- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 28
- 42
Merhaba eşim:)Bugünki yemek planından bahsedeyim de kaçamak olmasın
09:30 da bol domatesli kahvaltımı yaptım, birazdan kahve içeceğim, yanında tabi ki birsey yok. Saat 14:00 gibi meyveli yulaf lapasi yapacağım. Aksam da sebze çorbası ve sebze yemeği olacak.
istanbulin senin günün nasil geçiyor?
süper bunu da yaparım , teşekkürlerSabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.
hamile iken vermişti doktorum magnezyumu ama o kramplar içindiMerhabalar kızlar dünden beri giremedim yattım sabah kalktım temizlik filan derken telefonu anca elime aldım çok geçmiş olsun canımH3RA_ temiz çıkmasına çok sevindim diğer sorununu da çözersin inşallah yakın zamanda kaptanım magnezyum önermişti bana da doktorum yazdı ondan sonra bende rahatladım biraz olsun bnnu canım belki deneyebilirsin bi doktora giderek senin de eksikliğin vardır belki
Ek olarak akşamdan 2/3 tane kayısıyı ılık suya koy. Sabah hem suyunu iç hem kendisini ye.
Tamamdır çok teşekkürlerEk olarak akşamdan 2/3 tane kayısıyı ılık suya koy. Sabah hem suyunu iç hem kendisini ye.
Bana bu haliyle de fayda etmişti.
Bende mi çay yapmayı bıraksam acabaEvet ben de severim,
Ama 1 tane diyet icin bile cok az.
Ah o cay yanina konan atistirmaliklar yok mu, ben sirf bu yuzden cay yapmayi biraktim
Eslerimize ayak uydurmayalim.
Biz ayni evde ben kilo vermeye calisiyorum, esim almaya calisiyor durumdayiz
Çok geçmiş olsun canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindimKızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Proteini azalt, sebze ile beslen sporda bu konuda sana destek olacak dedi.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Bitki çaylarınızın içeriğine hepiniz bir göz atın lütfen.
Benim gibi kabızlık yaşayan bir kaç kişi vardı, onlar için yazıyorum özellikle.
Anneme gidecegim.Akşam icin planlar nedir kızlar ?
Ben bugün baya spor yaptım çok acıktım muhtemelen erken kapatırım yeme işini
Evdekilere kumpir yapicam kendim de haşlanmış patates yerim az bisi bi de göz hakkı bir iki kaşık kumpir tadına bakarım
Baharatlarım patatesi yanına ayran
Afiyet olsun kaptanAnneme gidecegim.
O yuzden az önce yedim. Günü kapattim
Spor suan sadece paten var. Annemden gelince fit tk ve p90x3 yapacagim
Buda günün Ilk ve tek ögünü
Eki Görüntüle 2789610
Su ve sporu aksama eklerim.
@_Vera_sedulu
Selam canımm bugün hiç yapmadığım ve yemediğim bi yemek yaptım ilk kez kereviz yaptım ve yiyeceğim bakalım tadı nasıl olacakAkşam icin planlar nedir kızlar ?
Evdekilere kumpir yapicam kendim de haşlanmış patates yerim az bisi bi de göz hakkı bir iki kaşık kumpir tadına bakarım
Afiyet olsun kaptancımAnneme gidecegim.
O yuzden az önce yedim. Günü kapattim
Spor suan sadece paten var. Annemden gelince fit tk ve p90x3 yapacagim
Buda günün Ilk ve tek ögünü
Eki Görüntüle 2789610
Su ve sporu aksama eklerim.
@_Vera_sedulu
Yaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kerevizSelam canımm bugün hiç yapmadığım ve yemediğim bi yemek yaptım ilk kez kereviz yaptım ve yiyeceğim bakalım tadı nasıl olacak
Akşam icin planlar nedir kızlar ?
Bende şu yaşımda ilk kez yiycem vallaYaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kerevizgeçen köyden pırasa ve kereviz topladık ama ben pırasa aldım eve kerevizleri anneme yolladım
Saolun kizlarYaaa ben de daha yemedim bu yaşıma kadar kerevizgeçen köyden pırasa ve kereviz topladık ama ben pırasa aldım eve kerevizleri anneme yolladım
Saolun kizlar
Bende aldim az önce kereviz ve portakal. Eve gecince yarin icin yapacagim. Ilk defa da yiyecegim
Varyemez Abla. Tarifin var mi :))
Tesekkurler1 adet kereviz
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates ( istemezsen koymayabilirsin)
Kerevizin yaprakları
1 küp şeker
1 bardak portakal suyu
Knor bulyon kullanıyorsan 1/3 ü
Tuz
Yarım çay bardağı su
1 ya da 2 yk sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tereyağı
Düdüklü tencerede yapıyorum ben
Tencereye sıvı yağı koy soğanı ve diğer bütün malzemeleri doğra tencereye önce soğanı köy karıştır diğer sebzeleri de ekle karıştır
Portakal suyunu ,şekeri, bulyonu,1 küp şekerini 1bardak portakal suyunu ve yarim çay bardağı suyu tuzu tereyağı ekleyip kapağını kapatıp kaynadıktan sonra kısık ateşte 7 ile 10 dk arasında pişir
Afiyet olsun
Ben bütün malzemeleri kullanıyorum çünkü çocuklarım da yiyiyorlarTesekkurler
Havucuda es geceyim ben olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?