Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarım kilo farketmiş

günaydin kizlar,

e hani tatil bitti nerdesiniz bakalim,benim sabah alisverisim vardi onu yaptim geldim ac karnina ciktigim icin gelene kadar gözüm döndü eve geldim ne bulduysam yedim gitti yine diyet zaten bayramdan 200 gr ciktim ama son iki gündü 1.300 alarak rekao kirdim ve 1,500 artidayim ama üzülmüyorum güvenim yerinde halledicem ins ..

mersa takima yeterli vakiti ayirabilirm artik diyosan buyur gel canim,ayrica tarcinda cok tatli masallah

yarım kilo farketmiş
yarım kilo ne ki çerez hemen gider bende 1.5 kg farketmişti demek ki o kadar da çok yemedin

elif abla hoşgeldin tekrar inşallah artık zayıflamadan kaçmazsın ben zayıfladım doğurdum büyüttüm yine zayıfladım sen hala burdasın bu da sana gaz olsun :)
tarçın da pek tatlıymış

yasemin ben yapamıyorum liste diyeti kafama göre gidiyorum inşallah işe yarar sende. mesela bugün çorba günü yaptım toparlamam lazım cuma bildirimine

canim sana bisey lazim degil zaten sen veriyosun her türlü :)

slm kızlarrrrr
ben geldim
nasılsınız nasıl geçti bayram? benimki süperdi gerçekten

işe dönmek çok sıkıcı maALESEF

hosgledin canim bayraminin güzel gecmesine sevindim,benimde güzeldi bende bugün is basi yaptim sayilir sabah oglumu götürdüm 4 haftadir esim evdeydi ufakligi almiyodum iyi oluyodu simid zor geliyo :) bide benim ufik ctesinden beri bezi birakti ama arada bir kaciriyo bide sürekli tuvaletteyiz gaz cikarmayada tuvalete gidiyoz :)

slm kızlarr annemdeyim giremiom pek bayramda bende artıdaydımm ama halledicem inş cumaya kadar,geçmişe bakamadım çok,eve dönünce görüşürüz daha bol

Selam kızlar,

Benim mesaide bugün başladı ve çok sıkıcı bir gün... Tatil sonrası çok zor geldi. Oğluşumla çok güzel zaman geçirdim. Çok alıştık birbirimize ve haftasonu uzmanlık eğitimim başladı 2 gün oğlumu göremedim maalesef ve her ikimiz için çok zor oldu. Şuanda yemek yemiyormuş.

Kiloma gelince maşallah diyeyim herşey yolunda...

Sabah tartıldım 57 çıktım...

Yedim ama dengeli yedim. Bakalım bu haftadan sonra belli olur herşey ki beni şaşırtan ben şu günlerde regl olmak üzereyim. 1-2 güne kadar başlar ve ben 57 çıktım.

selam kızlar...

yasemin canım benim face mail adreslerimk hepsini malum kişi ele geçirdi malesef acamıyorum yanlızca kardeşim face bildirimlerini kendi adresine almıs mesajını o sekilde gördüm cok ama cok sey oldu hala annemlerdeyim sanırımda işe dönmicem .
seninle son konusmamızdan sonra ben annemlere geldim iikide gelmişim babm o gün olanlardan sonra aractaymıs ve kaza gecirmiş günlerce ölüm tehditli hakaret içeren mesajlar sürdü zaten dediklerini az cok biliyordun ertesi gün suc duyrusunda bulunduk tayin istedim (inş kabul edilir) düşün dedemleri bile arayıp terbiyezice bir sürü ithamda bulunmus dedem kalp anneannem tansiyon seker hastası ikiside cok kötü oldu bayramımız zehir tadındaydı hala rahatsız etmeler sürüyor ev telefonlarına cepleri değiştirdik evimize gelmekle bişiler yapmakla tehdit ediyor.
nys canım sen beni face den falan sil hiç bişekilde haber alamasını istemiyorum benden canım vaktim oldukca gelir selam veririm ama kimseyle konusmak içimden gelmiyor

canim ya haber verdigin iicn tesekür ederim gercekten merak ettim seni,cok üzüldüm olanlara seninki banada mesaj yazmis faceden neyse canim bol bol dua et rabbbim hakkinda hayirlisini versin,habersiz birakma ..

nazkaa gidersen kilo alırsın bacım cok yogun degilsen gitme derim..

ben göya corba günü yapıcaktım di mi 2 tabak bulgur pilavı yedim ( tek tesellim cok az yagla pişirilmiş olması offff of

Kızlar günaydın,

Dün ciddi bir şekilde diyetime başladım. Hadi hayırlısı diyorum.
Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli sandviç

Öğlen
Izgara tavuklu salata ayran

Akşam
1 şeftali 1 armut 1 kase yoğurt

Bu sefer amacıma ulaşacağım işallah. Öpüyorum hepinizi.

canim sen bilirisn tabi ama izne ayrilirsan boslamiycakmisin kendini cuma günleri bildirim yaptigin sürece idare ederiz seni,tabi yine karar senin

canım boşlarmıyım bilmiyorum ama bildirim yapamayıp diskalifiye olursam sonrası daha kötü olur gibime geliyor, tatile falan da çıkacağım, o yüzden süreli işlerim var yetiştirmem gereken, gündüz işyerinde pek olmuyorum o yüzden , akşamları da eşim yeni geldi genelde dışarıda oluyoruz, tatilden dönüne kadar izinli olmam daha iyi olur vakit bulursam arada gelirim ama izinli sayılayım yine de, tabiii siz çok rahatlamayuın ben tatilden dönünce seni de bijouxu da yeneceğim ona göre gardınızı alın :)))))

nazkaa gidersen kilo alırsın bacım cok yogun degilsen gitme derim..

ben göya corba günü yapıcaktım di mi 2 tabak bulgur pilavı yedim ( tek tesellim cok az yagla pişirilmiş olması offff of

canım benim ben de hiç gitmek istemiyorum ama, işte aması için bakınız yukarıya

sen mi beni yencen hahahaha bir güleyim öncee :)

canım o zaman çabuk gel oldu mu ne kadar uzaklaşırsan o kadar kötü olur senin açından. arada sırada da yaz bize özletme de merakta kalmayalım

selam kizlar bende cok sükür bugün diyetime baslamis bulunmatayim sabah oglumun randevusu vardi gitmeden kahvaltimi yaptim eve geldim uafakligi yatirdim bir sise limonlu suyumu ve bir kupa yesil cayimi alip gectim pcnin basina,ama bakiyorumda gene kimseler yok ortalikda..

nazkacim tamam ozaman bu haftadan itibren izine ayiriyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…