Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ara ara küçük degişiklikler yapmak vücudunu şaşırtır.

Kolaysa basina gelsin
Ev hanimi olan herkesi kiskaniyorum suan
Canım inan evde çok zor ama işe gidiyorum deyip bi kapıyı kapatıp çıkabiliyorsun.
Ev işleri, yemek, çamaşır dahası yemek hiç bitmiyor. Şikayet degil elhamdülillah ama ev daha zor.
Heleki şimdi evden canlı ders olayı beni mahvediyor.

Canım benim Polikistik overim var kadın dogum uzmanım en iyisi sana yürüyüş rahmi çalıştırır dedi.
Bide ben çok kiloluyum biraz azalsın aklımda.
Yürürken bile zorlanıyorum
Ya yürüyüş yapmak zaten harika bir şey tüm vücut organlar çalışıyor rahatlıyor sanki

Canım hiçte öyle düşünme demekki hayırlısı buymuş.
Bide daha gençsin çocukları büyütünce başlayabilirsin.
İlerde önce Osmanlı da yemek hakkında okumayı sonrada küçük bir yer açmayı istiyorum.
Nasip kısmet canım

Bende öleyim veli olarak 1. Sınıf annesi olarak çok yıpranyrm migren var laptoba bakınca balım agrıo küçük çocuk var bide onuda o arada idare etmem lazım derken sonra yemege giriyorum sonra ödev ödev akşam 8 olunca gözüm çıkıo ne zmn uyucak lar diye sonra pertim çıkıo sabahta sabah ezanıyla kalkıyoruz cümbür cemaat mahvetti bu illet düzenimizi neyse rabbim bu günleri aratmasın da genede çok zor

Canım eşimin canlı dersi, benim canlı dersim, kızımın canlı dersi heryer kapalı.
Özellikle belirttim tabi önce saglık bugüne ede şükür.

Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk makarna
-1 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+1,5 Litre Su
SPOR( 25 dakika Chloe Ting)

** Programdan çıkarıldıysam girip her gün yazmama gerek yok galiba. Öyleyse de bir haberim yok
Sağlıklı günler dilerim

Yok annem bizimle yasamakta bebege o bakiyor evet calisiyorum, yaslilarimiz esimin anneanne ve dedesi. Kendilerine bakabilecek durumda degiller 92 yasindalar, kvmde kaliyorlardi ama kvm cok yoruldu, biraz biz alalim dedik ama 4 ogun yemek yemeye alisiklar. Yemek yap yedir topla vb. Derken 14 aylik bebekte olunca annemle ben ancak yetisiyoruz ki ben bunaliyorum bile. Bir de bebek azi dis cikariyor zor donemler. Ne bulursam atiyorum agzima

sana da kolay gelsin, ikiz cok daha zordur elbette.

Programdan çıkarılmadın canım olur mu öyle şey daha fazla aktif ol takımda diye söylenmiştir. Yoksa kimse kimseyi çıkarmıyor burada esas liste dışında bile kilosu takip edilen bir çok arkadaş var.

Sabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir

795 kcal

Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek

Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost

Su: 2.5lt

Kalori: 1296++++ (dahasi var hesaplamadim)

Spor:
100 ipsiz atlama= 15 puan
50 mekik= 100 puan
300 kol hareketleri= bolgesel egzersiz olarak mi almaliyim? Oyleyse; 150 puan
6 dk hulahop= 30 puan

295 puan

Bu yediklerimin uatune bir suru de kuruyemiş yedim. :"(
Ben aralikli yemeye gecmek istiyorum.
12 ile 18 arasi yeme, diger saatlerde dükkani kapama. Yarin bir deneyecegim. Vitamin ve protein agirlikli bol lifli gidecegim. K.hidrat ve yagi kismaliyim.

Arrietty_ sedulu @_Vera_ Tamotuzbesgoztepe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…