dünki menümü yazıyım
sabah b.peynir zeytin domates salatalık simit
öğlen mercimek çorbası 2 kase
ikindi kavun
akşam 1 tabak barbunya yanında yoğurt
10 da karpuz
ama tartıda gram eksilme yok kilom aynı malesef
kızlar öğlene kadarki menümü yazmıştım şimdi tüm günü yazayım dedim
sabah 08:30 1 kk beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği,4 zeytin, 1 bardak ev yapımı limonata
ara 11:30 1 küçük kase sütlaç, 1 hurma
öğle 13:30 5 kaşık etli bezelye, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara 15:00 2 bardak çay 1 paket form bisküvi
17:30 1 türk kahvesi
akşam 20:00 6 kaşık etli bezelye,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 bardak limonata,
ama doymuyorummmm(( ve şuan beyaz leblebi yiyorum doyiyim diye sizce ben diyet yapabiliyor muyum kızlar bana bi yorum yapar mısınız lütfen
sabah 08:30 1 kk beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği,4 zeytin, 1 bardak ev yapımı limonata
akşam 20:00 6 kaşık etli bezelye,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 bardak limonata,
ama doymuyorummmm(( ve şuan beyaz leblebi yiyorum doyiyim diye sizce ben diyet yapabiliyor muyum kızlar bana bi yorum yapar mısınız lütfen
Hee tamam o zaman şekercim pardon :)
selammmm
kaçamaksız bi gün daha
hemen menümü yazıyorummmm
kahvaltı:1yumurta,lıght peynir,salatalık,domates bol maydanoz
ögle:tavuk gögsü ve salata
akşam:balık ve salata
3lt su,bugün spor yok yogun bi gündü coook yorgunum...
bugun ki menüm
sabah.domates, maydanoz, 3 zytin
2 bardak tek şekerli çay, 1 dilim beyaz ekmek, peynir, 4-5 adet patates kızartma (sabah kahvaltıları eşim evde olduğunda o hazırlar..ben bebeğimi mama yedirmekle uğraşıyorum çünküü..eşim tüm ısrarlarıma rağmen kızarttmaktan vazgeçmedi ve bende yine yedim, ama bu sefer mktar baya azzz)
ara yok
öğle. çorba, yoğut, pilav, domates maydanoz salatası, taze fasülye, 1 dilim çavdar
ara. bir bardaksüt
akşam. öğlenin aynısı ama miktarlar az..sadece salata yok
arada yarım dilim ananas
2 mil lesli yaptımm
bide bugun çiğneme çalışmalarına başladımmm
benim en büyülk sıkıntım çok hızlı yemek..doyduğumu kolay algılamam onun için..löp löp yutarımm..artık resmen sayıyorumm lokmaları..
hadi kolay gelsinnn
bu arada eksieyimmm..
iyi gecelerr,
gündüz giremedim doktora gittim.antibiyotik verdi çok halsız olduğum için 1 tane vitamin iğnesi vurdurdum.bu gün menümde gayet iyiydi akşam taze fasulye ve biraz şeftai yedim fakat en büyük hatayı yarım saat önce yaptım ve 2 tane gofret yedim.akşamde yarım saat yürüdüm.
katherina iyi geceler.şimdi seni gördüm sende benim gibi gececisin heralde.
afiyyet olsun canim güzel menüselammmm
kaçamaksız bi gün daha
hemen menümü yazıyorummmm
kahvaltı:1yumurta,lıght peynir,salatalık,domates bol maydanoz
ögle:tavuk gögsü ve salata
akşam:balık ve salata
3lt su,bugün spor yok yogun bi gündü coook yorgunum...
afiyet olsun canim.canim form bisküvi yerine cevz badem findik gibi seylerde yiyebilirdin,hem sana hem bebegine faydali olurdu.bde ev yapimida olsa limonata sekerli sanirim,sütlacda yemissin biraz fazla sekr almissin.kızlar öğlene kadarki menümü yazmıştım şimdi tüm günü yazayım dedim
denizcim hem ekmek hem plav olmamis birini elemelisinbugun ki menüm
sabah.domates, maydanoz, 3 zytin
2 bardak tek şekerli çay, 1 dilim beyaz ekmek, peynir, 4-5 adet patates kızartma (sabah kahvaltıları eşim evde olduğunda o hazırlar..ben bebeğimi mama yedirmekle uğraşıyorum çünküü..eşim tüm ısrarlarıma rağmen kızarttmaktan vazgeçmedi ve bende yine yedim, ama bu sefer mktar baya azzz)
ara yok
öğle. çorba, yoğut, pilav, domates maydanoz salatası, taze fasülye, 1 dilim çavdar
ara. bir bardaksüt
akşam. öğlenin aynısı ama miktarlar az..sadece salata yok
arada yarım dilim ananas
2 mil lesli yaptımm
bide bugun çiğneme çalışmalarına başladımmm
benim en büyülk sıkıntım çok hızlı yemek..doyduğumu kolay algılamam onun için..löp löp yutarımm..artık resmen sayıyorumm lokmaları..
