Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hasretim ve nidah sizleri tebrik ederim darısı bizlerin başına maşallah sizlere

canım siteyi inceledim ve hemen üye oldumm..gerçekten şahanee..ama bi sıkıntı varr..mesela kilo vermek ,stiyorum ya ben günlük almam gereken kalori 2000küsür ise, hedef kiloya ulaşmak için almam gereken kalori 3000 küsürr..e yuh didim bendee..ters algıladı heraldee..iftardan önce baktımm..pek zamanım yoktu..şimdi inceliycem tekrarr..

ayyyy çok heyecanlıyım eşimin uçağı kalktııııı geliyor nihayett

allah kavuştursunnnn:)

hasretim maşallah tebrik ediyorum seni

vayyy ben buna dikkat etmemiştimmm..tebrikler yaseminn

tesekür ederim kizlar.kirmizi listede olmadigi icin birincilik simdilik benim :)

nazkaa hadi gözün ayidn canim <,Allah bidaha ayirmasin ins

tesekür ederim kizlar.kirmizi listede olmadigi icin birincilik simdilik benim :)

nazkaa hadi gözün ayidn canim <,Allah bidaha ayirmasin ins

sağol canım :)

sağol canım, siteye gelince bende öyle çıkmadı sonuçlar sen vaktin olunca birdaha bir bak istersen canım.

günaydınnn
sabah kalkınca bi hesapladım nikaha tam 20 gün kalmışşş ve ben hala dombiliyim sonra toprak uyumak istedi uyuttum açtım bilgisayarı leslie 2 mil evde yürüyüş yaptım yani 3.2 km yürümüş olmuşum. ama a dostlar çok terledim yoruldum. yalnız sonlara doğru devam etmeye mecalim vardı yani bundan sonra 3 mile geçicem. her sabah yapıcam mutlaka ve söz verdim kendime bayramda tatlı yemicemmm

nikaha 65 olsam en azından yaa off

geçmişi okumadım bi okuyim sıpa uyanmadıysa

günaydın kızlar çok mesudum yarım kilo daha vermişim ama fazla sevinmeyim bu hafta ilk haftam olduğu için bu kadar hızlı veriyorum farkındayım haftaya gram gram anca veririm:)))
dünki yediklerimi yazıyım hemen
sabah:1 simit,domates,peynir,salatalık şekersiz çay
öğlen 1 dilim karpuz
ikindi 1 kase ezogelin çorbası
akşamda 1 tabak kıymalı kabak yemeği
ekmek yemedim öğlen ve akşam
akşam yemekten sonra 1 saat yürüdüm ama oğlum bebek arabasındaydı ağır ağır adımlarla

günaydın cnmm bilgisayardan yürüyüş nasıl oluyor?
ne nikahı bu kızkardeşinmi yoksam:))

canım bilemem tabi içmedim ama çok bırakmaya çalışan gördüm. bir arkadaşım yakmadan agzında tutarak bırakmıştı mesela. allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun illetten.
o siteyi de bilmiyorum ama ben pek araştırmıyorum oraya buraya girmiyorum kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor benim açımdan :)

ne telaşesi olucak istanbulda hayırlı işlermi var:)
evett sezen nikah var nikahhh

1 . hasretim34 ( 18,00 / 22,64% ) @ 01.05.09 # 79,50 # 61,50
hasretimcimmm tebrikler canım ama bu liste bence saçma sapan bi liste. bak mesela ben bu yarışma kurulurken üye oldum hemen o zaman 72 kilo muydum neydim 80 den düşmüştüm. ve ayrılıp döndüm 20 kg verdim yine beni 72 den başlıyorum saydı püsküüt. yani bu liste işlevsiz anlamsız ama başında seni görünce mutlu olmadım değillll :)

ay şu ramazan bitsindee..rejime devammm..
oruç mu tutuyosun yoksa denizz?

