Günaydın.
Yasom arkandayım canım. İyi olmuş evdeki temizlikte spor yapmış olursun işte fena mı.
Benim verdiğim kilo 2 oldu bir haftada. Senden de aynı performansı bekliyorum ona göre.
Bol yeşil çay unutma olur mu.
günaydin kizlar,
yeni bir hafta ve yeni baslangiclar bugün ilk diyet kahvaltimi yaptim :)
özgecim montiye basladim bugün destegini bekliyorum,yalniz birakma beni,pamuk ipligine bagliyim zaten :) tartinin ibresi habire yukar dogru gdiyor ama moralimi bozmuycam bu 4.zayiflamam olacak 3 ünü ben basardim bunuda basaricam ins,,evimiz alt üst boya yapilicak yeni esyalar aldik duvardaki kagitlari söktük yatak odasiyla cocuk odasi yer degistiriyo mobilyalar 6 hafta sonra gelcek ama yavas yavas basladik berbat durumdayim yaaaaa :) nasil temizlencek bu pislik
mrb arkadaslar benide araniza alirmisiniz lütfennnn
benim boy 168 kilo 69 hedefim 56 olmak istiyorum ne olur destege cook ihtiyacim var
Yasom meyve ve yoğurt ye bence. Yemekleri de monti ye uygun yap işte ne güzel :)
merhaba arkadaşlar
aranıza katılmaktan cok mutluyum.ben bi dukancıyım ve bugün 8. günüm.bugüne kadar 6 günlük atak dönemimde 3.5 kilo verdim:)))bakalım bu hafta neler olacak??
biraz kurallardan ve işleyişten bahsederseniz sevinirim:)
umarım dogru takıma yazmışımdır:26:
hosgeldin canim ,takimiiz bu aralar sessiz yeni üyeler alarak canlandirmaya calisiyoruz bu sebpele ilk kural bol paylasim :) takimda bir dukancimiz daha var oda yeni katildi eminim seni görünce sevinecektir ayni takimda ayni diyeti yapmak dahada motive ediyor bende biliyoum dukan diyetinini bi kac denememde oldu yapinca gayet güzel kilo verdiriyor ama ben devam edemdim malesef ins siz souna kadar götürürsünüz,cuma günleri kilo bildirim günmüz en gec 12 ye kadar bildirim gerekli yeni oldugun iicn 2 hafta deneme süresindesin ama eger paylasimin yeterli olursa bu hafdtada alabilirm seni listeye.
sana katılıyorum canım canlanmalıyızz
afiyet olsun fena değil düzelteceğine eminim
gunaydin kizlarrrr
'dun giremedim denize firsat bulamadim,bu gun giriyim dedim sabah tarcinla yuruyus yaptiktan sonra mayomu giyip indim denize baktim herkes geri cikyor pislik gelmis denize bu gunde giremedim bari havuza girim dedim sansimdan havuzda oglene kadar kapali tekrar eve gelip ustumu degistirip oturdum.belkide boylesi daha iyi oldu bogazim hala cok agriyor.
selam deniz nasilsin uzun zamandir karsilasamiyoruz.ben izinden dondum burdayim artik kesinlikle silkelenmeye ihtiyacim var ama fazla abartmiyorum zaten insallah verecem.
deniz ben hemen basliyim o zaman elestirilere:)))
oglen kizartma áksam doner'ikisi bir arada biraz fazla olmus ama pazar oldugu icin bu kadar kacamak normal sayilir.bu gunden itibaren kizlar cok dikkat edelim ve elimizden geldigince paylasimda bulunup birbirimizi guduleyelimmm:))
slm kızlar oğlum tüm günümü ALIyor,temizlik y aptım onu yıukadım doyurdum bilmemnd ederken saat 10 olmuş..
uyudu sonunda ama benim pilim bitti
yArın da oruçlu olcam inş şevval ayında tutayım diyom 6tane başarabilirsem..
yorgunummmmmmmmmm hadin kaçtım ben,yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?