- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Canım kolay gelsin hemde çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam.caroline84 Arrietty_
Kahvalti edemedim bir filtre kahve. Oglen tavuk ve ic pilav yedim. tavuk firinlanmis bir buttu. Yarisini yedim 5 yk da pilav vardi bir de tarcinli yorgurt yedim bir kase.
bri muz yedim.
dukan burasi +4 lt su ictim.
spor yapamadim evde yaslilarimiz var esimde evde. Yemek isi temizlik ce bebekle ugrasirken saat 24 olmustu. Ancak yazabiliyorum.
Canım hoşgeldin.
Kolay gelsin bi çırpıda bitsin ödevlerin.
Evet, kesinlikle aşşşşırı etkili. Ben eskiden 1-2 haftalık başarısız diyetlerimde sıkıp 3 litre içiyordum, gerçekten etkisi büyük. Şimdi de yavaştan alışmaya çalışıyorumSu kismi benide zorluyor. Yavas yavas yukseltmeye bakalim.cunku cidden kilo vermede etkisi cok
2,5-3 ictigim haftalar nerdeyse 800gr verdim. Icemedigim haftalar 200-300 gr anca
Hoşgeldin canımGünaydın bende aranıza katılabilir miyim zayıflamak istiyorum
Kaptanım bu hafta yarış var diye bende aldım bi tane.Günaydın canim ilk sayfadaki katılım formununu doldurur musun ? Hem kuralları da okumuş olursun. Hosgeldin aramıza
Canım ben akıllı bileklik kullanıyorum miband4 var öyle olunca gerek olmuyor telefona
Olalım benim ilk haftam Bi hatam olursa affola birazcıkta yardım böle bilgilendirme fln yaparsan bana çok mutlu olurum piyango size vurdu
Geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi?Haklisin canım dun kalkamadim.resmen oturdugim yerden onceki gun kizim biraz huzursuzdu hafif ateslendi gece uyumadim ama bugun iyiyiz bugun bende toparlayacagim
Bu kadar adımı nasıl atıyorsunuz süpersin canım.
Zaten ev işi yaparken o kadar fazla atıyormuşum ki bende saati alınca farkına vardım. Birde ufak ayağını sürüyerek gittiğini adımdan saymıyor gerçekten adım atmak lazımKaptanım bu hafta yarış var diye bende aldım bi tane.
Bide ben bi sabah kalkarım gece olunca yatarım.
Saat dörtten sonra taktım 1200 olmuş ama sayıyoyomu diye yemek yaparken evi dolaşıp geldim.
Gayet güzel menü canım proteinde var daha ne olsun.Merhaba kızlar.
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 wasa
3 dilim hellim peyniri
Aksam:
1 tabak et sote.
4 kaşık mantar sote.
Bol salata.
Hem öğlen hem de şimdi Türk kahvesi içtim.
2.5 lt su içtim şu saate kadar. Daha da içerim yatana kadar.
Sporu gece paylaşayım.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu .
North River
Canım bende daha öncesinde gittigim bi diyetisyenimin listesine göre başladım.Valla 11 15 19 saatlerine uymaya çalışıylrum ama 7 geç oluyo yemek için bende 6 gibi yiyorum sonra hiç bişi yemiyorum bu hafta cok titiz ilerlemeye çalışıyorum birinci olceeemm
Cok şükür canim iyiyi bi sikintimiz yok şimdiGeçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi?
Rabbim kabul etsin canımBugun oruçtum kaza orucuna niyetlendim akşam 5 bucuk ta açtım orucumu
1 kase mercimek çorbası 1 adet incecik hamurlu ıspanaklı gözleme turp kurusoğan ve yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim Türk kahve mi içtm yeşil çayımda tmmdır sahura kadar 3 bucuk litre yaparım suyu sporumu da ev sildim süpürdüm koca evi lütfen buda spordan sayılsınve 30 dkkalık leslie yaptm
Tek öğün besleniyorum bu arada sadece su yarın iftara kadarBugun oruçtum kaza orucuna niyetlendim akşam 5 bucuk ta açtım orucumu
1 kase mercimek çorbası 1 adet incecik hamurlu ıspanaklı gözleme turp kurusoğan ve yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim Türk kahve mi içtm yeşil çayımda tmmdır sahura kadar 3 bucuk litre yaparım suyu sporumu da ev sildim süpürdüm koca evi lütfen buda spordan sayılsınve 30 dkkalık leslie yaptm
Canım ben bugün aldım var.Bime a101 gelirse bende alıyım kaçırmayım fırsatıtelefon cebimde yürüyorum hiçte alışık değilim cebimde 4000 adım olmuş bile
Allah razı olsun tskkr edermRabbim kabul etsin canım
Bir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?