10000 altına düşme yeter bebeksedulu
Eki Görüntüle 2752695
P90dan sonra ancak bu kadar oldu bugün dersim de vardı inşallah yarın daha iyisi olacak
Ne kadar süredir adet olmuyorsunuz bende 2 haftadr olmuyorımCanim doktora gore normalmis
Hrrsey normal dedi bakalim bu sureci bekleyip göreceğim
Aynen ben de ogleden sonra sayabildim sadece zamanla adapte olucaz insallah :)Sporu Eki Görüntüle 2752703 bugun saat 8den beri adımım bu çok daha fazladır 8de indirdim uygulamayı bugunluk bu kadar cezamıda yaptım D Dildev eşimm yarına daaa iyi rakamlarla gelcem
Aslında telefonu kola saran aparatlar var ve telefon daha iyi atıyor adımları. Ben telefon ve akıllı bileklik beraber yürüdüğümde ve adımları sayıp kontrol ettigimde telefonbirebir sayıyor akıllı bileklik daha az çıkarıyor hep.
Ya p90 beni bitiriyor Bi hareket var eller yerde başı bacaklara eğiyorlar eee benim boyum yetmiyor annemi çağırdım dedim gel belimi kır açı önemliymiş açıyı sağlamak gerek10000 altına düşme yeter bebekbende daha fazla yapmaya çalışacağım bugün resmen herife bıraktım çocuğu ben evde yürüyeceğim dedim
Ben sana ayak uyduruyorum kuzum senin yaptığın egzersizleri yapicam puanları senden bakarak yazarim
ben oradan bir kuple ceza rica ediyorum lütfen.Ah canım ya bugün çok fazla olmuş yediklerin hem tost hem kek karbonhidrat fazla girmiş. Sana ceza vermem gerek bu düzenin değişmesi için. Yoksa günlerdir verdiğin emek boşa gidecek
Bir kac aydir. Hic olmuyor degilim. Fakat cok cok az oluyorum.Ne kadar süredir adet olmuyorsunuz bende 2 haftadr olmuyorım
Tursu disinda harika bir menu ortagimArrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
12:00 2 dilim ekmek, 6 kasik menemen, 2 kaşık lor, 6 zeytin
15:00 1 mandalina, 2 ceviz, 2 kuru kayısı
18:30 1 kase sebze çorbası, hamsi tava, salata, 2 dilim ekmek, az miktar turşu
Su: 2 litre
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Mavikus_
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 4 yaşında
Yaşadığınız şehir:şanlıurfa
Boyunuz :163cm
Kilonuz:77.0
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğumda aldım sonra doğum öncesi kiloma indim daha sonra yanlış beslenme ile aldım verdim böyle değişik bir döngüye girdim maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 2. Çocuk istiyorum nisan gibi ondan önce kilo verip hamile kalmak istiyorum çünkü bacaklarımda yırtık var daha fazla kilo beni zorlar.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 13.takımdaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?