- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Aslında bu tarifi de @_Vera_ dan aldım hoşuma gitti hani öğlende bişe yemek adına güzel oluyo diye yapıyorum ama iyide geldi gibi bilemiyorum cumaya sonuç gösterecek o zaman demikiz iyi geldi ise birakma, ben de emin degilim.
belki bende o gun sadece su tutuyordur ama bir iki gun sonrasi icin eksiye sebep oluyordur.
ya da belki ben tek kase ile yetinmedigim icin oluyordur ha ha
Bugün denge bozuldu karb ağırlıklı gittim hep ama düzene gircem çok stresli geldim buraya birinin evinde kalmak çok zor bişeymiş ama evinde kaldığım abla çok tatlı biri istediğin gibi beslenebilirsin bana bir alışveriş listesi ver senin için bişeyler alalım ne istersen ben sana hazırlarım felan dedi çok mutlu oldum. Yarından itibaren daha sebze ağırlıklı beslenicem inşallahsuper haber,
ben de kuru meyve konusunda yazacaktim sana,
belki taze meyve ile donusumlu yiyebilirsin,
cok degil aslinda da muz+bal da oldugu icin biraz sekeri yuksek bir gun olmus gibi gorunuyor.
Diyetistiyen çorbası bence devam edebilirsinAslında bu tarifi de @_Vera_ dan aldım hoşuma gitti hani öğlende bişe yemek adına güzel oluyo diye yapıyorum ama iyide geldi gibi bilemiyorum cumaya sonuç gösterecek o zaman demi
Sanırım rahat bi 5/6 yıldır mantı açmıyorum. Hazırı var zaten diyemantiyi tam bugday unuyla yapacaksan olur
Mideyi doldururProtein i doldurur mu kiz :))
Senin bir kaç gün denge şaşması normal canım yeni bir eve gittin orada duzen kurmak zaman alacak.Bugün denge bozuldu karb ağırlıklı gittim hep ama düzene gircem çok stresli geldim buraya birinin evinde kalmak çok zor bişeymiş ama evinde kaldığım abla çok tatlı biri istediğin gibi beslenebilirsin bana bir alışveriş listesi ver senin için bişeyler alalım ne istersen ben sana hazırlarım felan dedi çok mutlu oldum. Yarından itibaren daha sebze ağırlıklı beslenicem inşallah
Benim en yumuşak karnımdır kendisi. Hiç bir yemeği değişmem kendisine.Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem
Menün çok güzel yine eşim. Biraz sporları artırsan alacağın sonuç daha hızlı ve güzel olacak. Gün geçtikçe kasların açılacak az çok deme bugün 20 sayıyla başla 2 hafta sonra 50 sayıya banamısın demiyeceksin. Yaza şurada ne kaldı
Sanırım rahat bi 5/6 yıldır mantı açmıyorum. Hazırı var zaten diye
Hem ödülüm var bi kere
o mantıyı açarım ama yine de yerimehehee ben hayatimda hic acmadim
ama kendin acmiyorsan yeme demeye geldim
Bir kayserili olarak istersen tarif verebilirim hahao mantıyı açarım ama yine de yerim
Ben direkt sana yemeye geleyimBir kayserili olarak istersen tarif verebilirim haha
Buyurr canım gel neden olmasınBen direkt sana yemeye geleyim
Sebze çorbasını nasıl yapıyorsun eşim. Menün çok güzelIyi akşamlar,
11:30 1 kase sebze çorbası
14:00 1 kase sebze çorbası
15:00 peynirli omlet, 2 wasa
17:00 1 kase sebze çorbası, 1 kase tavuk sote, 4 kasik yoğurt
2 litre su, 400 ml dukan birası
Sporu daha sonra paylaşacağım.
Arrietty_ sedulu istanbulin
Cok sağol, aslında niyetim tüm günü sebze çorbası ve meyve ile geçirmekti, ama acıktımSebze çorbasını nasıl yapıyorsun eşim. Menün çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?