Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz iyi geldi ise birakma, ben de emin degilim.
belki bende o gun sadece su tutuyordur ama bir iki gun sonrasi icin eksiye sebep oluyordur.

ya da belki ben tek kase ile yetinmedigim icin oluyordur ha ha
Aslında bu tarifi de @_Vera_ dan aldım hoşuma gitti hani öğlende bişe yemek adına güzel oluyo diye yapıyorum ama iyide geldi gibi bilemiyorum cumaya sonuç gösterecek o zaman demi

super haber,

ben de kuru meyve konusunda yazacaktim sana,
belki taze meyve ile donusumlu yiyebilirsin,
cok degil aslinda da muz+bal da oldugu icin biraz sekeri yuksek bir gun olmus gibi gorunuyor.
Bugün denge bozuldu karb ağırlıklı gittim hep ama düzene gircem çok stresli geldim buraya birinin evinde kalmak çok zor bişeymiş ama evinde kaldığım abla çok tatlı biri istediğin gibi beslenebilirsin bana bir alışveriş listesi ver senin için bişeyler alalım ne istersen ben sana hazırlarım felan dedi çok mutlu oldum. Yarından itibaren daha sebze ağırlıklı beslenicem inşallah

Aslında bu tarifi de @_Vera_ dan aldım hoşuma gitti hani öğlende bişe yemek adına güzel oluyo diye yapıyorum ama iyide geldi gibi bilemiyorum cumaya sonuç gösterecek o zaman demi
Diyetistiyen çorbası bence devam edebilirsin

Iyı aksamlar herkese
PaZar yedıklerım
Sabah 2 dılım peynır, 5 zeytın domates salatalık 2 dılım ekmek
Ara turk kahvesı
1 elma
Aksam salata, bır avuc cerez

pazartesı yedıkleeım
Sabah 2 dılım peynır 1 dılım ekmek, cay. 1 çay kasıgı bal kaymak
Öğle: kıymalı kabak yemegı, 2 kasık yogurt,2 kasık bulgur pilavı
Ara turk kahvesı
Aksam haslanmıs tavuk bır kase , domates 1 dılım ekmek
Su 1 lt
@_Vera_ Arrietty_

Herkes ıyıdır umarım kızlar. 2 gundur arkadasın yazlığına gıttım ordaydım. Şehır dısı gıbı dağ evı gıbı ıyı geldı ama cok yoruldum daha yenı döndüm eve
Salı menü
Sabah 3 dılım peynır,3 zeytın 2 dılım ekmek, recel, cay, domates salatalık
Ara sutlu nescafe
Aksam bol yesıllık 1 buyuk lahmacun
ılkkez dıyette lahmacun yedım ama baska secenegım yoktu mısafırdım ve secme sansım yoktu
@_Vera_ Arrietty_ sedulu

Senin bir kaç gün denge şaşması normal canım yeni bir eve gittin orada duzen kurmak zaman alacak.

Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem
Benim en yumuşak karnımdır kendisi. Hiç bir yemeği değişmem kendisine.

merhabalar
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta bol salata
ara: hurma mandalina yarım muz
akşam: kuru fasulye , az bulgur , bol salata
spor: 3200 adım = 160 puan

Arrietty_ sedulu @_Vera_ H3RA_
Menün çok güzel yine eşim. Biraz sporları artırsan alacağın sonuç daha hızlı ve güzel olacak. Gün geçtikçe kasların açılacak az çok deme bugün 20 sayıyla başla 2 hafta sonra 50 sayıya banamısın demiyeceksin. Yaza şurada ne kaldı

Sebze çorbasını nasıl yapıyorsun eşim. Menün çok güzel

Sebze çorbasını nasıl yapıyorsun eşim. Menün çok güzel
Cok sağol, aslında niyetim tüm günü sebze çorbası ve meyve ile geçirmekti, ama acıktım sebze çorbası beklediğimden guzel oldu, tavsiye ederim:

1 kabak,
2 avuç ıspanak,
2 avuç brokoli,
1 soğan,
1 cay bardağı karabugday hepsini suda haşladim, daha sonra blenderdan geçirdim. Tuz, zerdecal, karabiber, pul biber ve kimyon ekledim.
İstersen karabugday yerine bulgur da atabilirsin. En son 1 yk chia attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…