Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bugün buralardayım Yasemincim., karatay başlangıcın hayırlı olsun, hedefine ulaşana kadar bırakmadan devam edersin umarım ama zaten ekmeği çok aramıyormuşsun sen, yaşam tarzın haline gelir bu beslenme şekli senin umarım :)

tatilde neler yaptın kızzzz attın mı stresleriini

Selam kızlar,

Herkes iyidir umarım.

Reglim bugün de başlamadı henüz ve kendimi çok şiş hissediyorum.

Bugün yemekte dayanamdım ve maalesef tatlı yedim. Şu regl sürecinde dayanamıyorum yaaa offff....

Son pişmanlık fayda etmiyor tabi...

Yasemin, yeni diyetin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah istikrarlı bir şekilde sürdürür ve faydasını görürsün.

Yasemin, yeni diyetin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah istikrarlı bir şekilde sürdürür ve faydasını görürsün.

tesekür ederim kizlar eger uygulayabilirsem faydasini görecegime inaniyorum .nazkacim evet canim güzel bir hafta gecirdim dolu dolu evde durmadim hic iyi geldi bide yeni yatak odasi koltuk aldik istedigim yatak odasini alabilmekde iyi geldi bana hahaha bu beslenme sekli yasam tarzi halime gelirmi bilmiyorum biraz zor gibi pirincsiz patetessiz unsuz ama aksam 8 den sonra olayi yasam tarzim olacagi kesin diger seylerdende ölcülü yedimmi kilomu koruyacagimi ümit ediyorum bide bu diyetteki kuruyemisler cok iyi ya sayi saymadan ceviz findik yemek güzelmis :)

slm kızlar nasılsınız?dün 2 dilim börek kaçamağından sonra aldığım yarım kilonun üstüne 200 gr daha eklemiş bulunmaktayım böhüüüüü(aferin bana dimi:2:

Günaydın kızlar,

Yasemin'cim rica etsem beni bu haftadan sonra izinli sayar mısın?

Cuma günü burda olmayabilirim dolayısıyla şimdiden belirtmekte fayda var kilomu 57 olarak geçersen sevinirim.

Yıllık izne ayrılıcam ve ayın 28'inde dönüyorum. Son haftaya yetişiyorum kilomu bildiririm.

tamam canim takimda kimse kalmadi :)

günaydin kizlar,benim bi sorunum var bir bilginzi varmi.2.5 yasindaki oglum kendi istegiyle ctesi bezini birakti ama kakasini yapmiyor yatacagi zaman bez taktigimda beze yapiyor kakasini,cis yaparken kaak yapmamak icin cok ikinmadiginda cisinide yarim yapiyo ve arada altina isiyor bu sebeple,ne yapicam ben ya nasil kakasini yapicak bu cocuk tuvalete

dünkü menüm

sabah
1 adet yumurta
4 5 küp beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
1 adet domates ve salatalik
4 adet kuru kayisi
bir cay bardagi ceviz badem karisimi

ögle
menemen ve yogurt

aksam
menemen boool salata,4 adet kuru kayisi biraz ceviz ve badem

2 litre limonlu su
1 kupa yesil cay
1 fincan sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesi

kızlar nerdesiniz yaaa :)

bir hasretim uğramış buralara, ben diyetime devam ediyorum ama çok yoruluyorum bu aralar yaaaaa pestilim çıktı dün 1 bugün 2 mahvoldum bennnnn:18::18::18::18::18:

sizler neler yapıyorsunuz

canim kolay gelsin Allah yardimcin olsun,ben oglanin kaka ve cisiyle ugrasiyorum cok sükür bugün yapi kakasini tuvalete ins devami gelir

canim kolay gelsin Allah yardimcin olsun,ben oglanin kaka ve cisiyle ugrasiyorum cok sükür bugün yapi kakasini tuvalete ins devami gelir

ilk bezsiz kakanız ailenize hayırlı olsun canım o zaman

ayyy ben de kk açık arada bakıyorum öle yorulunca dinlenmek amaçlı bugün şirkette işlerim var onlarla uğraşıyorum bakabiliyorum. sen de rahatlarsın artık bezden çıkınca :)

menün de çok güzel bu aradaaaa afiyet olsun gitsin kilolar

Günaydın kızlar.
İstikrarlı bir şekilde devam ediyorum çok şükür. Yarın sabah ki kilomu merak ediyorum.
Mucize beklemiyorum ama yine de vermiş olmam lazım.
Göbeğim indi sanki öyle hisediyorum.
Menülerimi yazayım topluca.
Gerçi kimse yorum yapmıyor ama olsun.
Pazartesi
Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli sandviç

