- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Evet canim haklisin aslinda protein agirlikli gitmeye calissam daha iyi olacakSanki biraz karb fazla olmuş canım lavaş sarma beyaz ekmek buna biraz daha dikkat edebilirsin bence
Paylaş paylaş canım yarın bu skoru yapmam mümkün değil ben pertHey masallahsu saatten sonra kendi adimlarimi paylasmak istemiyorum
Cok zorlama kendimi canim sonra daha kotu olursun ilk etapta bu kadar yuklenme kendinePaylaş paylaş canım yarın bu skoru yapmam münkün değil ben pertoturdum koltuğuma eşime diyorum artık yatana ladar beni burdan kimse kaldıramaz
Harikasın valla hayran kaldım ben 12000 de pertim çıktı diyom 20000 düşünemiyorumDün bu kadar zorlanmamıştım ama bugün zorlandım yarın bu kadar yapamıcam heralde.. ayagıma agrılar girdi son 19 bindeykeninatla dünkü skorumu gececem diye çabaladım hergün bir gün öncekinin skorunu gececm sşye cabalarsam vay benim halime
Hergün 20000 adıma şartladım kendime bide hiç inat etmeyen ben inada bindi bu diyetle spor işiCok zorlama kendimi canim sonra daha kotu olursun ilk etapta bu kadar yuklenme kendine
Ben işte o 12000 de diyorum ki aaaa 8 bine bişi kalmamışHarikasın valla hayran kaldım ben 12000 de pertim çıktı diyom 20000 düşünemiyorum
Bizimki de aynen peşimde dolanıyo ben yürürken 1 2 diyo bideBen işte o 12000 de diyorum ki aaaa 8 bine bişi kalmamışev halkı oturuyo ben ayakta spor yapıyorum arrık oğluma bana eşlik ediyo
Senin komsuda hep tatli getiriyor : ))Komşum güllaç getirmiş saat 18 :00 öncesi onu da yedim 94 gr =123 kalori
Böylece bugün toplam 1066 kalori oldu
Afiyet olsun eşimTunaydin ancak gelebildim
Menü
Sabah(9:00)
1 üçgen sebzeli omlet (pizza dilimi kadar)
1 kk peynir
2 wasa
Yeşillik
İkindi(16:00)
Eki Görüntüle 2752230
Aksam(18:30)
1 kase granula ve süt
Su: 2lt E Emeeelll @_Vera_Arrietty_
Kaç yaşında sizinki benim oğlum 2.5 yaşındaBizimki de aynen peşimde dolanıyo ben yürürken 1 2 diyo bide
Ya masallah masallah. 4 litre suda gozum yok. 3 yapsam yeter
Iskandinavyada yasiyorum ve 6 senedir kar yok burda :/Aynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Ooo harikasin vera : ))sedulu
45 dk leslie yapıldı
30 dk yoga yapıldı bugün P90x3te yoga günüydü anamm kalkmıyor hiçbir yerim esnek değilim çok zor geçti
2 dklık da bir video vardı Squat yaptırıyor onu yaptım biraz adımlayıp akşam da chloe yapcam sen neler yaptın
Cidden tadi ve kokusu berbat.sedulu cum şu dukan amcanın birası nasıl bir tatmış ya, aslını tercih ederdim
Burnumu falan kapatıp soluksuz içiyorum
Kabuk tarçın falan atsam yada başka bir şey, tadını değiştirsem biraz olurmu ki.
Su kismi benide zorluyor. Yavas yavas yukseltmeye bakalim.cunku cidden kilo vermede etkisi cok19:30 4 yk şehriye pilavı ve bir kase sebzeli mercimekli çorba, az yağda ikisi de.
22:30 gibi de bir bardak kefir veya 4 yk yoğurt yerim. Zaten denk oluyor.
