yasemin bırakma yaa bırakırsan daha kötü olur motive hiç kalmaz 2gün 2gündür hangi birimiz 4 4 lük yapıyoruzki. bak ben mesela bu hafta baya artıdayım annemdeyim habire yiyorum((
bu akşam döncem eve inş ama yarın iyi bi rakam göremicem
geçmişe bakamadım ,burda nete girmek bi çile
yasemin neler söylüyorsun sen öyle cısssss olursun ben sana söyleyim şimdiden sanki herkes yaptı da sen kaldın sen gidersen dağılıp gideriz şu an şokkkkkkk yaşıyorum sanırım yazamadım bir türlü
ayrıca karatay diyeti sen ne dersen de zor bir diyet bozabilirsin ki diyet yapabilmek için istekli ve azimli olmanın yanında dış etkenler de çok önemli, saen ne kadar uğraşırsan uğraş bazen insan psikolojik olarak veya yaşadığı tatsız olaylardan dolayı, herşey yolunda olsa da bazen rahattan ve mutluluğun verdiği boşvermişilki hissinden dolayı diyet yapamayabiliyor.
ayyyy çok saçma salak yazmışım ama şimdi özetliyim o kadar kolay bişey yapmıyoruz yane bu kadar üzerine gitme herkes olması gerektiği gibi tam tamına bir diyet uygulayabilseydi takımlarda devamlı bir sirkülasyon olurdu
günaydin kizlar
özgecim menüler gayet güzel canim montimi yapiyosun gene ama son aksam ekmek yemissin
valla kizlar ben utaniyorum artik sizdende kendimdende sürekli diyete basladim deyip cuvallamaktan ne yapcagimi bilmiyorum 2 gün diyet yapsam 3 güne bozuluyo takimdan ayrilmak istiyorum ama kapran oldugum icin gidemiyorum,özgecim sen yapmistin bi ara kaptanlik yeniden kaptan olmak istermisin,ben götüremiyorum artik,kendime söz verip sürekli sözümden dönmekten biktim ,2 senedir bir kisir döbgü icindeyim debelenip duruyorum ama cikamiyorum,her seferinde bu sefer cok kararliyim olacak diyorum ama olmuyo iste
slm doga:64bende dogumda 11 kilo aldım 555 gitti ama10 kilo gitmiyoooo
canim cok tesekür ederim ya :) sende verirsin üzülme bi baslayabilsek gerisi gelcekde iste..yasemin canımmm moralini bozma ramazandı bayramdı derken cozuttuk ben + kaç kilo aldiğimi desem nev beni kovalar :) çizelgeme dönmek epey zaman alacak herhalde sen epey kilo vermişsin daha vereceksinde şimdi biraz sıkılmışsın normaldir pes etme canım şurda az bi yolun kalmış başaracaksın inanıyorum:13:
herkese selamlar :)
kendimi tanıtayım adım melisa 20 yaşımdayım öğrenciyim en son 65 kiloydum haziranda ama sınav stresi yüzünden aldım şu an 76 kiloyum 55 olmak istiyorum bir zamanlar o kilodaydım da :) ama kesin kararlıyım vericem bu kiloyu azimliyimdir elimden geleni yapacağıma inanıyorum sizlerin desteği sayesinde tabii ki... herkese başarılar diliyorum...
bir arkadaşım bu siteyi önerdi burada işlerin nasıl gittiğini anlatıı abna cuma günleri yarışma olduğunu her gün menü paylaştığımızı biliyorum ama onun dışında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim :)
he bu arada bugün dukan diyetine başladım inanmazsınız iç hastalıkları doktorum bana önerdi bu diyeti :) kansızlık ve b12 vitamini eksikliği çıktı bende bol et olduğu için önerdi sanırım
canim cok tesekür ederim ya :) sende verirsin üzülme bi baslayabilsek gerisi gelcekde iste..
canim takimiiza hosgeldin su siralar biraz sessiz takim ins okul tatilinden sonra düzelicek diye bekliyoruz bol paylasim bekliyoruz sendn :)
dukan diyeitni yapabilirsen cok cok güzel kilo verdiren bir diyet cok memnun kalirsin,ben denedim zamaninda memnun da kaldim ama her zamanki gibi devam edemedim
günaydin kizlar
özgecim menüler gayet güzel canim montimi yapiyosun gene ama son aksam ekmek yemissin
valla kizlar ben utaniyorum artik sizdende kendimdende sürekli diyete basladim deyip cuvallamaktan ne yapcagimi bilmiyorum 2 gün diyet yapsam 3 güne bozuluyo takimdan ayrilmak istiyorum ama kapran oldugum icin gidemiyorum,özgecim sen yapmistin bi ara kaptanlik yeniden kaptan olmak istermisin,ben götüremiyorum artik,kendime söz verip sürekli sözümden dönmekten biktim ,2 senedir bir kisir döbgü icindeyim debelenip duruyorum ama cikamiyorum,her seferinde bu sefer cok kararliyim olacak diyorum ama olmuyo iste
herkese selamlar :)
kendimi tanıtayım adım melisa 20 yaşımdayım öğrenciyim en son 65 kiloydum haziranda ama sınav stresi yüzünden aldım şu an 76 kiloyum 55 olmak istiyorum bir zamanlar o kilodaydım da :) ama kesin kararlıyım vericem bu kiloyu azimliyimdir elimden geleni yapacağıma inanıyorum sizlerin desteği sayesinde tabii ki... herkese başarılar diliyorum...
bir arkadaşım bu siteyi önerdi burada işlerin nasıl gittiğini anlatıı abna cuma günleri yarışma olduğunu her gün menü paylaştığımızı biliyorum ama onun dışında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim :)
he bu arada bugün dukan diyetine başladım inanmazsınız iç hastalıkları doktorum bana önerdi bu diyeti :) kansızlık ve b12 vitamini eksikliği çıktı bende bol et olduğu için önerdi sanırım
*4.TAKIM 222.ETAP**
hasretim34(61.5/63.3/-1.8/%-2.93)
nidah(58.0/58.2/-0.2/%-0.34)
nazkaa(64.5/)Geri dönmek üzere ayrildi
capri (57.1/57/0.1/%0.18)Bu haftadan sonra izinli
deniz1984(87.8/87.6/0.2/%0.23)
iremögze(74.8/73.7/0.9/%1.2)
bijoux(69.4/69.2/0.2/%0.29)Bu haftadan sonra izinli
mersa(79.6/81.5/-0.32/%-0.40)216.Etapda izine ayrilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?