Regl olmadığından öyledir.Evet ortagim ama kilom gitkiyir3. 62yim.hala
Birazdan paylaşacağım, çocuklardan biri uyumadi hala.Ozzybal ortagim paylaşımını göremedim canım.
Ahaha benim de ilk haftam bu grupta iki comezi es yapmislar :) olsun kalkariz altindan. Anladigim kadariyla birbirimizle menuleri sporlari paylasacagiz cuma gunu elde edilen yuzdeye gore birinci esler secilecek. Yani menulerinde beni etiketlersen iyi olur birbirimizi gazlamamiz lazim kisaca :)))Olalım benim ilk haftam Bi hatam olursa affola birazcıkta yardım böle bilgilendirme fln yaparsan bana çok mutlu olurum piyango size vurdu
Ah canım ya bugün çok fazla olmuş yediklerin hem tost hem kek karbonhidrat fazla girmiş. Sana ceza vermem gerek bu düzenin değişmesi için. Yoksa günlerdir verdiğin emek boşa gidecekSabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir
795 kcal
Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek
Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost
Su: 2.5lt
Kalori: 1296++++ (dahasi var hesaplamadim)
Spor:
100 ipsiz atlama= 15 puan
50 mekik= 100 puan
300 kol hareketleri= bolgesel egzersiz olarak mi almaliyim? Oyleyse; 150 puan
6 dk hulahop= 30 puan
295 puan
Bu yediklerimin uatune bir suru de kuruyemiş yedim. :"(
Ben aralikli yemeye gecmek istiyorum.
12 ile 18 arasi yeme, diger saatlerde dükkani kapama. Yarin bir deneyecegim. Vitamin ve protein agirlikli bol lifli gidecegim. K.hidrat ve yagi kismaliyim.
Arrietty_ sedulu @_Vera_ Tamotuzbesgoztepe
Canim doktora gore normalmisRegl olmadığından öyledir.
Ben anlatayım size kızlar biraz es olayını.Ahaha benim de ilk haftam bu grupta iki comezi es yapmislar :) olsun kalkariz altindan. Anladigim kadariyla birbirimizle menuleri sporlari paylasacagiz cuma gunu elde edilen yuzdeye gore birinci esler secilecek. Yani menulerinde beni etiketlersen iyi olur birbirimizi gazlamamiz lazim kisaca :)))
Ben sana ayak uyduruyorum kuzum senin yaptığın egzersizleri yapicam puanları senden bakarak yazarimSabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir
795 kcal
Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek
Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost
Spor:
50 mekik= 100 puan
6 dk hulahop= 30 puan
295 puan
12 ile 18 arasi yeme, diger saatlerde dükkani kapama. Yarin bir deneyecegim. Vitamin ve protein agirlikli bol lifli gidecegim. K.hidrat ve yagi kismaliyim.
Menu tmm spor tamam Ben adımda biraz sıkıntı yasıcam o halde çünkü adımsayarım yok bide leslie seklinde yapıyorum onu nasıl ayarlasam acepp
Telefonunuza adimsayar uygulaması yükleyip spor yaparken cebinizde taşırsanız adımları sayar.Menu tmm spor tamam Ben adımda biraz sıkıntı yasıcam o halde çünkü adımsayarım yok bide leslie seklinde yapıyorum onu nasıl ayarlasam acepp
Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun. Maasallah nazar değmesin 92 yaşta az degil.Yok annem bizimle yasamakta bebege o bakiyor evet calisiyorum, yaslilarimiz esimin anneanne ve dedesi. Kendilerine bakabilecek durumda degiller 92 yasindalar, kvmde kaliyorlardi ama kvm cok yoruldu, biraz biz alalim dedik ama 4 ogun yemek yemeye alisiklar. Yemek yap yedir topla vb. Derken 14 aylik bebekte olunca annemle ben ancak yetisiyoruz ki ben bunaliyorum bile. Bir de bebek azi dis cikariyor zor donemler. Ne bulursam atiyorum agzima
sana da kolay gelsin, ikiz cok daha zordur elbette.