1 litre su içtim, ben hiç su içmem normalde. Gerçekten içmem ama, bütün haftayı bir litre ile kapatıyorumdur muhtemelen normalde. Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bu yüzden bugün 2 litreye tamamlarım. 3 göremem
Muhtemelen spor yapamayacağım çünkü bir zoom görüşmesi bitiyor yerine yenisi başlıyor
Bir de mesajın sonundaki vki kısmı bende gösteriyordu şimdi hatalı gözüküyor umarım düzelir
Fark eder malesef. Seninde sorunun su demek. Suya tarcin filan atalim. Veya limon.Arttira biliriz belki bu sekildeYılbaşında çok yemiştim buraya da yazdım tartida 1.5 kilo farkeder mi yaform çayı aldım bugün ödem falan vardır belki diye ise yarar umarım. Akşam 8 den sonra bisey yememeye alıştırıyorum kendimi şimdi menü paylaşıyorum o nedenle henüz spor yapmadım adım sayım 6000 lerde birazdan spor yapıp 12 den önce paylascam:)
Öncekine gore daha çok şu içiyorum buarada ama 1 lt falandır onu da artirmayi deniycem bu hafta
Ee hic birsey yememissin canimKahvalti patatesli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin cay
aksam: 3 yk kereviz yemegi 2 kuru biber dolmasi, yogurt bir kase
Dukan birasi+4 lt su
Adim sayin yuksek olunce boyle, tartida mutlaka daha cok fark gorursunHergün 20000 adıma şartladım kendime bide hiç inat etmeyen ben inada bindi bu diyetle spor işi
Sağ ayak pert solda bişi yokYa masallah masallah. 4 litre suda gozum yok. 3 yapsam yeter
Iskandinavyada yasiyorum ve 6 senedir kar yok burda :/
Ooo harikasin vera : ))
Biz az once sofradan kalktik. Bugun pek halsizim. Es gecip yarin 2 xp90 yaparim herhal
Yogasi da zor bu p90 in
Cidden tadi ve kokusu berbat.
Su kismi benide zorluyor. Yavas yavas yukseltmeye bakalim.cunku cidden kilo vermede etkisi cok
2,5-3 ictigim haftalar nerdeyse 800gr verdim. Icemedigim haftalar 200-300 gr anca
Fark eder malesef. Seninde sorunun su demek. Suya tarcin filan atalim. Veya limon.Arttira biliriz belki bu sekilde
Ee hic birsey yememissin canim
Su ise mukemmel
Kiz bacaklarin zangir zangirdir simdi senin : ))
Bir 20bin ustune cikinca insan durduramiyor kendini. Inanmazsansedulu ya sor : D
Adim sayin yuksek olunce boyle, tartida mutlaka daha cok fark gorursun
Gönder kiz :))Sağ ayak pert solda bişi yokbu hafta çok kararlıyım ya inşallah cuma tartıda hayal kırıklığı yaşamam
Adaşım kaptanım göndereyim size burdan karher yer bembeyaz
Aaa oyle mi. Ozaman hem sevdiginden hemde saygisindanDiyet düşmanım benim
20 sene önceki öğrencim
Benim ki de 2.5 yaşına girecek benim de oğlum varKaç yaşında sizinki benim oğlum 2.5 yaşında
Teşekkürler değerli yorumun için canımKolay gelsin eşim:) 1193 kalori az bile bence.. Ben 1400 almaya çalışıyorum her gün, uygulama 1600 hesaplıyor ama o kadar çıkmıyorum.
Yaa bence çok şanslısın ne güzel komşuların varmiş çoğu yerde komşuluk ölmüş
Azıcık kendim istendim sanırım bu durumu yaptığım sebze çorbasından götürmekle başladı herşeyAaa oyle mi. Ozaman hem sevdiginden hemde saygisindan
Ne kadar guzel .
Burda hic yok komsuluk
9senedir ayni apartmandayiz. Altda ki komsum ile kucuk kizi olunca anca komsuluk muhabbeti oldu. Gerci kendisi sonradan baya baya elimi verdim kolumu aldi tarzi biri cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?