Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Paylaş paylaş canım yarın bu skoru yapmam münkün değil ben pert oturdum koltuğuma eşime diyorum artık yatana ladar beni burdan kimse kaldıramaz
Cok zorlama kendimi canim sonra daha kotu olursun ilk etapta bu kadar yuklenme kendine

Harikasın valla hayran kaldım ben 12000 de pertim çıktı diyom 20000 düşünemiyorum

Arrietty_
@_Vera_
sedulu
@neutral

Toplam 972 kalori aldım
4 litre su içilmek üzere son 3 bardak kadar kaldı
Ya masallah masallah. 4 litre suda gozum yok. 3 yapsam yeter
Aynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Iskandinavyada yasiyorum ve 6 senedir kar yok burda :/
Ooo harikasin vera : ))
Biz az once sofradan kalktik. Bugun pek halsizim. Es gecip yarin 2 xp90 yaparim herhal
Yogasi da zor bu p90 in

Cidden tadi ve kokusu berbat.

Su kismi benide zorluyor. Yavas yavas yukseltmeye bakalim.cunku cidden kilo vermede etkisi cok
2,5-3 ictigim haftalar nerdeyse 800gr verdim. Icemedigim haftalar 200-300 gr anca

Fark eder malesef. Seninde sorunun su demek. Suya tarcin filan atalim. Veya limon.Arttira biliriz belki bu sekilde
Kahvalti patatesli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin cay

aksam: 3 yk kereviz yemegi 2 kuru biber dolmasi, yogurt bir kase

Dukan birasi+4 lt su
Ee hic birsey yememissin canim
Su ise mukemmel
Arrietty_
@_Vera_
sedulu
@neutral

Ben pertttt ben iptal ben yokkk
21142 adım
100 suquat
Kiz bacaklarin zangir zangirdir simdi senin : ))
Bir 20bin ustune cikinca insan durduramiyor kendini. Inanmazsan sedulu ya sor : D
Hergün 20000 adıma şartladım kendime bide hiç inat etmeyen ben inada bindi bu diyetle spor işi
Adim sayin yuksek olunce boyle, tartida mutlaka daha cok fark gorursun

Sağ ayak pert solda bişi yok bu hafta çok kararlıyım ya inşallah cuma tartıda hayal kırıklığı yaşamam

Adaşım kaptanım göndereyim size burdan kar her yer bembeyaz

Diyet düşmanım benim
20 sene önceki öğrencim
Aaa oyle mi. Ozaman hem sevdiginden hemde saygisindan
Ne kadar guzel .
Burda hic yok komsuluk
9senedir ayni apartmandayiz. Altda ki komsum ile kucuk kizi olunca anca komsuluk muhabbeti oldu. Gerci kendisi sonradan baya baya elimi verdim kolumu aldi tarzi biri cikti

Yaa bence çok şanslısın ne güzel komşuların varmiş çoğu yerde komşuluk ölmüş

Azıcık kendim istendim sanırım bu durumu yaptığım sebze çorbasından götürmekle başladı herşey
Sonra o bana güllaç getirmiş
Daha sonra ben ona inegöl köfte pişirip götürdüm
O da poğaça ve pizza ile golü attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…