gunaydin kizlarrrr
'dun giremedim denize firsat bulamadim,bu gun giriyim dedim sabah tarcinla yuruyus yaptiktan sonra mayomu giyip indim denize baktim herkes geri cikyor pislik gelmis denize bu gunde giremedim bari havuza girim dedim sansimdan havuzda oglene kadar kapali tekrar eve gelip ustumu degistirip oturdum.belkide boylesi daha iyi oldu bogazim hala cok agriyor.
günaydin kizlar,
yeni bir hafta ve yeni baslangiclar bugün ilk diyet kahvaltimi yaptim :)
özgecim montiye basladim bugün destegini bekliyorum,yalniz birakma beni,pamuk ipligine bagliyim zaten :) tartinin ibresi habire yukar dogru gdiyor ama moralimi bozmuycam bu 4.zayiflamam olacak 3 ünü ben basardim bunuda basaricam ins,,evimiz alt üst boya yapilicak yeni esyalar aldik duvardaki kagitlari söktük yatak odasiyla cocuk odasi yer degistiriyo mobilyalar 6 hafta sonra gelcek ama yavas yavas basladik berbat durumdayim yaaaaa :) nasil temizlencek bu pislik
mrb arkadaslar benide araniza alirmisiniz lütfennnn
benim boy 168 kilo 69 hedefim 56 olmak istiyorum ne olur destege cook ihtiyacim var
merhaba arkadaşlar
aranıza katılmaktan cok mutluyum.ben bi dukancıyım ve bugün 8. günüm.bugüne kadar 6 günlük atak dönemimde 3.5 kilo verdim:)))bakalım bu hafta neler olacak??
biraz kurallardan ve işleyişten bahsederseniz sevinirim:)
umarım dogru takıma yazmışımdır:26:
bugun ki menümmm
sabah, 4 çeri domates (içini oğlum yedi), salatalık, peynir, 1 dilim kepek ekmek, 3 zeytin
ara yok
öğle kepek ekmek sandiviç(salam peynir,zeytin, 1 domates) resmen yemek yapmaya üşendimm.ve haliyle fazladan ekmek yemiş oldum
ara yok
akşam. 1 kase çorba, yoğurt, salata, 2-3 yemek kaşığı taze fasülye
ara süt
bu arada git gel kasede az mısır patlağı kalmıştı onlarıda yidimmm
3 mil leslie yaptımm
su içtim ama ölçmedim, 6 dan sonra yemiyorum bu aradaaa...
bugun şu öğlenki kepek ekmeği fazla kaçırmasaydım iyiydii..
slm kızlar oğlum tüm günümü ALIyor,temizlik y aptım onu yıukadım doyurdum bilmemnd ederken saat 10 olmuş..
uyudu sonunda ama benim pilim bitti
yArın da oruçlu olcam inş şevval ayında tutayım diyom 6tane başarabilirsem..
yorgunummmmmmmmmm hadin kaçtım ben,yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..
arkadaşlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? kendimi tanıtayım önce ben zeynep 2 yıl önce evlendim evlendiğimde 52 kiloydum bekarken 52 ile 55 arası gider gelirdim 55 olduğum zaman çok kilo aldım der bir kaç gün dikkat eder 52 olurdum, evlendikten sonra bir yıl içinde 61 oldum (nasıl oldu anlamadım) sonra malum hamile kaldım 80 kilo ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum. daha önce düzenli bir diyet yapmadığımdan nasıl yapacağımı bilemiyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. umarım burada eski kiloma geri dönerim...
bir de bugün eski çamaşırlarım üzerime olmadığı için çamaşır almaya gittim tezgahtar size L olmaz XL veriyim dedi sinir oldum ya bana M oldu halbuki:))) ama demekki nasıl kilolu gözüküosam eşimde yanımdaydı yıkıldım yaniii hala etkisindeyim olayın(( nasıl vereceğim yaaa bu kiloları. tam 15 kilo vermem lazım...
tsk ederim cnm bnm ins elimden geldigi kadar payla´sim yapmaya calisacagim bana biraz kurallardan bahsedermisin her cuma kilomuzu mu yazacagiz dogru mu anladim bilmiyorum hepinize cok tsk ederim cvp verdiniz icin ins yazcam bende hergünyerimiz var,paylasimim bol olur diyrsan aramiza katilabilirisn
düzeltecem inşallah canımm..yoksa veremem işu başımın belası kilolarıı.
