Hoşbulduk bijouxx canım.
Zevcancım valla hiç sanmıyorum cnm bayrama kdr gideceğini. Ama seneye kadar artık 59 olmak istiyorum.
Bi arkadaşım diyetisyene başlamıştı 1 ayda 5 kilo vermiş. Çok sevindim adına.
Listesini gönderecek bana bi bakacağım uygunsa onu yapacağım.
canım sende öğlen yemeğinden sonra sadece meyve ye 2 kez aksam esinle iftar yap o sekilde dengele aksam yemeğini 2 kez yersen olmaz yemekten sonrada yine acıkırsan diyet bisküvi yada diyet dondurma bişiler yersin
o müsliler benim dişimin kovuğuna yetmiyor ya yarım saat sonra çok feci acıkıyorum öyle böyle değil. nasıl tok duruyolar onu yiyip hiç anlamıyorum valla..
bu akşam da eltimde iftardayız, masaya oturmicam oğlumu yediricem. ayıp olcak ama bu senelik idare ediversinler
yine yanlız kaldımmm
geldim canim :))
günaydin kizlar.bende zevcana katliyorum ramazani kilo almadan atlatirsak kardir bencede .bende anca haftaya pazartesiden itibaren rahat olucam ramazan bitene kadar 1 kiloda versem yeter bana..cuma günü misafirim var,pazar ve pazartesi davetliyiz ondan sonra kendimle basbasa kalicam ins..
ramazanı öyle böyle atlatıcazda benim asıl korkum bayram
dolmalar börekler tatlılar aman allahım gözümün önünde uçustular
cok ama cok vermem lazım bayrama kadar :84::84::84:
bayramdan bi korkum yok canim benim,kaynanamlar burda olmiycak zaten,bi eltime gideriz ordada bi hasar görmem hahah
ben anneme anneanneme amcamlar vs kapı kapı gezicem cok ama cok korkuyorum
isin zor canim,iradene kuvvet :)
selam kizlar,gözlerimi yasarttiniz bu ne gecmis böyle :))
hepsini okuyamadim unutmadan cevaplayayim
ohcanimadegsin tamam canim geri dönmek üzere ayiriyorum seni bu hafta
nidah hadi sana bi kiyak geceyim,bende her misafire avci böregi yapiyorum netten aldim bende tarifi yumurtali suya sonra galeta unua bolayip firina atiyorum citri citir mis gibi oluyo bosuna kizratma yapipda evi kokutma hahah
Canım o 2 ayda öyle bir hırs yapmıştım ki o koşturmacanın arasında spor yapıyordum.
Akşam eve git yemek yee, çocuğudoyur altını değiştir kuzucukla zaman geçir sonra uyutuyordum. Bu defa başlıyorum ev işine... Bulaşıkları hallet, evi toparla sonra halim kalmamasına rağmen eşim yatıyordu ben başlıyordum gece 23:30'dan sonra spora ki sabah işe gidicek olmama rağmen uykumdan ödün verip spor yapıyordum.
Sporlarda leslie 3 mil, ip atlama bir dönemde slim yaptım tabi aynı zamanda ip atlayıp arkasına mekik çektim.
YAni bir gün ip atladıysam arkasına mekik çektim.
Bir gün Leslie 3 mil yaptım.
Bazen slim yaptım.
Tabi sonucunda mükafatını aldım. 2 ayda 7 kilo verdim ve tabi aynı zamanda en öenmlisi sıkılaştım.
Şimdi de en azından bölgesel çalışıp mekik çekmem lazım... Ve bacaklarımın incelmesini istiyorum. Tabi bir başlasam spra gerisi gelecekte başlayamıyorum.
canım benimki de öyle bişeydi işte ben de kıymalı yemem, ben de sucuk kaşar pastırma artık o an evde ne varsa koyup paçanga gibi sarıp, yumurta ve galeta ununa buluyorum sonra da yağlı kağıdın üzerinde fırına veriyorum, hem çok hafif hem de çok güzel oluyor, canım çekti yaffff
tabikine yufkalarına arasına süt ve çok çok çok az z.yağı da sürüyorum o da kafama göre maden suyu süt karışımı da olabilir
Beni gören daha fazla verme diyor ama ben kendimi biliyorum milletin ne dediği hiç de öenmli değil...
Ben kendimi ayna da istediğim gibi görene kadar devam edicem...
Aslında beni hırslandıran eşim olmuştu. Şu cümlesi beni acayip sinir etmişti ve onu morartmak için hırs yaptım.
Dedi ki kadınlar doğumdan sonra pörsüyorlar ,dağılıyorlar sende o yolda ilerliyorsun dedi ki ben bunu duydum ve hırs yaptım ve onu morarttım.
