Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olalım benim ilk haftam Bi hatam olursa affola birazcıkta yardım böle bilgilendirme fln yaparsan bana çok mutlu olurum piyango size vurdu
Ahaha benim de ilk haftam bu grupta iki comezi es yapmislar :) olsun kalkariz altindan. Anladigim kadariyla birbirimizle menuleri sporlari paylasacagiz cuma gunu elde edilen yuzdeye gore birinci esler secilecek. Yani menulerinde beni etiketlersen iyi olur birbirimizi gazlamamiz lazim kisaca :)))

Ah canım ya bugün çok fazla olmuş yediklerin hem tost hem kek karbonhidrat fazla girmiş. Sana ceza vermem gerek bu düzenin değişmesi için. Yoksa günlerdir verdiğin emek boşa gidecek

Ben anlatayım size kızlar biraz es olayını.
Gun sonunda menülerinizi yazacaksınız hem kaptanları hem de eşinizi etiketleyeceksiniz. Menüde fazla gördüğünüz şeyleri kırmadan eleştirebilir eşinize ceza verebilirsiniz.
Maksat eşlerin birbirini menü anlamında takip etmesi aynı zamanda spor konusunda desteklemesi.
Bu hafta takim olarak eşler arası adım yarışımız var. Mümkün olduğunca fazla adım atıp eşimizi de bu konuda destekliyoruz. Hafta bitiminde eşlerden en fazla adım atan birinci olup ödül sahibi olacak. Adımları fotoğraf olarak ekliyoruz ki hak geçmesin

Ben sana ayak uyduruyorum kuzum senin yaptığın egzersizleri yapicam puanları senden bakarak yazarim

Menu tmm spor tamam Ben adımda biraz sıkıntı yasıcam o halde çünkü adımsayarım yok bide leslie seklinde yapıyorum onu nasıl ayarlasam acepp
Telefonunuza adimsayar uygulaması yükleyip spor yaparken cebinizde taşırsanız adımları sayar.

Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun. Maasallah nazar değmesin 92 yaşta az degil.
Umarım bolca size dua ederler.

güzel menü
sigara böreği için 10 dk adımlama cezası geldiiiii hayırlı olsunnn
süper
sen kaçamaktan sonra tartılma pazartesi tartı günü zaten
Kahvalti patatesli yumurta 1 kk peynir 5 zeytin cay

aksam: 3 yk kereviz yemegi 2 kuru biber dolmasi, yogurt bir kase

Dukan birasi+4 lt su
azıcık yemişsin yine
@_Vera_ Arrietty_ sedulu @Ayse_M

2 litre su icildi yatana kadar 3 olur büyük ihtimalle
süperr
Arrietty_
@_Vera_
sedulu
@neutral

Ben pertttt ben iptal ben yokkk
21142 adım
100 suquat
maşallahh
Anam nasil bir gruba katilmisim kaloriler yerlerde herkes deli gibi spor yapiyor. 4 lt su ne? ben emzirirken o kadar icemiyorum. Amanin hemen ayak uydurmam lazim. Heyecan basti beni
koş koşşş

güzel menü canımm
15 dk adım cezan var menülerinde karb fazla
anlamadım canım kimseyi çıkarmadık ki programdan
yuhh 18 ne kız ben 10 binde pert oldummm leslie mi yapsam napsam
sana 30 dk evde adımlama cezası var canım tost yüzünden
süpppeeer

Telefonunuza adimsayar uygulaması yükleyip spor yaparken cebinizde taşırsanız adımları sayar.
Yükledim bugün 35 dkka durduğum yerde adım attım 4164 adım oldu sanki az gibime geldi tempoluda yaptım yani siz daha iyi bilirsiniz normalmi o süreye o kdr adım acaba?

Cezan başım üstüne kaptanım hemen kalkıp başlıyorum yapmaya oruçtum ya bide kayınvalıdemgilde açtm aslında evde olsam kabak yogurtlayacaktm ama neyse yarına dha dkkt ederm inşş

Kahvaltı 2 yumurta bir dilim peynir omlet, 7 zeytin, 3 ceviz, küçük greyfurt, marul

Ara sade kahve, avuç içinde fındık, 2 y. K yeşil mercimek çorbası

Akşam 5 y. K kuru fasulye, yogurt
A arrietty Night owl
Gülimmi aglayımmı bilemedim eşim kiloma 78 yazmış oda haklı 68 ile hamile kalmıştım.
Yürüyüşten sonra yeşil çay bide madem suyu içtim.
Bolca su
İyi geceler

Canım niye programdan çıkarılasın daha yeni geldin birlikte çok güzel kilolar vercez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…