valla 18 20 25 farketmez bana ben hep liseli olarak kalmak isterdim yasim kac olursa olsun
süper menü afiyet olsun cnm
ben yazdığım menümün üstüne baklava ve dondurma yedim yaa bayramdan beri bende bi iştah var düşman başın
öğrencilik yıllarını bende çok özlüyom ya
katherina ne okuyosun lise uni? yazdıysan atlamışım
selam kızlar ,bu gün yemeğimi çok abartmadım.tarçınla yarım saat kadar yürüyüş yaptık.şimdide aşı için veteriner gelecek onu bekliyorum.aşıdan sonra kötü olmazsa 15-20 dakika daha yürürüz.akşamda yoğurt çorbası içecem inşallah ipin ucunu kaçırmam.
katherina sende hoş geldin tatlım bakma takım yaz olunca böyle sessiz 1 aya kadar burası cıvıl cıvıl olur .kızlar artık hergün tarçını dinlemeye hazır olun napim günümün yarısını o alıyor.inşallah tarçını okumaktan sıkılmazsınız.
mersa hayvanları bende çok severim anlat sen dinleriz tarçını:)
katherina hangi bölüm okuyosun,başarılar dilerim eğitim hayatında canım.
kızlar bu sabah kahvaltısını abartmadımmm inş tatlı yemicem artık yine artıdayım çünkü
muhtemel menüm
kah: 1haş.yum,salatalık,pey-zeytn,az helva,2dl tb ekmeği
ara:üzüm
öğle:2dolma,yoğurt
ara:meyve veya fındık
akşam:çorba,fırında patates 3-4 dilim,belki az menemen
aynen lise başka bir şey bende özlüyorum o yılları :)
teşekkürler canım:) bende öyleydim bak ne kadar aldım hadi toparla kendini tatlım zayıflayınca nasılsa yersin:)
üniversiteye geçtim bu sene canım 2. denememde kazandım çok şükür. :)
canım tarçın köpeğin mi?
bu arada hoşbuldum teşekkürler
mersa hayvanları bende çok severim anlat sen dinleriz tarçını:)
katherina hangi bölüm okuyosun,başarılar dilerim eğitim hayatında canım.
kızlar bu sabah kahvaltısını abartmadımmm inş tatlı yemicem artık yine artıdayım çünkü
muhtemel menüm
kah: 1haş.yum,salatalık,pey-zeytn,az helva,2dl tb ekmeği
ara:üzüm
öğle:2dolma,yoğurt
ara:meyve veya fındık
akşam:çorba,fırında patates 3-4 dilim,belki az menemen
evet tarçın aslında kızlarımın köpeği ama ben kendimi onlardan çok kaptırdım.
benim senin yaşına yakın kızım var 15 yaşında bide küçüğüm var oda 13 yaşında tarçını sayarsak o da 3 aylık ee tabi yeşili unutmak olmaz oda kuşumuz 2 yaşında ve bunların hepsi kız.bizim evi tahmin edin bakalım tek erkek babamız.:))
nidahcım ben buralardan uzak kaldığım sıralarada birden bire hayatımıza girdi bu zilli tarçın çok şeker inanılmaz tatlı ve aklııllı bir golden.her gün farklı macera yaşıyoruz her gün beni biraz daha şaşırtıyor.3 aylıkken tuvaletini öğrendi yani gazeteye yapması gerektiğini yakında onuda bırakıp sadece aşağı yapmasını öğrenecek.her günüm dolu dolu geçiyor biliyosunuz bide yöneticilik işim var eğer kısmet olursa birde iş düşünüyoruz bakalım tarçınla bütün bunların altından nasıl kalkacam.haa bu arada bide zayıflamayı düşünüyorum tabikiiii:))
selam benim caaaanım grubumm
menüm sabak 5 çeri domates, kk peynir, 1 dilim ekmek
ara ufak sandiviç(
öğle: dürüm, ayran
ara.armut
akşşam, havuç tarator, çorba, 2 dilim ekmek
3 mil leslie yaptımmmm
günaydın kızlar nasılsınız,
ben sabah tarçınla yarım saat yürüyüşümü yaptım 2 dilim kavun yedim ilaçlarımı içtim.boğazım çok kötü nezle olmuşum yaz günü.şimdi kızlarla biraz ev işi yapıp sonrada kahvaltı hazırlıycam.kendimi iyi hissedersem birazda denize girmeyi düşünüyorum.görüşmek üzere byyyyyy
ay kimseler yok buralarda...:82:
menümü yazayım ben yinede
Sabaheynirli omlet
Öğle:ton balığı+yoğurt
Akşam:tavuk sote+yoğurt
Ara:coca cola zero
yeşilçay, 30 dk yürüyüş
bu kadar...
bence dengeli olmuşş..şu kolada olmasa daha iyi olurmuş amaa..bişey diyemiycem çünkü bende bugun kolaya yenik düştümm
selam kızlar kendinize geliiiinnnnnnn..paylaşım yapınn..biliyorum çok yiyosunuz ve paylaşırdasnız topa tutacağımızı biliyosunuz ondan paylaşamıyonuz dimiiiiii..dökülün bakıyımmm..silkelenin ve rejimm menüsüne geri dönünnn lütfennnn:))
menümmm
sabah.1 dilim ekmek, peynir,reçel, 3 zeytin, salatalık, domates
ara yarım muz
öğle 4 köfte, yarım porsiyon patates kızarma, 1 dilim kepekli
ara yok
akşam döner kola
40 dk yürüyüşş
ara.yeşil çay, 2 avuştan biraz fala az yağlı mısır patlağıı..
'dun giremedim denize firsat bulamadim,bu gun giriyim dedim sabah tarcinla yuruyus yaptiktan sonra mayomu giyip indim denize baktim herkes geri cikyor pislik gelmis denize bu gunde giremedim bari havuza girim dedim sansimdan havuzda oglene kadar kapali tekrar eve gelip ustumu degistirip oturdum.belkide boylesi daha iyi oldu bogazim hala cok agriyor.canım geçmiş olsun allah şifa versin...denize gir ama üşütme bak daha kötü olursun sonra :)
selam kızlar kendinize geliiiinnnnnnn..paylaşım yapınn..biliyorum çok yiyosunuz ve paylaşırdasnız topa tutacağımızı biliyosunuz ondan paylaşamıyonuz dimiiiiii..dökülün bakıyımmm..silkelenin ve rejimm menüsüne geri dönünnn lütfennnn:))
menümmm
sabah.1 dilim ekmek, peynir,reçel, 3 zeytin, salatalık, domates
ara yarım muz
öğle 4 köfte, yarım porsiyon patates kızarma, 1 dilim kepekli
ara yok
akşam döner kola
40 dk yürüyüşş
ara.yeşil çay, 2 avuştan biraz fala az yağlı mısır patlağıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?