Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.Takim toplam yüzde (-0.25)

yaseminnnn bijouxla capriyi izinli yapmışsın beni neden geri dönmek üzere ayrıldı dedin canım, farkı bilmiyorum da ondan soruyorum, ben geri dönmek istediğimde beni almayabilir misiniz bu durumda tehlikede miyim geri dönemem mi, bu arada bu akşam şehir dışına çıkıyorum ben bir süre giremicem siteye hepiniz kendinize iyi bakın[/QUOTE]

yok canim bi sorun yok istedigin zaman dönebilirsin.sanal klavyeden yaziyorum sonra aciklarim :)

hoşbulduk canım inşallah canım teşekkürler afiyet olsun bu arada :)

günaydın kızlarr

58.2 kilom artıdayım.

özge tebrikler canım:)

katherina hoşgeldin canım

hoşbulduk canım süper kilo vermişsin sen de tebrikler bende o kiloyu görürüm inşallah :)

kendine güven canım pes etme :) hmm tamam canım 2 hafta sonra yarışmaya katılcam dimi o zaman

canim paylasimin iyi olursa önümüzdeki cumaa alabilirim seni listeye sana bagli :)

nazkacim klavyem düzelmis diger kizlara izinli yazdim cünkü bu haftadan sonrageri dönmek üzere ayrildi biraz sacma geldide bana

ben bugunkü menümü yazayım barim...

dukan diyetinde olduğumu bir kez daha söyliyim belki duymayanlar olmuştur...atak evresindeyim...

Sabah:2 haşlanmış yumurta,100 gram yağsız beyaz peynir.
Öğle:200 gram biftek,1 kutu yoğurt+1 light limonata
Akşam:150 gram tavuk,1 kutu yulaf kepekli yoğurt...
Ara:1 kutu yoğurt

işte bu kadar....:82:

bir de 3 lt su içmeye özen gösteriyorum ve tabii ki yeşilçay

eksik varsa söyleyin...:78:

menün gayet güzel olmus canim afiyetolsun

günaydın kızlarr

58.2 kilom artıdayım.

özge tebrikler canım:)

katherina hoşgeldin canım

Saol canım.

Canım bu diyeti yasemin iyi biliyor ben bilmiyorum ama menün iyi görünüyor.

benim gibi öğrenci olan var mı bakalım kızlarr :82:

Ben en son 2004 de öğrenciydim. Ve keşke öyle kalsaydım

süper menü afiyet olsun cnm

ben yazdığım menümün üstüne baklava ve dondurma yedim yaa bayramdan beri bende bi iştah var düşman başın

öğrencilik yıllarını bende çok özlüyom ya

katherina ne okuyosun lise uni? yazdıysan atlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…