3 adet cips neyse denilebilir fakat 8 küp şeker rafine şeker aldın kolayla kalori miktarını doldurmasan bile Cola sağlıklı bir beslenme şekli değilKuzum ya cips 3 adet sadece colada 1 çay bardağı içtim, günlük kalori toplamımı bile doldurmadım ki.
Ama 10.000 adım olayına varım
Hem de ne olmek program bitti sonunda. Yarına baska bir challenge a başlayayım diyorumÖldün yorgunluktan tabii sen bugün sadece leslie yap dinlensin kasların
Bence çok güzel olmuş gerçektenDestuuuur Sultan Vera Han Hazretleri menüsünü açıklıyor
Eki Görüntüle 2752870
Varyemez abla oldu mu iyi midir? Yidik gari
sedulu saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle korkma benden bebeğim dediğim anda vur banaaaağ
Ya bişi diyim mi aklımda leslieye üye olup onun 1 aylık programını yapmak var ne dersin yapalım mıHem de ne olmek program bitti sonunda. Yarına baska bir challenge a başlayayım diyorum
Sabah kalktım 1 yumurta haşladım aldım önüme annem kıyamet kopardı Bi de diyo gebereceksin açlıktan o yedirdi zorla Aysun hanım diyetisyenim isteyen olursa size de menü hazırlar kızlar anneme göre o kilo yapmaz ye bu kilo yapmaz yeBence çok güzel olmuş gerçekten
Yumurtayı bütün sucukları da 3 tane ile sınırlı tutabilirdin
Yumurta 78 kalori
3 sucuk 120 kalori verir toplamda 198 kalori yapar
Senin listeye göre
Bu şekilde 39 +240 =279 kalori
81 kaloriyi başka bir öğünde farklı bir yiyecek ile değerlendirebilirsin
Ama ben böyle çok sevdim dersen hiç sıkıntı yok
Günün erken saati nasılsa yakarsın sporla
Afiyet olsun kilo olmasın canım
Her anne oyle sanirimSabah kalktım 1 yumurta haşladım aldım önüme annem kıyamet kopardı Bi de diyo gebereceksin açlıktan o yedirdi zorla Aysun hanım diyetisyenim isteyen olursa size de menü hazırlar kızlar anneme göre o kilo yapmaz ye bu kilo yapmaz ye
ucundan dediği de 1 tabak mı bi çatal yiyince ondan ne anlıcaksın al adam akıllı ye diyo dimiHer anne oyle sanirimben yemicem dedikce azicik ucundan al bari diyor
Aynen oyle onlarin az anlayışı bir koca tabak. Eskide de yemek koyarken bazen anne az koy derdim ama tabak agzinq kadar doluucundan dediği de 1 tabak mı bi çatal yiyince ondan ne anlıcaksın al adam akıllı ye diyo dimi
O degil simdi evim ayri evliyim falan biliyor kilo vermek istiyorum. Telefondan karışıyor. Hergun ariyor bugun ne yedin diye söyleyince de kiziyor. Tansiyonum dusucekmis kan sekerim dusucekmisucundan dediği de 1 tabak mı bi çatal yiyince ondan ne anlıcaksın al adam akıllı ye diyo dimi
Kahvaltıda normal bebegim günün erken saati yakarsın illaki. Bende sucuk yedim bugün 2 taneDestuuuur Sultan Vera Han Hazretleri menüsünü açıklıyor
Eki Görüntüle 2752870
Varyemez abla oldu mu iyi midir? Yidik gari
sedulu saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle korkma benden bebeğim dediğim anda vur banaaaağ
Bi bakayım ona araştırmadım hiçYa bişi diyim mi aklımda leslieye üye olup onun 1 aylık programını yapmak var ne dersin yapalım mı
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
| 10.000 | 10.425 | ||||||
A Aylakkadin | 1.856+4.228 | 6.063+5.139 | ||||||
@_Vera_ | 17.016+8.138 | 18.512+10.635 | ||||||
| 20.636+6.045 | 21.142+8.253 | ||||||
@Ayse_M @Serina08 | - | 12.024+3.071 | ||||||
| 7.812 | 10.111 | ||||||
E
Emeeelll
@T u t a s t e | 3263 | 3259 | ||||||
M
MiracHamza
D Dildev | - | 7.878+5.943 | ||||||
| - | ?? | ||||||
| 10.500+1.074 | 16.543+4.718 |
Ah şu anneler hepsi aynııO degil simdi evim ayri evliyim falan biliyor kilo vermek istiyorum. Telefondan karışıyor. Hergun ariyor bugun ne yedin diye söyleyince de kiziyor. Tansiyonum dusucekmis kan sekerim dusucekmis
Kanepe yapmışın galibaAnlaşılan bugün herkesin menüsünde sucuk vaaarrben yapmadım ama yaptığım şeyinde adını bilmiyorum kalorisini nasıl hesaplıcam bilmiyorum
2 yumurta
Bir çay bardağı süt
Peynir
2 y k yağ
Bunları karıştırdım
10 dilim tambugday ekmeğine eşit paylaştırdım
Bunun adı ne olabilir ben ne olarak listeme eklicem
Dipnot: " 2 dilim yedim"
Siz yiyince biz doyuyoruz da ondan, ahh annelik nasıl bir delilik bilseniz. Anne olunca anlarsınız kızlar.O degil simdi evim ayri evliyim falan biliyor kilo vermek istiyorum. Telefondan karışıyor. Hergun ariyor bugun ne yedin diye söyleyince de kiziyor. Tansiyonum dusucekmis kan sekerim dusucekmis
yumurtalı ekmek olarak araştır istersen, fırında yaptın dimi. Sütüde artı eklersin mesela ben bazen öyle yapıyorum.Anlaşılan bugün herkesin menüsünde sucuk vaaarrben yapmadım ama yaptığım şeyinde adını bilmiyorum kalorisini nasıl hesaplıcam bilmiyorum
2 yumurta
Bir çay bardağı süt
Peynir
2 y k yağ
Bunları karıştırdım
10 dilim tambugday ekmeğine eşit paylaştırdım
Bunun adı ne olabilir ben ne olarak listeme eklicem
Dipnot: " 2 dilim yedim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?