Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

guzel menu,

ama bence o sut yerine salata veya sebze ekleyebilirmissin.
tavuk yumurta ve tavuksuyu corba var menunde, sut fazla olmus protein acisindan.
sebze olsaymis daha iyi olurmus diye dusundum.
ama guzel de

supersin,

kabak corbasi unsuzdur diye tahmin ediyorum
normalde onemli degil corbaya koyulan o kadar un da sen bu aralar her gun tukettigin icin sormak istedim.

Doydum aslinda. Doymasam nohut yerdim daha. Cok severim kendilerini

Ya yarin protein de Eklemem gerek ama ne eklesem uymaz yemegin yanina. Biraz fikir arayayim. Sahanda yumurta olur en kötü yanina.

ya da bir iki saat sonra sut / yogurt da icebilirsin, tek ogun yap ama hafif bir ara ogun de belki isteyebilirsin, erkencisin zaten aksam yemegi icin.

supersin,

kabak corbasi unsuzdur diye tahmin ediyorum
normalde onemli degil corbaya koyulan o kadar un da sen bu aralar her gun tukettigin icin sormak istedim.
Yok yok unsuz hahah bi yapmışım 1 düdüklü sadece ben yiyince bitmek bilmedi ama sevdim de açıkcası bende onu soracaktım. Bu çorbayı böyle hergün yesem nolurki bi zararı olurmu sizce tok tutuyo baya beni öğlen yiyince

ben su klasik havuclu kabakli olan (ve de unlu) corbayi yapiyorum, ama o beni sisiriyor, o yuzden cok diyetlik degilmis gibi de geliyor,

bilemiyorum,
Varyemez ve senin bu haftaki sonuclariniza gore yeniden su kabak olayini dusunucem.

Kalori olarak evet. Bugun boyle oldu
Yarin koca kase Karnibahar Kisiri yiyecegim
Yanina 1kucuk Firinda tatli patates
Karnıbahar kısır çok duydum ama hiç denemedim pandemiden dolayı altın günleri de yalan oldu unuttuk böyle lezzetleri
Ayy erzurum un soğuğu da başkadır valla
Valla öyle şehir olarak güzel buralı olmamama rağmen alıştım ama soğuğu çekilmiyo
Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem

Kimde gordun mantiyi

Mantıyı iki gündür o kadar çok görüyorum ki canım istedi artık cumaya ben de mi mantı yesem

ben soyle yapiyorum,

benim de pizza yumusak karnim.

ama pizza yiyecegim gun ekmek falan tuketmiyorum,
evde kendim yapiyorum,
tum malzemelerini olcerek koyuyorum falan filan,
yani kotunun iyisi olarak en saglikli versiyonunu hazirlamaya calisiyorum,
gun icindeki diger kalorileri de dusurunce cok buyuk bir zarara ugramadigimi dusunuyorum.

tabi bu taktik sekerli seyler icin gecerli degil, sadece bu tarz ana yemekler icin gecerli bence.

ben su klasik havuclu kabakli olan (ve de unlu) corbayi yapiyorum, ama o beni sisiriyor, o yuzden cok diyetlik degilmis gibi de geliyor,

bilemiyorum,
Varyemez ve senin bu haftaki sonuclariniza gore yeniden su kabak olayini dusunucem.
Bunda da havuç var da un koymuyorum canım sanırım daha diyetlik o zaman demi

Himmm,
Karatay pismis havuc icin meyve gibi dusunup tuketmek gerekir diyor,
cok diyetlik degil diyor.

ama sen bu hafta cok iyi bir eksi de gordun pazartesi, bak bilemedim ben de.
Bu hafta daha yapmayım bitti zaten artık haftaye yeniden yaparım

Ayy bilmiyorum ama dün biri daha yazmıştı sanki iki kaşık manti yedim diye algıda seçicilik demek ki aklımda kalmış

ahaha,

bir gun birisi baklava yedim yazdi,

aksam ruyamda baklavacidan cesit cesit baklava siparisi veriyordum
doldur doldur diyorum adama, sunlardan da koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…