Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol canım :)

sağol canım, siteye gelince bende öyle çıkmadı sonuçlar sen vaktin olunca birdaha bir bak istersen canım.

inceledim canımm..hedef kiloya ulaşma zamanını şubat 2012 yerine şubat 2011 girmişim.ondan olmuşş..düzelttimm..ama beni dramajlar bozdu birazz..ne biliyim ne kaç gramm..yazıyorum gene bişeylerr..kafadan tahminiii

evet bijom başta tutmadım bi kaç gün sonra deneme yaptımm.sütümde ve verdiğim mama miktarında bi değişiklik olmadı..bide artık poyraz 6 aylık oldu, kahvaltı ve çorba olmak üzere iki ek öğün başladımm..böylece ramazanı tuttum bi ka ç gün borçla..ama bu benim rejime iyi gelmedii..onun için farketmişsindir hiç menü paylaşmıyorumm..gündüz sporda yapamıyorumm..min enerji harcamak için..9 dan sonrada olmuyorr..neyseki bugun son..yarın yeniden sahalara dönüyorum diyebilirimm..

oh oh gezin canım benimm...

yok cnm sormadım yazlıktayım daha istanbula döndüğümde gidicem ama herkez 1 yaşa kadar normal süt verdiğin için filan diyo bilmiyorum valla ama bir an önce olmak istiyorum şişkinliğim insin
ooo 3- 4 kilo gidermi ben okadar tahmin etmiyodum ay çook sevindim

günaydın kızlar herkeze hayırlı bayramlar ve gezmeye gidicek olanlara iyi yolculuklar

dünki menümü gireyim hemen
sabah yarım simit domates salatalık peynir haşlanmış yumurta
öğlen çorba içtim bir kase
ikindi karpuz kavun karışık yedim
akşamda 1 tabak kıymalı kabak yemeğim vardı onu yedim
(ufak bi kaçamağım var burger kıng soğan halkası 2 tanecik...)

sana da iyi bayramlar canım.

2 tane soğan halkası kaçamak mı yaaaa efiyet olsun o kadardan bişey olmaz bencesi.

günaydın kızlar

kilom 87.6..

hodri meydan diyorumm ramazanda bittiğine göre verelim şu kiloları..kim benimle yarışırr?

valla bravo ben tutamadım hem susuz kalırım hem sütüm gider hem de içim çekilir diye. artık kışa kaza yapıcam mecbur..

bende 3 kg farketmişti sezen ama ben 4.ayda oldum.

günaydın kızlar

kilom 87.6..

hodri meydan diyorumm ramazanda bittiğine göre verelim şu kiloları..kim benimle yarışırr?
bu hafta bildirim yok canım o yüzden sen bas gaza bence cumaya süpriz yap

berry paylaşım ve bildirim yapmadın diye diskalifiye oldun sanıyorum ama hasretim gelsin de bir soralım. tatile gidiyosun da niye haber vermiyosun kız izinli sayılmak için :44:

kızlar o kadar çok tatlı yedim ki heralde 80 kg olmuşumdurr korkudan tartılamıyorum da iyi mi göya kendime söz vermiştim hiç tatlı yemicektim bu emzirmek çok garip bişey hayır duygusunu yok ediyo yaaaa

neyse işe ilk önce bu sabah kalan tatlıları eşimle iş yerine göndermekle başladım. evdeki bütün zararlı şeyleri yok ettim. az önce de kahvaltımı yaptım napalım bir yerden başlamak lazım tekrar. inşallah cumaya kadar toparlanabilirim. sonra da izine ayrılıcam sanırım ya da ayrılmazsam da bir arkadaşa telefonla ulaşıp kilo bildirimi yaparım çünkü o telaşede nete giremem sanıyorum. 1 hafta için de izin almayayım boşuna uğraştırmayayım.

sıpa uyuyo belki bugün yürümeye çıkarım ama ders de çalışmam lazım 1 haftam kaldı sınavlara off :44:

oh afiyet olsun ama yağ olmasın:))
bende çok yedim tatlı inş. bu hafta kilo vermemi engellemez yediklerim 3 gün sonra çıkarmış vücutta öle derler yarın dananın kuyruğu kopar:):)))

tatildeydim dün gece geldim kilom sabah 63.5 çıktı çokda bozmadım moralim bozuk

canim kusura bakma ama bu ikinci haber vermeden gidisin bilmedigim icinde diskalifiye oldun malesef,yapacak biseyim yok..

selam kizlar süper yogun bir hafta gecirdim bitmis de degil ama iyi geldi :) pazartesi bomba gibi dönüyorum ins,son kilo bildiirmden sonra sanirim ya 200 yada 300 gr artidayim pazartesi karataya basliyorum ins ve bu sefer cok kararliyim mezun olana kadar birakmiycam diyeti ins.

bijo 1 haftaliksa problem degil ayi geceriz kilonu sonraki haftada böleriz

oh afiyet olsun ama yağ olmasın:))
bende çok yedim tatlı inş. bu hafta kilo vermemi engellemez yediklerim 3 gün sonra çıkarmış vücutta öle derler yarın dananın kuyruğu kopar:):)))
tatlıya dayanılmıyo bayramlarda valla. senin dananın kuyrugu kopmuştur ne durumdasın :)

tamam canım kilo bildirimi yapamazsam 2 ye bölersin..

güzel bi hafta geçirmene sevindim. facede de çok manidar şeyler paylaşıyosun valla dedim morali bozuk yine heralde.

karatay nasıl bişey?

yok canim Allaha sükür moralim bozuk degil astim kendimi artik ama ister istemez yasadigim seyler söyletiyor bana iste :)

karatayda biraz dukana benziyor ama onda yagli süt peynir yogurt serbest ekemk hic yok ekmek yerine yemegin yaninda bir cay bardagi kuruyemis var,ceviz findik badenm filan mümkün olduugnca dogal seyler tüketin diyo sehir yerinde biraz zor olsada bulabildiklerimle idare edicem iste biraz duKAN MONTI KARISIMI BISEY glisemik endeksi düüsk yiyecekler yiyosun ve 3 ögün öneriyor

günaydın kızlarrr,eğer yerim hala boşsa artık izinden dönmek istiyorum.hasretim alacanmı beni yine takıma .burayı özledim artık işlerimde biraz hafiflledi ,hepinizi öpüyorum byyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…