu saatten sonra beni kimse koltuğumdan kaldıramaz

Mesela burda 2 sene olacak nerdeyse kapımı çalan bi Allahın kulu yokk
Bizim burdada öyle cnm 1,5 yıl önce doğum yaptım çocuk 15 günlük oldu banyo yaptırdık karşı komsu bebek ağlamasını duyup zile bastı ayyy sen hamilemiydin hiç görmedik diyor bende hergun yürüyordum yani

Oda iyice uzaklasmis ya. Bi komsum vardi boyle sahurda bile borek falan getirirdi simdi tasindi. Onun yerine tasinan selam vermekten bile aciz

Biri benim komşuyu durdursun poğaça ve pizza getirmiş
30 gr pizza yedim
Böylece 1193 kaloriyi aldım

Şimdi sıra adım atmada
Ve suyu 2 lt ye tamamlamada
Kolay gelsin eşim:) 1193 kalori az bile bence.. Ben 1400 almaya çalışıyorum her gün, uygulama 1600 hesaplıyor ama o kadar çıkmıyorum.

Aayy öyle komşunun agzına terlikle vurcan valla komşu çok önemli ya valla ölsen hiç bir komsum fark etmez okadar yani

Oda iyice uzaklasmis ya. Bi komsum vardi boyle sahurda bile borek falan getirirdi simdi tasindi. Onun yerine tasinan selam vermekten bile aciz
Benim de eski komşularım çok iyiydi beraber kahvaltı lar felan yapar yer içerdik bura tam tersi bide çoğu çalışıyor olunca hiç görüşulmüyor

Bu ne kızzz maşallah diyim de nazar değmesin
Dün bu kadar zorlanmamıştım ama bugün zorlandım yarın bu kadar yapamıcam heralde.. ayagıma agrılar girdi son 19 bindeyken inatla dünkü skorumu gececem diye çabaladım hergün bir gün öncekinin skorunu gececm sşye cabalarsam vay benim halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…