tatlıya dayanılmıyo bayramlarda valla. senin dananın kuyrugu kopmuştur ne durumdasın :)
tamam canım kilo bildirimi yapamazsam 2 ye bölersin..
güzel bi hafta geçirmene sevindim. facede de çok manidar şeyler paylaşıyosun valla dedim morali bozuk yine heralde.
karatay nasıl bişey?
hasretim cuma günü kilo bildirimi yapacakmıyım .bide kızımı gördünüzmü tarçınnnEki Görüntüle 251438
yarım kilo ne ki çerez hemen gider bende 1.5 kg farketmiştiyarım kilo farketmiş
yarım kilo farketmiş
yarım kilo ne ki çerez hemen gider bende 1.5 kg farketmiştidemek ki o kadar da çok yemedin
elif abla hoşgeldin tekrar inşallah artık zayıflamadan kaçmazsın ben zayıfladım doğurdum büyüttüm yine zayıfladım sen hala burdasın bu da sana gaz olsun :)
tarçın da pek tatlıymış
yasemin ben yapamıyorum liste diyeti kafama göre gidiyorum inşallah işe yarar sende. mesela bugün çorba günü yaptım toparlamam lazım cuma bildirimine
slm kızlarrrrr
ben geldim
nasılsınız nasıl geçti bayram? benimki süperdi gerçekten
işe dönmek çok sıkıcı maALESEF
selam kızlar...
yasemin canım benim face mail adreslerimk hepsini malum kişi ele geçirdi malesef acamıyorum yanlızca kardeşim face bildirimlerini kendi adresine almıs mesajını o sekilde gördüm cok ama cok sey oldu hala annemlerdeyim sanırımda işe dönmicem .
seninle son konusmamızdan sonra ben annemlere geldim iikide gelmişim babm o gün olanlardan sonra aractaymıs ve kaza gecirmiş günlerce ölüm tehditli hakaret içeren mesajlar sürdü zaten dediklerini az cok biliyordun ertesi gün suc duyrusunda bulunduk tayin istedim (inş kabul edilir) düşün dedemleri bile arayıp terbiyezice bir sürü ithamda bulunmus dedem kalp anneannem tansiyon seker hastası ikiside cok kötü oldu bayramımız zehir tadındaydı hala rahatsız etmeler sürüyor ev telefonlarına cepleri değiştirdik evimize gelmekle bişiler yapmakla tehdit ediyor.
nys canım sen beni face den falan sil hiç bişekilde haber alamasını istemiyorum benden canım vaktim oldukca gelir selam veririm ama kimseyle konusmak içimden gelmiyor
Yasemin canım ben bu aralar biraz yoğunum bir süre tahminim 2 veya 3 hafta kadar izne ayrılmak istiyorum ne dersin
canim sen bilirisn tabi ama izne ayrilirsan boslamiycakmisin kendini cuma günleri bildirim yaptigin sürece idare ederiz seni,tabi yine karar senin
nazkaa gidersen kilo alırsın bacım cok yogun degilsen gitme derim..
ben göya corba günü yapıcaktım di mi 2 tabak bulgur pilavı yedim( tek tesellim cok az yagla pişirilmiş olması offff of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?