ayyyy çok heyecanlıyım eşimin uçağı kalktııııı geliyor nihayett
ay hadi bakalım kavuşmuşsunuzdur ne güzel :)

aaaaa aferin kızım yaaa böyle gidersen var ya kilon falan durmaz sürekli gider diyim ben sana. bravo valla beni geççen bee sen

günaydın cnmm bilgisayardan yürüyüş nasıl oluyor?
ne nikahı bu kızkardeşinmi yoksam:))
leslie walk at home videoları var indiriyosun canım. 2 mil, 3 mil, 4 mil, 5 mil var. sıkılaşmak için var falan. sonra açıyon bilgisayarı geçiyon karışısınaa evde. eğlenceli ama adamın canına okuyo :)

evetttt kızkardeşim evleniyo eylül 17 dee. ben de 11 inde sınavdan cıktıktan sonra oğluşla ist e gidicem. alışveriş üst baş hazırlık falan. o yüzden acele ediyorum kilo vereyim diye :)

aa allah mesut etsin ne güzel tatlı telaşeler bunlar bu telaşe içinde kilo almazsın istanbulda aksine verirsin
65 e düşşem zeynepdaha ne isterim geri kalan 5 kiloyu ağır ağır veririm daha adette görmedim ben sapıttı vücut karnımın şişliğide daha inmedi pöfff

sağol cnm inşallah mutlu olur, herkes mutlu olsun.

kız böyle gidersen düşersin 65 ne ki valla bak tecrübe konuşuyo. nee daha adet olmadın mı o zaman kafadan 3-4 kilo az say kendini. de neden olmadın ki 10 ayı geçti, dr a falan gitttin mi? gerçi müge de olmamış daha valla olsan o kadar rahatlarsın kiii..

oy kızlar hiçbişe yapmadım ama yoruldum neden ki

gerçi hiçbişe yapmadım diyorum ama 5 dk oturdum mu bi de o yandan bakmak lazım. iftara börek istedi adam ıspanaklı onu yaptım şimdi pişiyo. evdeki iki herif de uyuyo bi bakim dedim ama sezenden başka gelen giden olmamış.

ben de yarın klasik temizlik yapıcam bi de tatlı

bugün yediklerim
sabah: yumurta, domates, peynir, zeytin, biber
öğlen: 1 muz
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt
2 litre su, 2 mil leslie

iyi aksamlar kizlar,bgün aksam kada yattim feci bi bas agrim vardi suan biraz iyiyim beni bu hafta yok sayin,yarin sehir disina kitap fuarina gidiyoruz Allah izin verirse sali bayram zaten carsamba yine sehir disinda br arkadasa gidiyoruz diger günleride degerlendirmeyi düsünüyorum bakalim Allah kismet ederse esimin son izin haftasi azcuk gezelim :)

evet canım sağol kavuştuk sonunda, artık yeni evli sayılırım şöyle bir balayı haftası yapayım gelmem buralara dicem ama kesin günde bir de olsa bakarım ben hahahahah

nazkaaninda kocisi gelmistir,biraz zor gelir buraya

ya gelesim yoktu ama eşim oruç tutuyor ve çok uykusuz kalmış öğlene kadar uyudu, ben de kalktım 1/2 beyaz peynirli sandviç yedim biraz nette takıldım sonra 1 saat pilates yaptım, ayyy o uyanmadan pilatesi yaptım ya sevindirik oldum :)

sonra uyandı beyim işte takıldık onunla özlemişim evde vakit geçirmeyi film falan izledik, istiklale çıktık falan derken bu saat oldu, eve gelince bri bakayım dedim, yarın da öğlene kadar işteyim biraz gelirim buralara, salı günü atlayıp arabaya yol bizi nereye götürürse oraya doğru 5 günlük bir seyahate çıkma planındayız öyle olursa yarından sonra gelmem.

Günaydın kızlar.

Bayram boyunca giremem şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.

Benim de gözüm çok fena arpacık çıktı krem aldım ama bi faydası olmadı. Doktora gidicem öğleden sonra. Önerisi olan varmı sarımsak dışında. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…