hadi kolay gelsinnn
bu arada eksieyimmm..
gecmis olsun canim.bende omega 3 tableti aliyorum,bakalim faydasini görebbilecekmiyimiyi gecelerr,
gündüz giremedim doktora gittim.antibiyotik verdi çok halsız olduğum için 1 tane vitamin iğnesi vurdurdum.bu gün menümde gayet iyiydi akşam taze fasulye ve biraz şeftai yedim fakat en büyük hatayı yarım saat önce yaptım ve 2 tane gofret yedim.akşamde yarım saat yürüdüm.
hosgeldin canim aramiza,2 hafta denem süren var paylasimin yeterli olursa listeye girebilirsin,evet menü bildirimi ve cuma günleri kilo bildirimi yapiyoruz tabi lak lakda serbest :)Herkese merhaba;
Öncelikle buraya gelebileceğimi söylediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorumki birbirimize faydalı olabilirizYorumlardan okuduğum kadarıyla cuma günleri kilomuzu yazıyoruz ve her gün de yediklerimizi değil mi? Atladığım bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim
günaydin canim,dogum günün kutlu olsun,rabbim ailen ve sevdiklerinle birlikte hayirli uzun ömürler nasip etsin ins..Günaydın herkese.
Menüler gayet iyi gidiyor. Umarım bu hafta takımca iyi bir yerde oluruz.
Bende eksideyim çok şükür.
Yalnız dün d.günüm olması sebbeiyle 2 ince dilim pasta yedim. İşyerinde kutladık birde evde ailemle.
Artık o kadar olsun. Ne de olsa iyi ki doğmuşum
arkadaşım merhaba ben burada yeniyim kilo vermeye çalışıyorum doğum yaptım ve hayatımda ilk defa 67 kiloyum daha önce 52 ile 55 arası gider gelirdim. diyet yapmayı beceremiyorum sen çizelgendeki kiloyu nasıl verdin sorabilir miyim?
ben bebeğim 15aylıkken adet oldum :) pek bi değişiklik olmadı ama bende sankiiya ben daha adette olmadım bi olsam sinir stres şişkinlik gidicek ama:18:
Herkese merhaba;
Öncelikle buraya gelebileceğimi söylediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorumki birbirimize faydalı olabilirizYorumlardan okuduğum kadarıyla cuma günleri kilomuzu yazıyoruz ve her gün de yediklerimizi değil mi? Atladığım bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim
Herkese merhaba;
Günaydın herkese.
Menüler gayet iyi gidiyor. Umarım bu hafta takımca iyi bir yerde oluruz.
Bende eksideyim çok şükür.
Yalnız dün d.günüm olması sebbeiyle 2 ince dilim pasta yedim. İşyerinde kutladık birde evde ailemle.
Artık o kadar olsun. Ne de olsa iyi ki doğmuşum
bana gelince bi düzenim yok montinin yasaklarindan uzak duruyorum ama düzenimi oturtamadim ama cok sükür diyete adapte olmus durumdayim monti olmasada olur pazartesi 63.8 dim bugün 62.9 cok sükür
slm kızlar dün giremedim oruç tutacam derken regl oldum. halsizlik var bebek var bizimki tam bi azman oldu 16 aylık sendromu galbakonsolun masanın üzerinde geziyo atlıyo zıplıyo düşüyo ağlıyo susuyo bidaha ağlıyoooooo " "aynen bu soldaki tipe benzedim:))
şişkinlik var sANIRIM reglden midir yediklrimdenmidir tartı eksiye geçmedi bi türlü bende.tatlı krizlerim de cabası. yasemin sütlü kahveyi denedim süper oldu sağolasın kesiyo tatlı krizimi biraz:)
bugünkü menüm
sabah
kahvaltılık,az helva,2dl tb ekmeği,menemen
öğle: patates yemeği 3 kaşık,2-3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
ara:meyve
akşam:çorba,yoğurt,salata
ara:meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?