Yeni kizlar hep iciyor 4 L : ) )Anam nasil bir gruba katilmisim kaloriler yerlerde herkes deli gibi spor yapiyor. 4 lt su ne? ben emzirirken o kadar icemiyorum. Amanin hemen ayak uydurmam lazim. Heyecan basti beni
Sevim koosss 4. takıma yetişemiyorlarAnam nasil bir gruba katilmisim kaloriler yerlerde herkes deli gibi spor yapiyor. 4 lt su ne? ben emzirirken o kadar icemiyorum. Amanin hemen ayak uydurmam lazim. Heyecan basti beni
Yemekle cok aram yok zaten yasamak icin yiyenlerdenim. Ama yedigim seyleri secme konusunda sikinti yasiyorum.Ya masallah masallah. 4 litre suda gozum yok. 3 yapsam yeter
Iskandinavyada yasiyorum ve 6 senedir kar yok burda :/
Ooo harikasin vera : ))
Biz az once sofradan kalktik. Bugun pek halsizim. Es gecip yarin 2 xp90 yaparim herhal
Yogasi da zor bu p90 in
Cidden tadi ve kokusu berbat.
Su kismi benide zorluyor. Yavas yavas yukseltmeye bakalim.cunku cidden kilo vermede etkisi cok
2,5-3 ictigim haftalar nerdeyse 800gr verdim. Icemedigim haftalar 200-300 gr anca
Fark eder malesef. Seninde sorunun su demek. Suya tarcin filan atalim. Veya limon.Arttira biliriz belki bu sekilde
Ee hic birsey yememissin canim
Su ise mukemmel
Kiz bacaklarin zangir zangirdir simdi senin : ))
Bir 20bin ustune cikinca insan durduramiyor kendini. Inanmazsansedulu ya sor : D
Adim sayin yuksek olunce boyle, tartida mutlaka daha cok fark gorursun
Hahahaaaa aksam aksam iyi guldumSevim koosss 4. takıma yetişemiyorlar
Antalya da yasiyorum nasil icmeyeyim. Dukan birasina ve suya ragmen 3-4 kez lavaboya gidiyorum en fazla.Yeni kizlar hep iciyor 4 L : ) )
Vucud alisinda sanki gitme ihtiyaci azaliyorAntalya da yasiyorum nasil icmeyeyim. Dukan birasina ve suya ragmen 3-4 kez lavaboya gidiyorum en fazla.
Ay canımmm inşallahhhZeytur önce beğenip sonra yazıyorum anca adımlama yapmaktan 20000 adım gordun mu altına inmek istemiyor insan öyle bir bagimlilik yapiyor ama tartıya da olumlu yansıyor bu durum. Cuma günü verimini alırsın canım
Ya esim ne guluyorsun diyip duruyor benimdeHahahaaaa aksam aksam iyi guldum
Ayni durumu bende yasiyorum cogu zamanYa esim ne guluyorsun diyip duruyor benimde
Canım hoşgeldin.Merhabalar çok memnun oldum hızlıca bir takıma kabul aldığım için<3
Kısaca kendimi tanıtayım... 20 yaşındayım, üniversitede üçüncü sınıftayım, 172 boyundayım ve bu sabah tartıldım güncel kilom 98. (Reglimin 3. günü çok bir fark yapacağını sanmıyorum) 2 ay önce 108 kilo ile başlamıştım. İstikrarsız bir iki ay geçirdim. Geri alıp vermelerimle aslında 14 kilo civarı verdim fakat tabii ki varış noktasından buraya -10 ile devam ediyorum. Hedefim öncelikle Mart ayına kadar önümüzdeki iki ayda minimum 10 kilo vermek, genel hedefim de 68 kilo...
Haftada 3-4 gün 1 saatlik bir orta tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Başka egzersizler hiç ama HİÇ geçmişim olmadığı için beni çok yoruyor bu yüzden biraz daha hareket etmeye alışana kadar yürüyüşlerimi arttırmaya odaklanacağım. Haftasonu yasaklarında egzersiz yapmıyorum fakat buna alışmaya çalışacağım...
Şu an bir proje yetiştirme telaşında olduğumdan takım kurallarını pek okuyamadım bir hatam varsa kusuruma bakmayın.
Canım bir saatte 10000 adım attıgın video hangisi?İlk 10000 adımı youtube den 1 saat boyunca yaptım gider 10000 adımın yarını televizyon izlerken diğer yarısını mutfakta yemek yaparken çok zevkli oluyor hareket hali oğlumda oyun yaptığımı sandı birlikte hareket ederek yemek yaptık
Yaaa Allah bağışlasın bizimkide öyle yaramaz dağıt annecim diyorum heryeri 10 sene sonra asla izin vermicem dagitmanaBenim ki de 2.5 yaşına girecek benim de oğlum varyaramazım
Sürahimmm sağolsunAnam nasil bir gruba katilmisim kaloriler yerlerde herkes deli gibi spor yapiyor. 4 lt su ne? ben emzirirken o kadar icemiyorum. Amanin hemen ayak uydurmam lazim. Heyecan basti beni
Canım bir saatte 10000 adım attıgın video hangisi?
Amin canım hepimizinkini . yaa aynen şimdi den yapsınlar yapacaklarınıYaaa Allah bağışlasın bizimkide öyle yaramaz dağıt annecim diyorum heryeri 10 sene sonra asla izin vermicem dagitmana
Sürahimmm sağolsunaramız çok iyi
Çok hafif besleniyorsun, spor da iyi
Nasil komşular var, esimin ablasına da komşusu börek, sarma getiriyor. Gel de uzak durBiri benim komşuyu durdursun poğaça ve pizza getirmiş
30 gr pizza yedim
Böylece 1193 kaloriyi aldım
Şimdi sıra adım atmada
Ve suyu 2 lt ye tamamlamada
Kaptanım aslında telefonda vardı ama yürüyüş bandını çektim.ADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM Night owl
caroline84 10.000 Ozzybal
@Aylakkadin1.856 @_Vera_
sedulu 17.016+8.138 @neutral
Zeytur 10.636+6.045 E English_teacherrr
@Serina08@pamukskr
@Ceyhans7.812 @Emeeelll
@T u t a s t e@MiracHamza
D Dildev@rockandroll
@Tamotuzbesgoztepe
@istanbulin canım adım sayar görüntüsü atmalısın yoksa geçersiz sayılacak
Zeytur canım 20 bin adım diyorsun ama 10 bin adım foto atmışsın diğer 10 bin adıma yazık olacak istersen varsa foto at güncellerim
caroline84 canım adım sayar görüntüsü varsa atar mısın 91 dk gösterdi koşu bandı bugün kabul ettim ama kurallar gereği adım sayar olması gerekli
- ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
- Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
- Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
- Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve
Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır. - Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
- Örneğin @_Vera_ ile
Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?