Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir de grup kurallarını bana da hatırlatır mısınız lütfen cuma kilomuzu yazacağız ve spor yamayı ihmal etmeyeceğiz değil mi? ben zaten gün içinde bebeğimden fırsat buldukça paylaşım yaparım zatennnn

dikkat et canım kendine

canım montiyi annem de yapmıştı çok iyi diyet kolay gelsin umarım süper kilolar verirsin

mrb arkadaslar benide araniza alirmisiniz lütfennnn
benim boy 168 kilo 69 hedefim 56 olmak istiyorum ne olur destege cook ihtiyacim var

gel tabi canım hoşgeldinnnn

bende dukancıyım canım iyi vermişsin tebrikler hoşgeldinnn

afiyet olsun canımm beğendimm

kıyamam ya çocukla uğraşmak zor dimi allah kolaylıklar versin canım orucun şimdiden kabul olsun

selam kızlar bugün haşere yeğenim bizdeydi onunla ilgilendim giremedim

menüm:
Sabaheynir,yumurta
Öğle:ton balığı,peynir
Akşam:Ciğer kavurması+yoğurt,şekersiz limonata

canım gruba girip giremeyeceğine kaptanımız karar veriyoo..

şu tezgahtarada sinir oldumm..

yerimiz var,paylasimim bol olur diyrsan aramiza katilabilirisn
tsk ederim cnm bnm ins elimden geldigi kadar payla´sim yapmaya calisacagim bana biraz kurallardan bahsedermisin her cuma kilomuzu mu yazacagiz dogru mu anladim bilmiyorum hepinize cok tsk ederim cvp verdiniz icin ins yazcam bende hergün

hoşbulduk arkadaşım,bende sızleri çok özledim ama yazın hiç fırsat bulamıyorum hala aslında yoğunum ama yazınki kadar değilim.bende aynı bir ileri iki geri gidip durdum ama tabiki 2 kilo alarak döndüm.bu gün gayet iyi gidiyordum ama akşam yemeğinde işi bozdum yıllardır yapmıyordum canım lazanya istedi akşam yaptım ve 2 dilim yedim.neyseki tarçınım sayesinde hemen aşağı indim onu gezdirmek için biraz dolaştım ama tabi çok işe yaradığını sanmıyorum.sen oğlunun peşinde bende tarçının peşinde belki kilo veririz.

bu günki menün gayet güzel .sporda yapmışsın ben ciddi spor yapacak gücü bulamıyorum bu aralar o kadar yorgunumki günlük işlere zor yetişiyorum.ama 1 ay sonra tarçınım tam yürüyüş arkadaşı olur bana şimdi yoruluyor yolun yarısını kucağımda taşıyorum.

nidahcım allah kolaylık versin canım.benimde kızım tüm günmü alıyor.yani tarçın ,bıkmadınız dimi tarçından.bende yarın onu banyo yaptıracam.orucunuda allah kabul etsin.

tsk ederim cnm bnm ins elimden geldigi kadar payla´sim yapmaya calisacagim bana biraz kurallardan bahsedermisin her cuma kilomuzu mu yazacagiz dogru mu anladim bilmiyorum hepinize cok tsk ederim cvp verdiniz icin ins yazcam bende hergün

prenses hoş geldin.sanırım bir deneme süren var ondan sonra takıma girip kilo bildiriminde bulunabiliyosun tabi kaptanımız daha iyi bilir.

hosgeldin canim,spor yapmayi ihmal etmemen seniny ararina ama takimda böyle bir zorunluluk yok,hergün menü paylasimi cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirimi mazeretsiz takima ugramaz ve kilo bildirmessen diskalifiye oluyorsun ve birdaha takimlara giremiyorsun tabi bu takima ugramama durumu 1 gün degil yani 1günde diskalifiye olmuyorsun ama sürekli tekrarlanmamasi gerekiyor özellikle kilo bildirimi önmeli egerki cuma günü bildiremeyecek olursan önceden haber vermen yeterli,yalniz 2 hafta deneme süren var paylasimin yeterli olursa listeye girebilirsin ama takimiiz bu aralar cok sessiz olurda paylasimin güzel olursa bu cumada alabilirim seni listeye..

