Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar bu sabah 64.05 kg çıktım. Detoks sonucum bu.
Ama cuma kiloma göre mi pazartesi kiloma göre mi değerlendireyim bilemedim.
Cuma 64.35 Pazartesi 66.50 ydi tartı sonucum.
Şu iki gün arasında bu kadar büyük fark olmasaydı keşke. Sonuç daha net olacaktı kafamda.
Alys beni etiketle demiştin kuzum

Cok haklisin, ben tatli ihtiyacini yulaf lapasi ile gideriyorum, içine nar ve tarçın koyuyorum, muz kötü etkiliyor. Bu sabah 1 dilim ekmek yedim, onun haricinde bir basit karbonhidrata geçit yok

Evet ben de severim,
Ama 1 tane diyet icin bile cok az.

Ah o cay yanina konan atistirmaliklar yok mu, ben sirf bu yuzden cay yapmayi biraktim
Eslerimize ayak uydurmayalim.
Biz ayni evde ben kilo vermeye calisiyorum, esim almaya calisiyor durumdayiz

Guzel guzel gayet. 3 gun daha var hem cumaya eksi garanti gibi.
Ben hala cumaya gore artidayim, ben de sasirdim cidden.

Bugünki yemek planından bahsedeyim de kaçamak olmasın
09:30 da bol domatesli kahvaltımı yaptım, birazdan kahve içeceğim, yanında tabi ki birsey yok. Saat 14:00 gibi meyveli yulaf lapasi yapacağım. Aksam da sebze çorbası ve sebze yemeği olacak.
istanbulin senin günün nasil geçiyor?

kızlar günaydın bir problemim var;
ben yaklaşık 2 haftadır wc ye çıkamıyorum, ki ben her sabah çıkardım
Geçen hafta da normalden daha fazla su ve yeşillik tükettim.
bir arkadaş burada bitki çaylarındaki sinemaki bağırsak tembelliği yapar demişti ben de bu hafta pek içmedim nasılsa düzenliyim, düzenim bozulmasın dedim ama yok, kayısılı çay mı önerirsiniz ne yapayım

Online dersime başlamadan akşam yemeğimi hazırladım

2 adet kabağı 1 diş sarımsakla soteledim

Benim için 2 öğün günlük toplamda 4 adet kabak çok fazla
Günde 2 ana öğünle beslenirken 3 e çıkarmanın anlamı yok

Hemen ara öğün olarak

125 ml kefir ile maden suyunu karıştırdım içiyorum

Arrietty_ ve kızlar

Aslinda yediklerine bak diyecegim ben.

Yeterince yag, fibre ve su tuketmezsen wc problemi her zaman olacaktir.
2 hafta cok uzun bir sure ama, doktora da gidilebilir gibi.

İçebilirsin canım
Kuru kayısı ve incir de yemeni tavsiye ederim
Bir de kefir içebilirsin

Canım kefir icebilirsin ara öğünde ya da sabah aç karnına kuru kayısı kuru erik tüketebilirsin gün içinde de meyve hakkını kuru meyvelerden yana kullanabilirsin yalnız sayılarına dikkat et kuru meyvelerin şekeri oldukça yüksek
Tüm bunlar işe yaramazsa enterogermina gibi probiyotik içerikli takviye edici gıda almanı öneririm

Kızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Proteini azalt, sebze ile beslen sporda bu konuda sana destek olacak dedi.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Bitki çaylarınızın içeriğine hepiniz bir göz atın lütfen.
Benim gibi kabızlık yaşayan bir kaç kişi vardı, onlar için yazıyorum özellikle.

Tam üstüne gelmiş yazdıklarım, yukarıda yazdıklarıma ek olarak doktor aynı zamanda diyete başlamakta bağırsak dengesini bozar dedi.
Vücut yeniden yediklerine alışana kadar olabiliyormuş.

Aslinda yediklerine bak diyecegim ben.

Yeterince yag, fibre ve su tuketmezsen wc problemi her zaman olacaktir.
2 hafta cok uzun bir sure ama, doktora da gidilebilir gibi.
bu hafta fazlasıyla yeşillk ve su tükettim dengeli de besleniyorum diye düşünüyorum protein yağ arbonhidrat dengesi gün sonunda genelde tutar ama yediklerimi azalttım ondan da olabilir diyorum artık
İçebilirsin canım
Kuru kayısı ve incir de yemeni tavsiye ederim
Bir de kefir içebilirsin
kuru kayısı ve kefir
kuru kayısı sabahları yiyeyim 3 adet yeterli olur mu dersin
aynen tam da denk geldi bendekilerde de sinemaki var ama içtiğim günden beri çıkamıyorum wc ye ilginç
kuru erik de iyi gelirsim şimdi okudum ben bi sipariş vereyim

Tam üstüne gelmiş yazdıklarım, yukarıda yazdıklarıma ek olarak doktor aynı zamanda diyete başlamakta bağırsak dengesini bozar dedi.
Vücut yeniden yediklerine alışana kadar olabiliyormuş.
Geçmiş olsun canım telefon bozulduğundan dolayı giriş yapamadım bugün aldım kusuruma bakmayın diyete devam

Bunlara ek olarak kinoa tohumunu da araştır. Kızkardeşim söyledi bana da şimdi.
Netten biraz baktım. Tüm besin gruplarını içinde barındırıyormuş. Buna rağmen sıfır kalori içeriyormuş. Kabızlığa ek olarak bir çok faydası varmış.
Kinoalı salata çok lezzetli oluyormuş.
Hiç bir problem yaşamayan biri bile bulgur ve pirinç yerine kullanmalıymış. Atıyorum ıspanak yada bazı yemeklere bir avuç bulgur atarız ya. Onun yerine kinoa daha sağlıklı ve besleyiciymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…