Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba eşim:)
Geç kahvaltı yaptım yarim avokado, 4 dilim pastırma,3 dilim eski kasar , 10 tane çığ badem yedim
Birazdan sütlü tahinli kahve içeceğim:) ♡♡♡
Aksama da yapabilirsem mantar corbasi yapmak istiyorum bir de kereviz salatası var yoğurtlu evde bir tek ben yiyorum bugun biter herhalde

Sabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.
süper bunu da yaparım , teşekkürler
hamile iken vermişti doktorum magnezyumu ama o kramplar içindi
dışarıdan takviye alma taraftarı değilimdir çoğu zaman, bakalım eğer kuru meyveler de işe yaramazsa bi doktor

Bende mi çay yapmayı bıraksam acaba ama benim eşim çay tiryakisi içmezse isyan çıkarır evde en iyisi ben ayak uydurmayayım

Çok geçmiş olsun canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim

Akşam icin planlar nedir kızlar ?
Ben bugün baya spor yaptım çok acıktım muhtemelen erken kapatırım yeme işini
Evdekilere kumpir yapicam kendim de haşlanmış patates yerim az bisi bi de göz hakkı bir iki kaşık kumpir tadına bakarım
Baharatlarım patatesi yanına ayran

Anneme gidecegim.
O yuzden az önce yedim. Günü kapattim
Spor suan sadece paten var. Annemden gelince fit tk ve p90x3 yapacagim

Buda günün Ilk ve tek ögünü

Su ve sporu aksama eklerim.
@_Vera_ sedulu

Selam canımm bugün hiç yapmadığım ve yemediğim bi yemek yaptım ilk kez kereviz yaptım ve yiyeceğim bakalım tadı nasıl olacak

Selam canımm bugün hiç yapmadığım ve yemediğim bi yemek yaptım ilk kez kereviz yaptım ve yiyeceğim bakalım tadı nasıl olacak
Yaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kereviz geçen köyden pırasa ve kereviz topladık ama ben pırasa aldım eve kerevizleri anneme yolladım

Aksama kurufasulye pilav ikilisi var.
Pilavin sadece tadina bakacagim.

Yanina favorim bol sogan maydonoz salatasi yaptim

Yaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kereviz geçen köyden pırasa ve kereviz topladık ama ben pırasa aldım eve kerevizleri anneme yolladım
Bende şu yaşımda ilk kez yiycem valla güzele benziyo ama bakalım birazdan yiycem

Saolun kizlar

Bende aldim az önce kereviz ve portakal. Eve gecince yarin icin yapacagim. Ilk defa da yiyecegim

Varyemez Abla. Tarifin var mi :))

Saolun kizlar

Bende aldim az önce kereviz ve portakal. Eve gecince yarin icin yapacagim. Ilk defa da yiyecegim

Varyemez Abla. Tarifin var mi :))

1 adet kereviz
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates ( istemezsen koymayabilirsin)
Kerevizin yaprakları
1 küp şeker
1 bardak portakal suyu
Knor bulyon kullanıyorsan 1/3 ü
Tuz
Yarım çay bardağı su
1 ya da 2 yk sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tereyağı

Düdüklü tencerede yapıyorum ben

Tencereye sıvı yağı koy soğanı ve diğer bütün malzemeleri doğra tencereye önce soğanı köy karıştır diğer sebzeleri de ekle karıştır
Portakal suyunu ,şekeri, bulyonu,1 küp şekerini 1bardak portakal suyunu ve yarim çay bardağı suyu tuzu tereyağı ekleyip kapağını kapatıp kaynadıktan sonra kısık ateşte 7 ile 10 dk arasında pişir
Afiyet olsun

Son düzenleme:
Tesekkurler
Havucuda es geceyim ben olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…