Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kolay gelsin hemde çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam.
Çocuga bakmayamı geldi büyükler.
Kaynanam sagolasın ilk çocuguma baktı yardım etti ama ikizlerim olunca ben yapamam dedi.
Annem ve babam çok yardım etti.
İkizler den olan kızım çok agladı pek psikolojim iyi degildi saatlerce aglıyordu.

Su kismi benide zorluyor. Yavas yavas yukseltmeye bakalim.cunku cidden kilo vermede etkisi cok
2,5-3 ictigim haftalar nerdeyse 800gr verdim. Icemedigim haftalar 200-300 gr anca
Evet, kesinlikle aşşşşırı etkili. Ben eskiden 1-2 haftalık başarısız diyetlerimde sıkıp 3 litre içiyordum, gerçekten etkisi büyük. Şimdi de yavaştan alışmaya çalışıyorum

Merhaba kızlar.
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 wasa
3 dilim hellim peyniri

Aksam:
1 tabak et sote.
4 kaşık mantar sote.
Bol salata.

Hem öğlen hem de şimdi Türk kahvesi içtim.

2.5 lt su içtim şu saate kadar. Daha da içerim yatana kadar.
Sporu gece paylaşayım.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu .
North River

Günaydın canim ilk sayfadaki katılım formununu doldurur musun ? Hem kuralları da okumuş olursun. Hosgeldin aramıza

Canım ben akıllı bileklik kullanıyorum miband4 var öyle olunca gerek olmuyor telefona
Kaptanım bu hafta yarış var diye bende aldım bi tane.
Bide ben bi sabah kalkarım gece olunca yatarım.
Saat dörtten sonra taktım 1200 olmuş ama sayıyoyomu diye yemek yaparken evi dolaşıp geldim.

Kaptanım bu hafta yarış var diye bende aldım bi tane.
Bide ben bi sabah kalkarım gece olunca yatarım.
Saat dörtten sonra taktım 1200 olmuş ama sayıyoyomu diye yemek yaparken evi dolaşıp geldim.
Zaten ev işi yaparken o kadar fazla atıyormuşum ki bende saati alınca farkına vardım. Birde ufak ayağını sürüyerek gittiğini adımdan saymıyor gerçekten adım atmak lazım

Bugun oruçtum kaza orucuna niyetlendim akşam 5 bucuk ta açtım orucumu
1 kase mercimek çorbası 1 adet incecik hamurlu ıspanaklı gözleme turp kurusoğan ve yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim Türk kahve mi içtm yeşil çayımda tmmdır sahura kadar 3 bucuk litre yaparım suyu sporumu da ev sildim süpürdüm koca evi lütfen buda spordan sayılsın ve 30 dkkalık leslie yaptm

Gayet güzel menü canım proteinde var daha ne olsun.

Valla 11 15 19 saatlerine uymaya çalışıylrum ama 7 geç oluyo yemek için bende 6 gibi yiyorum sonra hiç bişi yemiyorum bu hafta cok titiz ilerlemeye çalışıyorum birinci olceeemm
Canım bende daha öncesinde gittigim bi diyetisyenimin listesine göre başladım.
Aynı 11 kahvaltı 15 ara 19 akşam diye ilerlemeyi düşünüyorum.

Rabbim kabul etsin canım

Tek öğün besleniyorum bu arada sadece su yarın iftara kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…