Şimdi beni gören aaa hiç doğum yapmamış gibisin diyorlar ki onun o suratını görmek bana haz veriyor.
ne çok yazmışsınız yahu bisürü alıntı yapçagım şey vardı beceremedim aklımda kalanlardan yazayım,
capri valla eşini morarttıgın için benim de içim sogudu valla, benimkini de ben kışkırtmıştım 75 kiloyken agzından aldım sonunda etraftaki çıtırlara gözünün kaymaması için azcık zayıflasam iyi olurmuş! çok sinir oldfum bende başladım geç olsada, 66yla hamile kalıp 83le dogurdum emzirirken 79a ulaştım 75ken spora başladım bende çok faydasını gördüm şimdi 68-69 kiloyum 40a da giriyorum 42ye de, 2 pantolonum var 40ar beden, şöyle 63leri görsem 38e de girerim inşallah hayalim o, eşim şimdi yeteri kadar zayıfladıgımı söylüyo öyle sanıyo zavallı eskisiyle kıyaslayınca:)
gökçen spor hocasından alt karın için bi hareket istedim çok zor bi hareket gösterdi yaparken resmen alt karın kaslarım feryat ediyo, 2 ay düzenli yaparsan etki eder dedi bakalım benimde top varmış gibi alt karında amerikan futbolu toplarından:)
bugünkü menüm
sabah peynirli yumurta( 2 yum biraz peynir) yarım dlm ekmk
ara karpuz
öglen sütlü k flakes
ara yarım dlm ekmek peynir 2 tane incir
akşam dışarda yedik az çorba ıspanaklı, kaşarlı pide( ne kadar yedim bilemicem kabus gibiydi betüş kudurdu çayımı döktü sandalyeden düştü kargaşayla atıştırdım biraz:)
günaydın şekerlerrr
sahurda yediklerimi yazayım
1 posr müsli domates salatalık közlenmiş biberbiraz yeşillik 2 dlm börek
aksam iftar menüm 1 pors müsli 1 patlıcandan karnı yarık (diyet) cacık bol ca belki 1 kac lokma pide
bijo ramazan herkesi etkiliyor takılma bence ramazanı kilo almadan atlatsak bile sanslıyız bence.
bak ben haftasonu evdeydiim ve 1200 verdim ama 2 gündür hiç veremiyorum takıldm kaldım
günaydın kızlar bende bügün sapıttım, sabah doktora gittim dönüşte alışveriş yaptım bi pantotlon aldım 40 bedene girdim diye bunu burgerkingte kutladım kendimle:) kahvaltı yapmamıştım ufak boy menüden yedim patatesleri bitirmedim kola da diyetti:) aman ne masum:) akşam da iftara davetliyiz ilk defa iftara gitçegim için çok abartmasam da yerim herşeyden çünkü evde hep 1 çeşit oluyo böyle kalabalık iftar sofrasında yemeyi özledim. cuma bende oruca başlıcam o zaman düzelticem diye umuyorum ramazanda oruç olmamak çok fena
denicem canım kıyağın için eywallahh
süper bi azim yaa hay maşallahh
sağol canım tarif için ama dün ben naptım tavada accık yağla kızarttım eşime yedirdim bi lokma bende yedim tabe:)
haha bayıldım ya helal olsun sana
kızz o hareket nasılmış anlat hele bende de top var mübark basket topuu:)
kuzum benimm anası kilo almasın diye kudurmuş yine:)) menü güzel pideye kadar:)
yok yok açlıktan hasta olcan mazallah bu ne böle:) 1lokma pide olmaz yarısını yemelisin sıcak sıcak:))
yaw bende takıldım dünde abartı dondurma yedim bakalım bugün şok mok mu yapsam iftarda şok iftar:)
doktora niye gittin zeyneb?
40bedene girion hee okiloda ben 42 giyiyodum sporun avantajı süpersin :)
yaseminnnnnnnnnn ölçümleri unuttunmu kızzz yoksa yarınmıydı vermiozmu artık banane dökülsün herkes :)
canım müsli yap barı ramazanda davetlerin bittiyse cok ii olur rahat edersin kendini kaptırmazsın yemeklere.
benimde mayısa kadar 52 olmam gerek canım off 10 kilo var nerdeyse 10 ay var ayda 1 kilo veririm inş..
geldim canim :))
günaydin kizlar.bende zevcana katliyorum ramazani kilo almadan atlatirsak kardir bencede .bende anca haftaya pazartesiden itibaren rahat olucam ramazan bitene kadar 1 kiloda versem yeter bana..cuma günü misafirim var,pazar ve pazartesi davetliyiz ondan sonra kendimle basbasa kalicam ins..
günaydın kızlar bende bügün sapıttım, sabah doktora gittim dönüşte alışveriş yaptım bi pantotlon aldım 40 bedene girdim diye bunu burgerkingte kutladım kendimle:) kahvaltı yapmamıştım ufak boy menüden yedim patatesleri bitirmedim kola da diyetti:) aman ne masum:) akşam da iftara davetliyiz ilk defa iftara gitçegim için çok abartmasam da yerim herşeyden çünkü evde hep 1 çeşit oluyo böyle kalabalık iftar sofrasında yemeyi özledim. cuma bende oruca başlıcam o zaman düzelticem diye umuyorum ramazanda oruç olmamak çok fena
evet canim unutmusum,evet kizlar dökülün bakalim :)
sagol canim,oglum iyi suanda sükür.Canım davetlerim henüz yeni başlıyor bu akşam.
Bugün amcamlardayız. Haftasonu ben alıcam misafir.
Diğer haftasonu da kesin gideriz yine bi yerlere.
İşallah olursun canım. Bayramı atlatırsan sen halledersin.
Hoşgeldin canım. Oğlun nasıl oldu.
Ateş seni çağırdı demek. Yakmış o ateş arkadaşım bak kanma sen ona.
Ben bu ölçü olayını bilmiyorum canım nedir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?