selam kizlar bende cok sükür bugün diyetime baslamis bulunmatayim sabah oglumun randevusu vardi gitmeden kahvaltimi yaptim eve geldim uafakligi yatirdim bir sise limonlu suyumu ve bir kupa yesil cayimi alip gectim pcnin basina,ama bakiyorumda gene kimseler yok ortalikda..
nazkacim tamam ozaman bu haftadan itibren izine ayiriyorum seni
ben bugün buralardayım Yasemincim., karatay başlangıcın hayırlı olsun, hedefine ulaşana kadar bırakmadan devam edersin umarım ama zaten ekmeği çok aramıyormuşsun sen, yaşam tarzın haline gelir bu beslenme şekli senin umarım :)
tatilde neler yaptın kızzzz attın mı stresleriini
Yasemin, yeni diyetin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah istikrarlı bir şekilde sürdürür ve faydasını görürsün.
slm kızlar nasılsınız?dün 2 dilim börek kaçamağından sonra aldığım yarım kilonun üstüne 200 gr daha eklemiş bulunmaktayım böhüüüüü(aferin bana dimi:2:
tesekür ederim kizlar eger uygulayabilirsem faydasini görecegime inaniyorum .nazkacim evet canim güzel bir hafta gecirdim dolu dolu evde durmadim hic iyi geldi bide yeni yatak odasi koltuk aldik istedigim yatak odasini alabilmekde iyi geldi bana hahaha bu beslenme sekli yasam tarzi halime gelirmi bilmiyorum biraz zor gibi pirincsiz patetessiz unsuz ama aksam 8 den sonra olayi yasam tarzim olacagi kesin diger seylerdende ölcülü yedimmi kilomu koruyacagimi ümit ediyorum bide bu diyetteki kuruyemisler cok iyi ya sayi saymadan ceviz findik yemek güzelmis :)[/QUOTE
iyi günlerde kullan canım.
gerçekten sadece şu akşam belirli bir saatten sonra birşey yememe olayını bile yapsak kilo almayız bence ama insanoğlu işte yeri geliyor onu bile yapamıyor, ben de yine kalp vakfı yapıyorum istediğim kiloya inince ben de akşam yemicemmmmm
tesekür ederim kizlar eger uygulayabilirsem faydasini görecegime inaniyorum .nazkacim evet canim güzel bir hafta gecirdim dolu dolu evde durmadim hic iyi geldi bide yeni yatak odasi koltuk aldik istedigim yatak odasini alabilmekde iyi geldi bana hahaha bu beslenme sekli yasam tarzi halime gelirmi bilmiyorum biraz zor gibi pirincsiz patetessiz unsuz ama aksam 8 den sonra olayi yasam tarzim olacagi kesin diger seylerdende ölcülü yedimmi kilomu koruyacagimi ümit ediyorum bide bu diyetteki kuruyemisler cok iyi ya sayi saymadan ceviz findik yemek güzelmis :)[/QUOTE
iyi günlerde kullan canım.
gerçekten sadece şu akşam belirli bir saatten sonra birşey yememe olayını bile yapsak kilo almayız bence ama insanoğlu işte yeri geliyor onu bile yapamıyor, ben de yine kalp vakfı yapıyorum istediğim kiloya inince ben de akşam yemicemmmmm
aynen öyle cani ama istikrar cok önemli bi günden bisey olmaz dedimmmi gerisi geliyo yani bende öyle oluyo :)
Günaydın kızlar,
Yasemin'cim rica etsem beni bu haftadan sonra izinli sayar mısın?
Cuma günü burda olmayabilirim dolayısıyla şimdiden belirtmekte fayda var kilomu 57 olarak geçersen sevinirim.
Yıllık izne ayrılıcam ve ayın 28'inde dönüyorum. Son haftaya yetişiyorum kilomu bildiririm.
kızlar nerdesiniz yaaa :)
bir hasretim uğramış buralara, ben diyetime devam ediyorum ama çok yoruluyorum bu aralar yaaaaa pestilim çıktı dün 1 bugün 2 mahvoldum bennnnn:18::18::18::18::18:
sizler neler yapıyorsunuz
canim kolay gelsin Allah yardimcin olsun,ben oglanin kaka ve cisiyle ugrasiyorumcok sükür bugün yapi kakasini tuvalete ins devami gelir
selam kizlar bende cok sükür bugün diyetime baslamis bulunmatayim sabah oglumun randevusu vardi gitmeden kahvaltimi yaptim eve geldim uafakligi yatirdim bir sise limonlu suyumu ve bir kupa yesil cayimi alip gectim pcnin basina,ama bakiyorumda gene kimseler yok ortalikda..
nazkacim tamam ozaman bu haftadan itibren izine ayiriyorum seni
Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım.
Reglim bugün de başlamadı henüz ve kendimi çok şiş hissediyorum.
Bugün yemekte dayanamdım ve maalesef tatlı yedim. Şu regl sürecinde dayanamıyorum yaaa offff....
Son pişmanlık fayda etmiyor tabi...
slm kızlar nasılsınız?dün 2 dilim börek kaçamağından sonra aldığım yarım kilonun üstüne 200 gr daha eklemiş bulunmaktayım böhüüüüü(aferin bana dimi:2:
tamam canim takimda kimse kalmadi :)
günaydin kizlar,benim bi sorunum var bir bilginzi varmi.2.5 yasindaki oglum kendi istegiyle ctesi bezini birakti ama kakasini yapmiyor yatacagi zaman bez taktigimda beze yapiyor kakasini,cis yaparken kaak yapmamak icin cok ikinmadiginda cisinide yarim yapiyo ve arada altina isiyor bu sebeple,ne yapicam ben ya nasil kakasini yapicak bu cocuk tuvalete
dünkü menüm
sabah
1 adet yumurta
4 5 küp beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
1 adet domates ve salatalik
4 adet kuru kayisi
bir cay bardagi ceviz badem karisimi
ögle
menemen ve yogurt
aksam
menemen boool salata,4 adet kuru kayisi biraz ceviz ve badem
2 litre limonlu su
1 kupa yesil cay
1 fincan sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesi
kızlar nerdesiniz yaaa :)
bir hasretim uğramış buralara, ben diyetime devam ediyorum ama çok yoruluyorum bu aralar yaaaaa pestilim çıktı dün 1 bugün 2 mahvoldum bennnnn:18::18::18::18::18:
sizler neler yapıyorsunuz
günaydin kizlar
özgecim menüler gayet güzel canim montimi yapiyosun gene ama son aksam ekmek yemissin
valla kizlar ben utaniyorum artik sizdende kendimdende sürekli diyete basladim deyip cuvallamaktan ne yapcagimi bilmiyorum 2 gün diyet yapsam 3 güne bozuluyo takimdan ayrilmak istiyorum ama kapran oldugum icin gidemiyorum,özgecim sen yapmistin bi ara kaptanlik yeniden kaptan olmak istermisin,ben götüremiyorum artik,kendime söz verip sürekli sözümden dönmekten biktim ,2 senedir bir kisir döbgü icindeyim debelenip duruyorum ama cikamiyorum,her seferinde bu sefer cok kararliyim olacak diyorum ama olmuyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?