Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben tartıyı da bulamadım sadece burda yazdıklarımı atsam çünkü yazmasam çok yiyorum diyeti bozuyorum
Tartılmazsan doğru yolda olup olmadığını nasıl deneyimleyeceksin. Ayrıca her cuma yazılı fotoğraf şartı var. Yeni bir tartı edinsen süreç daha iyi ilerler sanki.
Geçmiş olsun canım telefon bozulduğundan dolayı giriş yapamadım bugün aldım kusuruma bakmayın diyete devam
Çok teşekkür ederim sağol canım.

H3RA_ iyi huylu olmasına sevindim. Hemoroid konusuna gelince kardeşimde vardı. Günün her öğününden yarım saat önce kayısı yerdi kurusunu ve çekirdeğini. O dönem ciddi bir kayısı tüketimi oldu ve kilo verimi de baya fazla olmustu. Bir de maydanoz sapiyla birlikte sabah kahvaltısında eksik etmedi.

90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus

Yaa harikasın ben de hala dersteyim sonrasında da kuaföre gidip gelcem kuaförüm biraz uzakta ama yürüyerek mi gidip gelsem diyorum çünkü dönünce de spora vaktim olmayacak kayinvalidemler bende ama hava da çok soğuk ne yapsam bilemedim

Geçmiş olsun canım

Bence güzel bir menu.
Ama yogurt sut fazla gorundu gozume. Cok fazla sut ürünleri tuketmeyin diyorlar ya son donemde. Kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur herhalde.

Harikasın diyetisyen menüsü gibi ne kadar dengeli
Saolun kızlar diyetisyen ben yazarsa onu yiyorum. Sütlü kahvem yarım bardak yarınmış yağlı süt ile. ÖYle olunca yoğurt, süt çok rahatsızı etmedi beni

Benimde kayısı çantamda gezecek artık. Birde şu dengeleyici ilaca güveniyorum. Sindirimi düzenlerse hem şişkinlik olmaz hemde kilo verimim hızlanır diye düşünüyorum. Maydonozu düşünmemiştim yazdığın iyi oldu canım.

Gözün aydın olsun cnm sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim
90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus
Maşallah kaptan

Maalesef bende de ic hemoroid var, son hamileligimden miras kaldı. Kabizlik maalesef ciddi problem oluyor, o yüzden suyu 2.5 litrenin altina düşürmüyorum. Tabi yine de sıkıntı yaşıyorum, en son çare dulcosoft içiyorum. O gayet iyi geliyor.

Sabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.

Bugun menude ıspanak var, ben de kinoali yapayim, sağol canım

Merhabalar kızlar dünden beri giremedim yattım sabah kalktım temizlik filan derken telefonu anca elime aldım çok geçmiş olsun canım H3RA_ temiz çıkmasına çok sevindim diğer sorununu da çözersin inşallah yakın zamanda kaptanım magnezyum önermişti bana da doktorum yazdı ondan sonra bende rahatladım biraz olsun bnnu canım belki deneyebilirsin bi doktora giderek senin de eksikliğin vardır belki

Ürünü bilmiyorum ama alışkanlık yapan bir şey değildir umarım.
Bugun menude ıspanak var, ben de kinoali yapayim, sağol canım
Kinoayı pişirmeden suda bekletmek ve 3/4 kez yıkamak gerekiyormuş. Yoksa acı tadı oluyormuş daha önce kullandıysan biliyorsundur gerçi.

Yine cookkk güzel bir menü canım ❤ Spor da şahane

Merhaba arkadaslar :)))

Sizleri özlemisim. Nasilsiniz?
Son birkac hafta pek takip edemedim sizleri.
Dis cekimi sonrasi birde hastalandim pek kendime gelemedim.

en son pazartesi tartildim kilom 69,7kg

yavas yavas eski düzenime tekrar dönecegim kizlar. Yarindan itibaren tekrar sik sik yazmaya baslayacagim.
Eger ki kabul ederseniz :)

Eklentiler

• 03EA47DA-AA83-47C5-AE48-BC035294723E.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 24
Dulcosoft alışkanlık yapabilir, emin değilim, doktor tavsiye etmişti, ben haftada 1 kez kullanıyorum su an. Agrim çokken her gun kullandım.

Su an suda, kinoalı kısır yapmıştım bir kere, oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…