Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum ya cips 3 adet sadece colada 1 çay bardağı içtim, günlük kalori toplamımı bile doldurmadım ki.
Ama 10.000 adım olayına varım
3 adet cips neyse denilebilir fakat 8 küp şeker rafine şeker aldın kolayla kalori miktarını doldurmasan bile Cola sağlıklı bir beslenme şekli değil Zeytur maşallah kız verdin adım cezası o insaflı davrandı ben sana çok ceza verirdim zalım Vera derler benim namıma vaayy vayyy

Bence çok güzel olmuş gerçekten
Yumurtayı bütün sucukları da 3 tane ile sınırlı tutabilirdin
Yumurta 78 kalori
3 sucuk 120 kalori verir toplamda 198 kalori yapar
Senin listeye göre
Bu şekilde 39 +240 =279 kalori

81 kaloriyi başka bir öğünde farklı bir yiyecek ile değerlendirebilirsin

Ama ben böyle çok sevdim dersen hiç sıkıntı yok
Günün erken saati nasılsa yakarsın sporla
Afiyet olsun kilo olmasın canım

Sabah kalktım 1 yumurta haşladım aldım önüme annem kıyamet kopardı Bi de diyo gebereceksin açlıktan o yedirdi zorla Aysun hanım diyetisyenim isteyen olursa size de menü hazırlar kızlar anneme göre o kilo yapmaz ye bu kilo yapmaz ye

Her anne oyle sanirim ben yemicem dedikce azicik ucundan al bari diyor

ucundan dediği de 1 tabak mı bi çatal yiyince ondan ne anlıcaksın al adam akıllı ye diyo dimi
Aynen oyle onlarin az anlayışı bir koca tabak. Eskide de yemek koyarken bazen anne az koy derdim ama tabak agzinq kadar dolu

ucundan dediği de 1 tabak mı bi çatal yiyince ondan ne anlıcaksın al adam akıllı ye diyo dimi
O degil simdi evim ayri evliyim falan biliyor kilo vermek istiyorum. Telefondan karışıyor. Hergun ariyor bugun ne yedin diye söyleyince de kiziyor. Tansiyonum dusucekmis kan sekerim dusucekmis

ADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
Night owl
caroline84
10.00010.425
Ozzybal
A Aylakkadin
1.856+4.2286.063+5.139
@_Vera_
sedulu
17.016+8.13818.512+10.635
H3RA_
Zeytur
20.636+6.04521.142+8.253
@Ayse_M
@Serina08
-12.024+3.071
pamukskr
Ceyhans
7.81210.111
E Emeeelll
@T u t a s t e
32633259
M MiracHamza
D Dildev
-7.878+5.943
rockandroll
Tamotuzbesgoztepe
-??
istanbulin Varyemez 10.500+1.07416.543+4.718

rockandroll Tamotuzbesgoztepe kızlar sizin adım bildiriminizi göremedim adım varsa beni etiketleyip söyler misiniz ??

• ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
  • Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
  • Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
  • Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır.
  • Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
  • Örneğin @_Vera_ ile Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...

Anlaşılan bugün herkesin menüsünde sucuk vaaarr ben yapmadım ama yaptığım şeyinde adını bilmiyorum kalorisini nasıl hesaplıcam bilmiyorum

2 yumurta
Bir çay bardağı süt
Peynir
2 y k yağ
Bunları karıştırdım
10 dilim tambugday ekmeğine eşit paylaştırdım

Bunun adı ne olabilir ben ne olarak listeme eklicem

Dipnot: " 2 dilim yedim"

Kanepe yapmışın galiba

O degil simdi evim ayri evliyim falan biliyor kilo vermek istiyorum. Telefondan karışıyor. Hergun ariyor bugun ne yedin diye söyleyince de kiziyor. Tansiyonum dusucekmis kan sekerim dusucekmis
Siz yiyince biz doyuyoruz da ondan, ahh annelik nasıl bir delilik bilseniz. Anne olunca anlarsınız kızlar.

yumurtalı ekmek olarak araştır istersen, fırında yaptın dimi. Sütüde artı eklersin mesela ben bazen öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…