Yaa bence çok şanslısın ne güzel komşuların varmiş çoğu yerde komşuluk ölmüşBiri benim komşuyu durdursun poğaça ve pizza getirmiş
30 gr pizza yedim
Böylece 1193 kaloriyi aldım
Şimdi sıra adım atmada
Ve suyu 2 lt ye tamamlamada
Yaparim yaparim sikinti yok bu haftada iyi bi eksi gormek istiyorum beraber insallahOlsun canım seninde elinde olan bişe değil sonuçta evine gidince ama yaparsın
Bizdede yok halaAyyy karr çok severim hiç yağmıyor buralara ama
Ayy kışın güzel sadece yaz ayı için çileNe güzel manzara
nereye ait?
Ben paylaşcam şimdi canım eşim hazırmızınBende bu konuda şanslıyım canım. Gecenin bir yarısı bile kafama esince çıkabiliyorum. Eşimle akşam yemek/çay faslı bitince yürüyüşü özümsedik bu ara.
O yüzden zaten geç paylaşayım istiyorum.
Mesela burda 2 sene olacak nerdeyse kapımı çalan bi Allahın kulu yokkYaa bence çok şanslısın ne güzel komşuların varmiş çoğu yerde komşuluk ölmüş
Bizim burdada öyle cnm 1,5 yıl önce doğum yaptım çocuk 15 günlük oldu banyo yaptırdık karşı komsu bebek ağlamasını duyup zile bastı ayyy sen hamilemiydin hiç görmedik diyor bende hergun yürüyordum yaniMesela burda 2 sene olacak nerdeyse kapımı çalan bi Allahın kulu yokk
Oda iyice uzaklasmis ya. Bi komsum vardi boyle sahurda bile borek falan getirirdi simdi tasindi. Onun yerine tasinan selam vermekten bile acizBizim burdada öyle cnm 1,5 yıl önce doğum yaptım çocuk 15 günlük oldu banyo yaptırdık karşı komsu bebek ağlamasını duyup zile bastı ayyy sen hamilemiydin hiç görmedik diyor bende hergun yürüyordum yani
Kolay gelsin eşim:) 1193 kalori az bile bence.. Ben 1400 almaya çalışıyorum her gün, uygulama 1600 hesaplıyor ama o kadar çıkmıyorum.Biri benim komşuyu durdursun poğaça ve pizza getirmiş
30 gr pizza yedim
Böylece 1193 kaloriyi aldım
Şimdi sıra adım atmada
Ve suyu 2 lt ye tamamlamada
Aayy öyle komşunun agzına terlikle vurcanBizim burdada öyle cnm 1,5 yıl önce doğum yaptım çocuk 15 günlük oldu banyo yaptırdık karşı komsu bebek ağlamasını duyup zile bastı ayyy sen hamilemiydin hiç görmedik diyor bende hergun yürüyordum yani
Benim de eski komşularım çok iyiydi beraber kahvaltı lar felan yapar yer içerdik bura tam tersi bide çoğu çalışıyor olunca hiç görüşulmüyorOda iyice uzaklasmis ya. Bi komsum vardi boyle sahurda bile borek falan getirirdi simdi tasindi. Onun yerine tasinan selam vermekten bile aciz
Sanki biraz karb fazla olmuş canım lavaş sarma beyaz ekmek buna biraz daha dikkat edebilirsin bence
Bu ne kızzz maşallah diyim de nazar değmesin
Artik hemen hemen heryerde oyle maalesef yaBenim de eski komşularım çok iyiydi beraber kahvaltı lar felan yapar yer içerdik bura tam tersi bide çoğu çalışıyor olunca hiç görüşulmüyor
Hey masallah
Dün bu kadar zorlanmamıştım ama bugün zorlandım yarın bu kadar yapamıcam heralde.. ayagıma agrılar girdi son 19 bindeykenBu ne kızzz maşallah diyim de nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?