sigara böreği için 10 dk adımlama cezası geldiiiii hayırlı olsunnn
sen kaçamaktan sonra tartılma pazartesi tartı günü zatenYılbaşında çok yemiştim buraya da yazdım tartida 1.5 kilo farkeder mi yaform çayı aldım bugün ödem falan vardır belki diye ise yarar umarım. Akşam 8 den sonra bisey yememeye alıştırıyorum kendimi şimdi menü paylaşıyorum o nedenle henüz spor yapmadım adım sayım 6000 lerde birazdan spor yapıp 12 den önce paylascam:)
Öncekine gore daha çok şu içiyorum buarada ama 1 lt falandır onu da artirmayi deniycem bu hafta
Kahvalti patatesli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin cay
aksam: 3 yk kereviz yemegi 2 kuru biber dolmasi, yogurt bir kase
Dukan birasi+4 lt su
maşallahh
Anam nasil bir gruba katilmisim kaloriler yerlerde herkes deli gibi spor yapiyor. 4 lt su ne? ben emzirirken o kadar icemiyorum. Amanin hemen ayak uydurmam lazim. Heyecan basti beni
güzel menü canımmMerhaba kızlar.
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 wasa
3 dilim hellim peyniri
Aksam:
1 tabak et sote.
4 kaşık mantar sote.
Bol salata.
Hem öğlen hem de şimdi Türk kahvesi içtim.
2.5 lt su içtim şu saate kadar. Daha da içerim yatana kadar.
Sporu gece paylaşayım.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu .
North River
15 dk adım cezan var menülerinde karb fazlaBugun oruçtum kaza orucuna niyetlendim akşam 5 bucuk ta açtım orucumu
1 kase mercimek çorbası 1 adet incecik hamurlu ıspanaklı gözleme turp kurusoğan ve yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim Türk kahve mi içtm yeşil çayımda tmmdır sahura kadar 3 bucuk litre yaparım suyu sporumu da ev sildim süpürdüm koca evi lütfen buda spordan sayılsınve 30 dkkalık leslie yaptm
anlamadım canım kimseyi çıkarmadık ki programdanSabah
-1 sade kahve
Öğlen
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk makarna
-1 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+1,5 Litre Su
SPOR( 25 dakika Chloe Ting)
** Programdan çıkarıldıysam girip her gün yazmama gerek yok galiba. Öyleyse de bir haberim yok
Sağlıklı günler dilerim
yuhh 18 ne kız ben 10 binde pert oldummm leslie mi yapsam napsam@_Vera_ kiiizzzz öldün mü kaldın mıp90 dan sonra ses çıkmadı
Chloe ting 60 dk yaptım
Adım sayımı ve menüyü ekliyorum regl dönemi yaklaştığı icin ev yapımı kabak tatlısı yemiş bulundum annem getirdi. Kalori sayımına göre az ama cezam varsa çekerim.Arrietty_
Eki Görüntüle 2752644 Eki Görüntüle 2752645
sana 30 dk evde adımlama cezası var canım tost yüzündenSabah
10 badem
Yeşil çay
Tost
Zeytin, peynir
795 kcal
Öğlen
4 hurma
Badem ceviz
Biraz kek
Akşam
Mandalina 2
Havuc
Kucucuk ekmek tost
Spor:
50 mekik= 100 puan
6 dk hulahop= 30 puan
295 puan
süpppeeerEki Görüntüle 2752673
Bugünlük bu kadar :)
Süper
Yükledim bugün 35 dkka durduğum yerde adım attım 4164 adım oldu sanki az gibime geldi tempoluda yaptım yani siz daha iyi bilirsiniz normalmi o süreye o kdr adım acaba?Telefonunuza adimsayar uygulaması yükleyip spor yaparken cebinizde taşırsanız adımları sayar.
Cezan başım üstüne kaptanım hemen kalkıp başlıyorum yapmaya oruçtum ya bide kayınvalıdemgilde açtm aslında evde olsam kabak yogurtlayacaktm ama neyse yarına dha dkkt ederm inşşgüzel menü
sigara böreği için 10 dk adımlama cezası geldiiiii hayırlı olsunnn
süper
sen kaçamaktan sonra tartılma pazartesi tartı günü zaten
azıcık yemişsin yine
süperr
maşallahh
koş koşşş
güzel menü canımm
15 dk adım cezan var menülerinde karb fazla
anlamadım canım kimseyi çıkarmadık ki programdan
yuhh 18 ne kız ben 10 binde pert oldummm leslie mi yapsam napsam
sana 30 dk evde adımlama cezası var canım tost yüzünden
süpppeeer
Canım niye programdan çıkarılasın daha yeni geldin birlikte çok güzel kilolar vercez.Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk makarna
-1 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+1,5 Litre Su
SPOR( 25 dakika Chloe Ting)
** Programdan çıkarıldıysam girip her gün yazmama gerek yok galiba. Öyleyse de bir haberim yok
Sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?