mersammm canım tatlımmm hoşgeldinnn..valla özlemişimmm..yaz bizi bozdu..üstüne bide ramazan gelince iyice dağldık saırımm..nasılsın tatlımm..
ben aynı bildiğiniz kiloda 2 ileri bir geri ilerlediğimi sanıyorumm..ama artık vermliyimm..zaten oğlum artık emeklemeye başladı..oturmuyo sağolsunn
bu arada dün gerçekten kötü olduu menüm ama daha iyiletiyle gelcem karşınızaaaa
hadi bakalım grubumun çıtırlarııı...verelim şu kilolarıı
bugun ki menümmm
sabah, 4 çeri domates (içini oğlum yedi), salatalık, peynir, 1 dilim kepek ekmek, 3 zeytin
ara yok
öğle kepek ekmek sandiviç(salam peynir,zeytin, 1 domates) resmen yemek yapmaya üşendimm.ve haliyle fazladan ekmek yemiş oldum
ara yok
ara süt
3 mil leslie yaptımm
slm kızlar oğlum tüm günümü ALIyor,temizlik y aptım onu yıukadım doyurdum bilmemnd ederken saat 10 olmuş..
yorgunummmmmmmmmm hadin kaçtım ben,yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..
tsk ederim cnm bnm ins elimden geldigi kadar payla´sim yapmaya calisacagim bana biraz kurallardan bahsedermisin her cuma kilomuzu mu yazacagiz dogru mu anladim bilmiyorum hepinize cok tsk ederim cvp verdiniz icin ins yazcam bende hergün
bir de grup kurallarını bana da hatırlatır mısınız lütfen cuma kilomuzu yazacağız ve spor yamayı ihmal etmeyeceğiz değil mi? ben zaten gün içinde bebeğimden fırsat buldukça paylaşım yaparım zatennnn
merhaba arkadaşlar
aranıza katılmaktan cok mutluyum.ben bi dukancıyım ve bugün 8. günüm.bugüne kadar 6 günlük atak dönemimde 3.5 kilo verdim:)))bakalım bu hafta neler olacak??
biraz kurallardan ve işleyişten bahsederseniz sevinirim:)
umarım dogru takıma yazmışımdır:26:
bugun ki menümmm
ara yok
ara yok
ara süt
3 mil leslie yaptımm
arkadaşlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? kendimi tanıtayım önce ben zeynep 2 yıl önce evlendim evlendiğimde 52 kiloydum bekarken 52 ile 55 arası gider gelirdim 55 olduğum zaman çok kilo aldım der bir kaç gün dikkat eder 52 olurdum, evlendikten sonra bir yıl içinde 61 oldum (nasıl oldu anlamadım) sonra malum hamile kaldım 80 kilo ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum. daha önce düzenli bir diyet yapmadığımdan nasıl yapacağımı bilemiyorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. umarım burada eski kiloma geri dönerim...
bir de bugün eski çamaşırlarım üzerime olmadığı için çamaşır almaya gittim tezgahtar size L olmaz XL veriyim dedi sinir oldum ya bana M oldu halbuki:))) ama demekki nasıl kilolu gözüküosam eşimde yanımdaydı yıkıldım yaniii hala etkisindeyim olayın(( nasıl vereceğim yaaa bu kiloları. tam 15 kilo vermem lazım...
selam kızlar bugün haşere yeğenim bizdeydi onunla ilgilendim giremedim
menüm:
Sabaheynir,yumurta
Öğle:ton balığı,peynir
Akşam:Ciğer kavurması+yoğurt,şekersiz limonata
tsk ederim cnm bnm ins elimden geldigi kadar payla´sim yapmaya calisacagim bana biraz kurallardan bahsedermisin her cuma kilomuzu mu yazacagiz dogru mu anladim bilmiyorum hepinize cok tsk ederim cvp verdiniz icin ins yazcam bende hergün
hosgeldin canim,spor yapmayi ihmal etmemen seniny ararina ama takimda böyle bir zorunluluk yok,hergün menü paylasimi cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirimi mazeretsiz takima ugramaz ve kilo bildirmessen diskalifiye oluyorsun ve birdaha takimlara giremiyorsun tabi bu takima ugramama durumu 1 gün degil yani 1günde diskalifiye olmuyorsun ama sürekli tekrarlanmamasi gerekiyor özellikle kilo bildirimi önmeli egerki cuma günü bildiremeyecek olursan önceden haber vermen yeterli,yalniz 2 hafta deneme süren var paylasimin yeterli olursa listeye girebilirsin ama takimiiz bu aralar cok sessiz olurda paylasimin güzel olursa bu cumada alabilirim seni listeye..
