Doydum aslinda. Doymasam nohut yerdim daha. Cok severim kendilerininohutu neden o kadar az yedin, protein az geldi gozume, ki sen iyi de spor yapiyorsun.
Doydum aslinda. Doymasam nohut yerdim daha. Cok severim kendilerini
Ya yarin protein de Eklemem gerek ama ne eklesem uymaz yemegin yanina. Biraz fikir arayayim. Sahanda yumurta olur en kötü yanina.
Kısırın yanına bol köpüklü ayranDoydum aslinda. Doymasam nohut yerdim daha. Cok severim kendilerini
Ya yarin protein de Eklemem gerek ama ne eklesem uymaz yemegin yanina. Biraz fikir arayayim. Sahanda yumurta olur en kötü yanina.
Bakayim duruma goreya da bir iki saat sonra sut / yogurt da icebilirsin, tek ogun yap ama hafif bir ara ogun de belki isteyebilirsin, erkencisin zaten aksam yemegi icin.
Protein i doldurur mu kiz :))Kısırın yanına bol köpüklü ayran
Bakayim duruma goreilla omad diye tutturmam. Ama suyu cok ictim ki sistim
Yok yok unsuz hahah bi yapmışım 1 düdüklü sadece ben yiyince bitmek bilmedisupersin,
kabak corbasi unsuzdur diye tahmin ediyorum
normalde onemli degil corbaya koyulan o kadar un da sen bu aralar her gun tukettigin icin sormak istedim.
Ahah peki peki. Demeyin ozaman sut, ayran, yogurtolmaz tek ogun diye dedin bir kere
siz deneyip sonuclari yazacaksiniz, sonra biz begenirsek uygulucaz, oyle degil miydi
Yok yok unsuz hahah bi yapmışım 1 düdüklü sadece ben yiyince bitmek bilmediama sevdim de açıkcası bende onu soracaktım. Bu çorbayı böyle hergün yesem nolurki bi zararı olurmu sizce tok tutuyo baya beni öğlen yiyince
Karnıbahar kısır çok duydum ama hiç denemedim pandemiden dolayı altın günleri de yalan oldu unuttuk böyle lezzetleriKalori olarak evet. Bugun boyle oldu
Yarin koca kase Karnibahar Kisiri yiyecegim
Yanina 1kucuk Firinda tatli patates
Valla öyle şehir olarak güzel buralı olmamama rağmen alıştım ama soğuğu çekilmiyoAyy erzurum un soğuğu da başkadır valla
Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesemHayallerim ve planlarım çok farklı bu konuda
Sabah çavdarlı ekmeğe sandviç yaparım. Beyaz peynir, domates, ve yeşillikle
Öğlen de kıymalı karnabar yemeği ve yoğurt yerim.
Akşamı yine hafif geçeririm protein, salata olur sanırım.
Hayallerim kısmı cuma akşamın menüsü oluyor. Üzerine cızzz ederek kırmızı biberli yağ dökülen mantı tabağı. Ayyy içim ürperdi yeminle
Kimde gordun mantiyiKarnıbahar kısır çok duydum ama hiç denemedim pandemiden dolayı altın günleri de yalan oldu unuttuk böyle lezzetleri
Valla öyle şehir olarak güzel buralı olmamama rağmen alıştım ama soğuğu çekilmiyo
Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem
Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem
Bunda da havuç var da un koymuyorum canım sanırım daha diyetlik o zaman demiben su klasik havuclu kabakli olan (ve de unlu) corbayi yapiyorum, ama o beni sisiriyor, o yuzden cok diyetlik degilmis gibi de geliyor,
bilemiyorum,
Varyemez ve senin bu haftaki sonuclariniza gore yeniden su kabak olayini dusunucem.
Bunda da havuç var da un koymuyorum canım sanırım daha diyetlik o zaman demi
Bu hafta daha yapmayım bitti zaten artık haftaye yeniden yaparımHimmm,
Karatay pismis havuc icin meyve gibi dusunup tuketmek gerekir diyor,
cok diyetlik degil diyor.
ama sen bu hafta cok iyi bir eksi de gordun pazartesi, bak bilemedim ben de.
Ayy bilmiyorum ama dün biri daha yazmıştı sanki iki kaşık manti yedim diye algıda seçicilik demek ki aklımda kalmışKimde gordun mantiyi
Bu hafta daha yapmayım bitti zaten artık haftaye yeniden yaparım
Ayy bilmiyorum ama dün biri daha yazmıştı sanki iki kaşık manti yedim diye algıda seçicilik demek ki aklımda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?