- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Evet ortagim ama kilom gitkiyir3. 62yim.halaÇok hafif besleniyorsun, spor da iyi
Teşekkür ediyorum canım yapmak isterseniz programı gerçekten işe yarıyorSüper canım maasallah nazar değmesin
Canım ara ara küçük degişiklikler yapmak vücudunu şaşırtır.Eşim neler yapıyosun
Ben Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik 1 dilim tb ekmeği kapya biber yedim
Öğlende ara tarçınlı türk kahvesi ve 2 ceviz yedim ve öğlen yemeği yemezdim normalde yedim bu hafta az da olsa bişeler yiyecem öğlen yeşil mercimekli marul salatası yedim
3 mile leslie yaptım
1 mile daha yapcam bide dünkü cezam adımlamayı yapacağım sen ne durumdasın canım @Serina08
Canım inan evde çok zor ama işe gidiyorum deyip bi kapıyı kapatıp çıkabiliyorsun.Kolaysa basina gelsin
Ev hanimi olan herkesi kiskaniyorum suan
Canım benim Polikistik overim var kadın dogum uzmanım en iyisi sana yürüyüş rahmi çalıştırır dedi.Teşekkür ediyorum canım yapmak isterseniz programı gerçekten işe yarıyor
Ya yürüyüş yapmak zaten harika bir şey tüm vücut organlar çalışıyor rahatlıyor sankiCanım benim Polikistik overim var kadın dogum uzmanım en iyisi sana yürüyüş rahmi çalıştırır dedi.
Bide ben çok kiloluyum biraz azalsın aklımda.
Yürürken bile zorlanıyorum
Canım hiçte öyle düşünme demekki hayırlısı buymuş.Ben aslında ev de duracak kadın değilim işte mecburen hayat şartları diye ev hanımı oldum canım o yüzden çalışanları görünce kıskanıyorum ama sizinde çok zor eminim demekki benim içinde hayırlısı böyle imiş diyorum
Bende öleyim veli olarak 1. Sınıf annesi olarak çok yıpranyrm migren var laptoba bakınca balım agrıo küçük çocuk var bide onuda o arada idare etmem lazım derken sonra yemege giriyorum sonra ödev ödev akşam 8 olunca gözüm çıkıo ne zmn uyucak lar diye sonra pertim çıkıo sabahta sabah ezanıyla kalkıyoruz cümbür cemaat mahvetti bu illet düzenimizi neyse rabbim bu günleri aratmasın da genede çok zorCanım inan evde çok zor ama işe gidiyorum deyip bi kapıyı kapatıp çıkabiliyorsun.
Ev işleri, yemek, çamaşır dahası yemek hiç bitmiyor. Şikayet degil elhamdülillah ama ev daha zor.
Heleki şimdi evden canlı ders olayı beni mahvediyor.
Ay ben karı çokAynen canım bende bugün dışarda biraz yürüdüm kimsenin olmadıkları yerlerde
Kaptanım sen daha iyi bilirsin ama fazla su iyi degil ki böbrekler çok çalışıyor.Yeni kizlar hep iciyor 4 L : ) )
Canım eşimin canlı dersi, benim canlı dersim, kızımın canlı dersi heryer kapalı.Bende öleyim veli olarak 1. Sınıf annesi olarak çok yıpranyrm migren var laptoba bakınca balım agrıo küçük çocuk var bide onuda o arada idare etmem lazım derken sonra yemege giriyorum sonra ödev ödev akşam 8 olunca gözüm çıkıo ne zmn uyucak lar diye sonra pertim çıkıo sabahta sabah ezanıyla kalkıyoruz cümbür cemaat mahvetti bu illet düzenimizi neyse rabbim bu günleri aratmasın da genede çok zor
Hemen bakıyorum
Bu canım
Uzmanlar su zehirlenmesine karşı da uyarıyorKaptanım sen daha iyi bilirsin ama fazla su iyi degil ki böbrekler çok çalışıyor.
Yok annem bizimle yasamakta bebege o bakiyor evet calisiyorum, yaslilarimiz esimin anneanne ve dedesi. Kendilerine bakabilecek durumda degiller 92 yasindalar, kvmde kaliyorlardi ama kvm cok yoruldu, biraz biz alalim dedik ama 4 ogun yemek yemeye alisiklar. Yemek yap yedir topla vb. Derken 14 aylik bebekte olunca annemle ben ancak yetisiyoruz ki ben bunaliyorum bile. Bir de bebek azi dis cikariyor zor donemler. Ne bulursam atiyorum agzimaCanım kolay gelsin hemde çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam.
Çocuga bakmayamı geldi büyükler.
Kaynanam sagolasın ilk çocuguma baktı yardım etti ama ikizlerim olunca ben yapamam dedi.
Annem ve babam çok yardım etti.
İkizler den olan kızım çok agladı pek psikolojim iyi degildi saatlerce aglıyordu.
Programdan çıkarılmadın canım olur mu öyle şey daha fazla aktif ol takımda diye söylenmiştir. Yoksa kimse kimseyi çıkarmıyor burada esas liste dışında bile kilosu takip edilen bir çok arkadaş var.Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk makarna
-1 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+1,5 Litre Su
SPOR( 25 dakika Chloe Ting)
** Programdan çıkarıldıysam girip her gün yazmama gerek yok galiba. Öyleyse de bir haberim yok
Sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?