Tartılmazsan doğru yolda olup olmadığını nasıl deneyimleyeceksin. Ayrıca her cuma yazılı fotoğraf şartı var. Yeni bir tartı edinsen süreç daha iyi ilerler sanki.Kızlar ben tartıyı da bulamadım sadece burda yazdıklarımı atsam çünkü yazmasam çok yiyorum diyeti bozuyorum
Çok teşekkür ederim sağol canım.Geçmiş olsun canım telefon bozulduğundan dolayı giriş yapamadım bugün aldım kusuruma bakmayın diyete devam
90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus
Geçmiş olsun canımKızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Proteini azalt, sebze ile beslen sporda bu konuda sana destek olacak dedi.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Bitki çaylarınızın içeriğine hepiniz bir göz atın lütfen.
Benim gibi kabızlık yaşayan bir kaç kişi vardı, onlar için yazıyorum özellikle.
Bence güzel bir menu.
Ama yogurt sut fazla gorundu gozume. Cok fazla sut ürünleri tuketmeyin diyorlar ya son donemde. Kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur herhalde.
Saolun kızlarHarikasındiyetisyen menüsü gibi ne kadar dengeli
Benimde kayısı çantamda gezecek artık. Birde şu dengeleyici ilaca güveniyorum. Sindirimi düzenlerse hem şişkinlik olmaz hemde kilo verimim hızlanır diye düşünüyorum. Maydonozu düşünmemiştim yazdığın iyi oldu canım.H3RA_ iyi huylu olmasına sevindim. Hemoroid konusuna gelince kardeşimde vardı. Günün her öğününden yarım saat önce kayısı yerdi kurusunu ve çekirdeğini. O dönem ciddi bir kayısı tüketimi oldu ve kilo verimi de baya fazla olmustu. Bir de maydanoz sapiyla birlikte sabah kahvaltısında eksik etmedi.
Gözün aydın olsun cnm sonucunun temiz çıkmasına çok sevindimKızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Maşallah kaptan90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus
Maalesef bende de ic hemoroid var, son hamileligimden miras kaldı. Kabizlik maalesef ciddi problem oluyor, o yüzden suyu 2.5 litrenin altina düşürmüyorum. Tabi yine de sıkıntı yaşıyorum, en son çare dulcosoft içiyorum. O gayet iyi geliyor.Kızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
Sabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.bu hafta fazlasıyla yeşillk ve su tükettim dengeli de besleniyorum diye düşünüyorum protein yağ arbonhidrat dengesi gün sonunda genelde tutar ama yediklerimi azalttım ondan da olabilir diyorum artık
kuru kayısı ve kefir
kuru kayısı sabahları yiyeyim 3 adet yeterli olur mu dersin
aynen tam da denk geldi bendekilerde de sinemaki var ama içtiğim günden beri çıkamıyorum wc ye ilginç
kuru erik de iyi gelirsim şimdi okudum ben bi sipariş vereyim
Bugun menude ıspanak var, ben de kinoali yapayim, sağol canımBunlara ek olarak kinoa tohumunu da araştır. Kızkardeşim söyledi bana da şimdi.
Netten biraz baktım. Tüm besin gruplarını içinde barındırıyormuş. Buna rağmen sıfır kalori içeriyormuş. Kabızlığa ek olarak bir çok faydası varmış.
Kinoalı salata çok lezzetli oluyormuş.
Hiç bir problem yaşamayan biri bile bulgur ve pirinç yerine kullanmalıymış. Atıyorum ıspanak yada bazı yemeklere bir avuç bulgur atarız ya. Onun yerine kinoa daha sağlıklı ve besleyiciymiş.
Ürünü bilmiyorum ama alışkanlık yapan bir şey değildir umarım.Maalesef bende de ic hemoroid var, son hamileligimden miras kaldı. Kabizlik maalesef ciddi problem oluyor, o yüzden suyu 2.5 litrenin altina düşürmüyorum. Tabi yine de sıkıntı yaşıyorum, en son çare dulcosoft içiyorum. O gayet iyi geliyor.
Kinoayı pişirmeden suda bekletmek ve 3/4 kez yıkamak gerekiyormuş. Yoksa acı tadı oluyormuş daha önce kullandıysan biliyorsundur gerçi.Bugun menude ıspanak var, ben de kinoali yapayim, sağol canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤Bu hafta yine güzel bir eksi gelecek senden canım menülerin güzel gidiyor cumadan beri. Azimlisin tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canımHarika canım
Çok teşekkürlerSpor da menü de gayet güzel tebrik ederim
Yine cookkk güzel bir menü canım ❤ Spor da şahaneSelam kızlar
Salı menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
Ara
10çiğ fındık, yeşil çay
Öğle
1 kase çorba, yoğurt, salata
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Zeytinyağlı taze fasülye, yoğurt, salata
Ara
1 dilim ananas
Su: 3lt
Spor: 19300adım: 965 puan
Arrietty_ sedulu E Emeeelll
Dulcosoft alışkanlık yapabilir, emin değilim, doktor tavsiye etmişti, ben haftada 1 kez kullanıyorum su an. Agrim çokken her gun kullandım.Ürünü bilmiyorum ama alışkanlık yapan bir şey değildir umarım.
Kinoayı pişirmeden suda bekletmek ve 3/4 kez yıkamak gerekiyormuş. Yoksa acı tadı oluyormuş daha önce kullandıysan biliyorsundur gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?