günaydin kizlar.bugün evde yokum vaktim yok pek tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin,yeni gelen arkadaslarla ilgilenin lütfen ,takimin bu halini görüpde kacmasinlarda toparlayalim su takimi,ben ancak aksama gelirim bugün.dünkü menünüde yazayim
sabah
1,5dilim esmer ekmek
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
salatalik domates
ara
2 adet bahce elmasi
ögle
kabak yemegi
salata yogurt
aksam
ceviz,findik ve bademndeb olusan kuruyemis
suyum bir litrenin üstünde ama 2 litreye tammlayamadim bugünde evde yokum yine icemiycem
hosgeldin canim,spor yapmayi ihmal etmemen seniny ararina ama takimda böyle bir zorunluluk yok,hergün menü paylasimi cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirimi mazeretsiz takima ugramaz ve kilo bildirmessen diskalifiye oluyorsun ve birdaha takimlara giremiyorsun tabi bu takima ugramama durumu 1 gün degil yani 1günde diskalifiye olmuyorsun ama sürekli tekrarlanmamasi gerekiyor özellikle kilo bildirimi önmeli egerki cuma günü bildiremeyecek olursan önceden haber vermen yeterli,yalniz 2 hafta deneme süren var paylasimin yeterli olursa listeye girebilirsin ama takimiiz bu aralar cok sessiz olurda paylasimin güzel olursa bu cumada alabilirim seni listeye..
günaydin kizlar.bugün evde yokum vaktim yok pek tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin,yeni gelen arkadaslarla ilgilenin lütfen ,takimin bu halini görüpde kacmasinlarda toparlayalim su takimi,ben ancak aksama gelirim bugün.dünkü menünüde yazayim
sabah
1,5dilim esmer ekmek
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
salatalik domates
ara
2 adet bahce elmasi
ögle
kabak yemegi
salata yogurt
aksam
suyum bir litrenin üstünde ama 2 litreye tammlayamadim bugünde evde yokum yine icemiycem
ya çook moralim bozuk kilo veremiyorum bu kilo çakıldı kaldı üstüme sanki şişkinlik var üstümde gitmiyor bi türlü çok sinirliyim çokk
Günaydın kızlar.
Bende gayet iyi gidiyorum.
Muhtemelen bu hafta çok az vereceğim. Monti de 2 ve 3 haftalar böyle oluyor ya çok az ya hiç veremiyorsun.
Ama sonra coşuyor yine :)
Dünki menüm.
Sabah
ruşeymli ekmeğe sandviç
Öğlen
4 ızgara köfte (ekmeksiz hazırlanmış), 1 tavuk pirzola ızgara, salata ve ayran
Akşam
1 karnıyarık, az salata, az yoğurt
Ara
biraz meyva
Canım sanki çok az değil mi bunlar. Hiç meyve yok. Sebze yok menünde.
Dikkat et hasta falan olmayasın.
sabah
1,5dilim esmer ekmek
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
salatalik domates
ara
2 adet bahce elmasi
ögle
kabak yemegi
salata yogurt
aksam
afiyet olsun canım ne demek içemiycem alsana yanına 0.5 lt sulardan :)
canım üzülme adet olamamandan kaynaklanıyordur..olunca rahatlarsın bak gör :)
tatlım ben dukan diyeti yapıyorum meyve sebze atak evresinde yok.... dün fazla yiyemedim midem rahatsızdı canım bugün sebze + proteine geçtim kaliteli bir menü gelicek söz
bu arada menünü beğendim afiyet olsun
ben belli bir diyete bağlı kalamıyorum çünkü emziriyorum kızım daha 3 aylık.o yüzden mümkün olduğunca dikkat ediyorum ben size yediklerimi yazarım siz yorumlarsınız olur mu arkadaşlar? bir de şu monti ne anlayamadım diyet listesi mi? ben bugün sabah 7:30'da 2 dilim çavdar ekmeği 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 4 zeytin yedim 11:30'da çok tatlı çekti canım küçücük bir kase sütlaç ve bir hurma ve 1 lt su içtim bu saate kadar birazdan öğle yemeği yiyeceğim 13:30'da yemeyi planlıyorum 5 kaşık bezelye yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek yiyeceğim...devamını yazarım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?