günaydin kizlar.bugün evde yokum vaktim yok pek tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin,yeni gelen arkadaslarla ilgilenin lütfen ,takimin bu halini görüpde kacmasinlarda toparlayalim su takimi,ben ancak aksama gelirim bugün.dünkü menünüde yazayim

sabah
1,5dilim esmer ekmek
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
salatalik domates

ara
2 adet bahce elmasi

ögle
kabak yemegi
salata yogurt

aksam
ceviz,findik ve bademndeb olusan kuruyemis

suyum bir litrenin üstünde ama 2 litreye tammlayamadim bugünde evde yokum yine icemiycem

ya çook moralim bozuk kilo veremiyorum bu kilo çakıldı kaldı üstüme sanki şişkinlik var üstümde gitmiyor bi türlü çok sinirliyim çokk

Günaydın kızlar.
Bende gayet iyi gidiyorum.
Muhtemelen bu hafta çok az vereceğim. Monti de 2 ve 3 haftalar böyle oluyor ya çok az ya hiç veremiyorsun.
Ama sonra coşuyor yine :)
Dünki menüm.
Sabah
ruşeymli ekmeğe sandviç

Öğlen
4 ızgara köfte (ekmeksiz hazırlanmış), 1 tavuk pirzola ızgara, salata ve ayran

Akşam
1 karnıyarık, az salata, az yoğurt

Ara
biraz meyva

Hoşgeldin canım. Dukan biçok kişide iyi sonuçlar veriyor maşallah ama bende yapamam o diyeti.
Monticiyim bende.
Hayırlı olsun takıma gelişim canım tekrar.

Gayet iyi cnm afiyet olsun.

Şimdiden Rabbim orucunu kabul etsin canım.

Hiççç üzme kendini canım sen. Eminim vereceğine takımda. HErgün yediklerini yaz bize. Mutlaka takımda paylaşım yap ki birbirimizi kontrol edebilelim.

selam kızlar bugün haşere yeğenim bizdeydi onunla ilgilendim giremedim

menüm:
Sabaheynir,yumurta
Öğle:ton balığı,peynir
Akşam:Ciğer kavurması+yoğurt,şekersiz limonata

Canım sanki çok az değil mi bunlar. Hiç meyve yok. Sebze yok menünde.
Dikkat et hasta falan olmayasın.

Hoşgeldin aramıza prenses.
Evet her Cuma en geç 12 ye kdr kilonu bildirmen şart canım ve mutlaka bol paylaşım.

Afiyet olsun canım gayet iyi menün.
Bu hafta iyi bir sonuç alacağına eminim.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerbende yeniyim burda daha listeye giremedim ama zayıfladığımda yok yenilerin yüzkarasıyım

dünki menümü yazıyım
sabah b.peynir zeytin domates salatalık simit
öğlen mercimek çorbası 2 kase
ikindi kavun
akşam 1 tabak barbunya yanında yoğurt
10 da karpuz
ama tartıda gram eksilme yok kilom aynı malesef

afiyet olsun canım ne demek içemiycem alsana yanına 0.5 lt sulardan :)

ya çook moralim bozuk kilo veremiyorum bu kilo çakıldı kaldı üstüme sanki şişkinlik var üstümde gitmiyor bi türlü çok sinirliyim çokk

canım üzülme adet olamamandan kaynaklanıyordur..olunca rahatlarsın bak gör :)

tatlım ben dukan diyeti yapıyorum meyve sebze atak evresinde yok.... dün fazla yiyemedim midem rahatsızdı canım bugün sebze + proteine geçtim kaliteli bir menü gelicek söz

bu arada menünü beğendim afiyet olsun

tamam cnm kurallara uyacağım...İnşallah grubumuz sayesinde kilolara elveda diyeceğim...

ben belli bir diyete bağlı kalamıyorum çünkü emziriyorum kızım daha 3 aylık.o yüzden mümkün olduğunca dikkat ediyorum ben size yediklerimi yazarım siz yorumlarsınız olur mu arkadaşlar? bir de şu monti ne anlayamadım diyet listesi mi? ben bugün sabah 7:30'da 2 dilim çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 4 zeytin yedim 11:30'da çok tatlı çekti canım küçücük bir kase sütlaç ve bir hurma ve 1 lt su içtim bu saate kadar birazdan öğle yemeği yiyeceğim 13:30'da yemeyi planlıyorum 5 kaşık bezelye yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek yiyeceğim...devamını yazarım kızlarrr

Hee tamam o zaman şekercim pardon :)

Canım tatlı krizlerine tarçınlı süt birebir aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…