Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar,

yeni bir hafta ve yeni baslangiclar bugün ilk diyet kahvaltimi yaptim :)

özgecim montiye basladim bugün destegini bekliyorum,yalniz birakma beni,pamuk ipligine bagliyim zaten :) tartinin ibresi habire yukar dogru gdiyor ama moralimi bozmuycam bu 4.zayiflamam olacak 3 ünü ben basardim bunuda basaricam ins,,evimiz alt üst boya yapilicak yeni esyalar aldik duvardaki kagitlari söktük yatak odasiyla cocuk odasi yer degistiriyo mobilyalar 6 hafta sonra gelcek ama yavas yavas basladik berbat durumdayim yaaaaa :) nasil temizlencek bu pislik

Günaydın.

Yasom arkandayım canım. İyi olmuş evdeki temizlikte spor yapmış olursun işte fena mı.

Benim verdiğim kilo 2 oldu bir haftada. Senden de aynı performansı bekliyorum ona göre.
Bol yeşil çay unutma olur mu.

ins canim,sansima bugünde vede degilim kayananalr trden geliyo evlerine gidip yemek yapicam onlara yanima kuruyemis alip ayranla yerim orda artik

'gunaydin kaptannnn:))bizimde senin destegine ihtiyacimiz var.daha once neler basardik yine basaririz yeterki istekli olalim ve birbirimize destek verelim....

mrb arkadaslar benide araniza alirmisiniz lütfennnn
benim boy 168 kilo 69 hedefim 56 olmak istiyorum ne olur destege cook ihtiyacim var

Takım kaptanımız hasretim dir. Sana o cvp verecektir bu konuda.
Ama yine de ben peşinen hoşgeldin diyeyim :)

merhaba arkadaşlar

aranıza katılmaktan cok mutluyum.ben bi dukancıyım ve bugün 8. günüm.bugüne kadar 6 günlük atak dönemimde 3.5 kilo verdim:)))bakalım bu hafta neler olacak??
biraz kurallardan ve işleyişten bahsederseniz sevinirim:)

umarım dogru takıma yazmışımdır:26:

hosgeldin canim ,takimiiz bu aralar sessiz yeni üyeler alarak canlandirmaya calisiyoruz bu sebpele ilk kural bol paylasim :) takimda bir dukancimiz daha var oda yeni katildi eminim seni görünce sevinecektir ayni takimda ayni diyeti yapmak dahada motive ediyor bende biliyoum dukan diyetinini bi kac denememde oldu yapinca gayet güzel kilo verdiriyor ama ben devam edemdim malesef ins siz souna kadar götürürsünüz,cuma günleri kilo bildirim günmüz en gec 12 ye kadar bildirim gerekli yeni oldugun iicn 2 hafta deneme süresindesin ama eger paylasimin yeterli olursa bu hafdtada alabilirm seni listeye.

merhaba arkadaşlar benimde kilo problemim var hele karın bölgesindeki yağlar çok canımı sıkıyor 10 yıldır çalışıyodum işten çıktım evlenince 2 aydır evdeyim evde bu göbek nasıl gider ya yardımlarınızı bekliyorum benide aranıza alırmısınız nasıl bi diyet uygulayabilirimki boyum-1,62 kilom-55 idealim 50 ama ilk önce göbekten kurtulmak istiyorum yeşil çay içmeye başladım ama faydası olarmı bilemiyorum

hoşbuldukkk

bilgilendirme için teşekkür ederim.dukan diyeti biraz sabır isyito kuralların dışına cıkmamak cok zorluyo bazen beni ama dediginiz gibi hem kilo veriliyo hemde incelme cok fazla oluyo.gerçi bende yeniyim bu diyette yolum uzun ama dayanabildigim kadar baktım dayanmıyorum ekmek,şeker,abur cubur yemeyerek devam ederim diye düşünüyorum.

bugünkü menüyü yazıyım:

kahvaltı 1 yumurta,beyaz peynir,azcık maydanoz
arada lıght süt
öglen yemek yeme fırsatım olmadı
akşam bol baharatlı tavuk gögsü 2 bardak ayran
2litre su

bu arada bugünkü kilom 79:))))

sana katılıyorum canım canlanmalıyızz

afiyet olsun fena değil düzelteceğine eminim

düzeltecem inşallah canımm..yoksa veremem işu başımın belası kilolarıı.

mersammm canım tatlımmm hoşgeldinnn..valla özlemişimmm..yaz bizi bozdu..üstüne bide ramazan gelince iyice dağldık saırımm..nasılsın tatlımm..

ben aynı bildiğiniz kiloda 2 ileri bir geri ilerlediğimi sanıyorumm..ama artık vermliyimm..zaten oğlum artık emeklemeye başladı..oturmuyo sağolsunn

bu arada dün gerçekten kötü olduu menüm ama daha iyiletiyle gelcem karşınızaaaa

hadi bakalım grubumun çıtırlarııı...verelim şu kilolarıı

bugun ki menümmm

sabah, 4 çeri domates (içini oğlum yedi), salatalık, peynir, 1 dilim kepek ekmek, 3 zeytin
ara yok
öğle kepek ekmek sandiviç(salam peynir,zeytin, 1 domates) resmen yemek yapmaya üşendimm.ve haliyle fazladan ekmek yemiş oldum

ara yok

akşam. 1 kase çorba, yoğurt, salata, 2-3 yemek kaşığı taze fasülye
ara süt

bu arada git gel kasede az mısır patlağı kalmıştı onlarıda yidimmm

3 mil leslie yaptımm

su içtim ama ölçmedim, 6 dan sonra yemiyorum bu aradaaa...

bugun şu öğlenki kepek ekmeği fazla kaçırmasaydım iyiydii..

slm kızlar oğlum tüm günümü ALIyor,temizlik y aptım onu yıukadım doyurdum bilmemnd ederken saat 10 olmuş..

uyudu sonunda ama benim pilim bitti

yArın da oruçlu olcam inş şevval ayında tutayım diyom 6tane başarabilirsem..

yorgunummmmmmmmmm hadin kaçtım ben,yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..

arkadaşım merhaba ben burada yeniyim kilo vermeye çalışıyorum doğum yaptım ve hayatımda ilk defa 67 kiloyum daha önce 52 ile 55 arası gider gelirdim. diyet yapmayı beceremiyorum sen çizelgendeki kiloyu nasıl verdin sorabilir miyim?

arkadaşlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? kendimi tanıtayım önce ben zeynep 2 yıl önce evlendim evlendiğimde 52 kiloydum bekarken 52 ile 55 arası gider gelirdim 55 olduğum zaman çok kilo aldım der bir kaç gün dikkat eder 52 olurdum, evlendikten sonra bir yıl içinde 61 oldum (nasıl oldu anlamadım) sonra malum hamile kaldım 80 kilo ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum. daha önce düzenli bir diyet yapmadığımdan nasıl yapacağımı bilemiyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. umarım burada eski kiloma geri dönerim...

bir de bugün eski çamaşırlarım üzerime olmadığı için çamaşır almaya gittim tezgahtar size L olmaz XL veriyim dedi sinir oldum ya bana M oldu halbuki:))) ama demekki nasıl kilolu gözüküosam eşimde yanımdaydı yıkıldım yaniii hala etkisindeyim olayın(( nasıl vereceğim yaaa bu kiloları. tam 15 kilo vermem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…