Öğlen
Izgara tavuklu salata ayran

Akşam
1 şeftali 1 armut 1 kase yoğurt

Salı
Sabah
Ruşeymli ekmeğe sandviç

Öğlen
Urfa kebabın sadece eti ve bolca salata

Akşam
9 adet istavrit ve bol salata

Çarşamba
Sabah
Ruşeymli ekmeğe sandviç

Öğlen
1 çiçek karnabahar, 1 çiçek brokoli, az z.yağlı ayşe fasulye, az et kavurma, 1 tavuk baget haşlanmış ve bolca çeşit salata

Akşam
Az mememen, 2 adet çiğ köfte, yarım dilim ruşeymli ekmek

Canım ben çok yoğundum giremedim pek ama girsemde zaten kimse yorum yazmıyor

Canım regl dönemlerinde çok normal bu tür kaçamaklar. üzme kendini. Kaçamak yaptım diye de diyetine ara verme sakın.

slm kızlar nasılsınız?dün 2 dilim börek kaçamağından sonra aldığım yarım kilonun üstüne 200 gr daha eklemiş bulunmaktayım böhüüüüü(aferin bana dimi:2:

Evet aferim

Canım büyük wc yi öğrenmeleri daha zor oluyor. Kendilerinden bir parça gibi hissediyorlar ve tuvalete yapmıyorlar.
Zamanla öğrenecektir ama üstüne gitme derim.

Afiyet olsun cnm. Hem sabah hem akşam ceviz badem biraz fazla olmuş gibi geldi bana.
Birde türk kahvesi light sütle yaptın sanırım. Tadı nasıl oluyor.

Canım bende çok yoğun ve yorgunum. Üç gündür mahfoldum. Bugün daha hafif geçer diye umuyorum.
Sana da kolay gelsin. Diyetinde de başarılar.

73.300 e indim şükür
dünki menüm
sabah yarım simit b.peynir domates salatalık zeytin
öğlen çorba
arada incir yedim
akşam kuru fasülye az pilav yoğurt
saat 10 da karpuz

Son düzenleme:
günaydin kizlar

özgecim menüler gayet güzel canim montimi yapiyosun gene ama son aksam ekmek yemissin

valla kizlar ben utaniyorum artik sizdende kendimdende sürekli diyete basladim deyip cuvallamaktan ne yapcagimi bilmiyorum 2 gün diyet yapsam 3 güne bozuluyo takimdan ayrilmak istiyorum ama kapran oldugum icin gidemiyorum,özgecim sen yapmistin bi ara kaptanlik yeniden kaptan olmak istermisin,ben götüremiyorum artik,kendime söz verip sürekli sözümden dönmekten biktim ,2 senedir bir kisir döbgü icindeyim debelenip duruyorum ama cikamiyorum,her seferinde bu sefer cok kararliyim olacak diyorum ama olmuyo iste

yasemin bırakma yaa bırakırsan daha kötü olur motive hiç kalmaz 2gün 2gündür hangi birimiz 4 4 lük yapıyoruzki. bak ben mesela bu hafta baya artıdayım annemdeyim habire yiyorum((

bu akşam döncem eve inş ama yarın iyi bi rakam göremicem

geçmişe bakamadım ,burda nete girmek bi çile

yasemin neler söylüyorsun sen öyle cısssss olursun ben sana söyleyim şimdiden sanki herkes yaptı da sen kaldın sen gidersen dağılıp gideriz şu an şokkkkkkk yaşıyorum sanırım yazamadım bir türlü

ayrıca karatay diyeti sen ne dersen de zor bir diyet bozabilirsin ki diyet yapabilmek için istekli ve azimli olmanın yanında dış etkenler de çok önemli, saen ne kadar uğraşırsan uğraş bazen insan psikolojik olarak veya yaşadığı tatsız olaylardan dolayı, herşey yolunda olsa da bazen rahattan ve mutluluğun verdiği boşvermişilki hissinden dolayı diyet yapamayabiliyor.

ayyyy çok saçma salak yazmışım ama şimdi özetliyim o kadar kolay bişey yapmıyoruz yane bu kadar üzerine gitme herkes olması gerektiği gibi tam tamına bir diyet uygulayabilseydi takımlarda devamlı bir sirkülasyon olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…