Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar,

eve geldim ortaligi topladim,dünden baharatladdigim tavuk butlarini attim firina daha mutfak toplanacak,bugün montinin disina cikmadim ama disarda oldugum icin meyveyi fazla kacirdim eve gelincede findik yedim,aksamada tavuk var,üsenmessem salata yaparim yanina,sanal klavyeden yaziyorum,zor oluyor aksama gelirim yine

selammmm

kaçamaksız bi gün daha

hemen menümü yazıyorummmm
kahvaltı:1yumurta,lıght peynir,salatalık,domates bol maydanoz
ögle:tavuk gögsü ve salata
akşam:balık ve salata

3lt su,bugün spor yok yogun bi gündü coook yorgunum...

kızlar öğlene kadarki menümü yazmıştım şimdi tüm günü yazayım dedim

sabah 08:30 1 kk beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği,4 zeytin, 1 bardak ev yapımı limonata
ara 11:30 1 küçük kase sütlaç, 1 hurma
öğle 13:30 5 kaşık etli bezelye, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara 15:00 2 bardak çay 1 paket form bisküvi
17:30 1 türk kahvesi
akşam 20:00 6 kaşık etli bezelye,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 bardak limonata,
ama doymuyorummmm(( ve şuan beyaz leblebi yiyorum doyiyim diye sizce ben diyet yapabiliyor muyum kızlar bana bi yorum yapar mısınız lütfen

ana öğünlerde miktarını daha fazla tutsan ara öğünleri abartmazsın kahvaltıda yumurta olabiirdi ve ekmek iki dilim öğlen ve akşam yine öyle ara öğün için form da olsa 1 paket bisküvi çok fazla ve sütlaç çok masum görünüyo ama onun da kalorisi çok bu arada kusura bakmayın hemen daldımm ama düşüncem böyle aralarda yeşil çay badem kuru üzüm fln olabilir ve meyve bir dilimi karpuz bile çok doyurucu olabilir

bugun ki menüm

sabah.domates, maydanoz, 3 zytin
2 bardak tek şekerli çay, 1 dilim beyaz ekmek, peynir, 4-5 adet patates kızartma (sabah kahvaltıları eşim evde olduğunda o hazırlar..ben bebeğimi mama yedirmekle uğraşıyorum çünküü..eşim tüm ısrarlarıma rağmen kızarttmaktan vazgeçmedi ve bende yine yedim, ama bu sefer mktar baya azzz)

ara yok
öğle. çorba, yoğut, pilav, domates maydanoz salatası, taze fasülye, 1 dilim çavdar

ara. bir bardaksüt

akşam. öğlenin aynısı ama miktarlar az..sadece salata yok

arada yarım dilim ananas

2 mil lesli yaptımm

bide bugun çiğneme çalışmalarına başladımmm

benim en büyülk sıkıntım çok hızlı yemek..doyduğumu kolay algılamam onun için..löp löp yutarımm..artık resmen sayıyorumm lokmaları..

hadi kolay gelsinnn

bu arada eksieyimmm..

bu arada emziriyormuşsunuz msjları yeni gördüm bende sadece anne sütü veriyorum ara öğünlerde stell tea , yeşil çay rezene ve süt içebilirsiniz hem sütünüz azalmaz hemde doyurucu olur

iyi gecelerr,
gündüz giremedim doktora gittim.antibiyotik verdi çok halsız olduğum için 1 tane vitamin iğnesi vurdurdum.bu gün menümde gayet iyiydi akşam taze fasulye ve biraz şeftai yedim fakat en büyük hatayı yarım saat önce yaptım ve 2 tane gofret yedim.akşamde yarım saat yürüdüm.

Hee tamam o zaman şekercim pardon :)

önemi yok canım ne demek :78:

kaçamak yapmadığın için tebriklerr menün güzell afiyet olsunn

tatlım doymamanın sebebi o sabah yediğin sütlaç bence şekerli şeyler bünyemizde acıkmaya neden oluyor...biraz daha düzelt beslenmeni onun dışında güzel leblebyle çözüm bulmanı beğendim :)

çok doğru bir yöntem bu yavaş çiğneme çok çiğneme olayı canıme tkisini görüceğine nianıyorum afiyet olsun

canım geçmiş olsun dikkat et kendine:)

Herkese merhaba;
Öncelikle buraya gelebileceğimi söylediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorumki birbirimize faydalı olabiliriz Yorumlardan okuduğum kadarıyla cuma günleri kilomuzu yazıyoruz ve her gün de yediklerimizi değil mi? Atladığım bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın herkese.

Menüler gayet iyi gidiyor. Umarım bu hafta takımca iyi bir yerde oluruz.
Bende eksideyim çok şükür.

Yalnız dün d.günüm olması sebbeiyle 2 ince dilim pasta yedim. İşyerinde kutladık birde evde ailemle.
Artık o kadar olsun. Ne de olsa iyi ki doğmuşum

afiyyet olsun canim güzel menü
afiyet olsun canim.canim form bisküvi yerine cevz badem findik gibi seylerde yiyebilirdin,hem sana hem bebegine faydali olurdu.bde ev yapimida olsa limonata sekerli sanirim,sütlacda yemissin biraz fazla sekr almissin.
denizcim hem ekmek hem plav olmamis birini elemelisin
gecmis olsun canim.bende omega 3 tableti aliyorum,bakalim faydasini görebbilecekmiyim
hosgeldin canim aramiza,2 hafta denem süren var paylasimin yeterli olursa listeye girebilirsin,evet menü bildirimi ve cuma günleri kilo bildirimi yapiyoruz tabi lak lakda serbest :)
günaydin canim,dogum günün kutlu olsun,rabbim ailen ve sevdiklerinle birlikte hayirli uzun ömürler nasip etsin ins..

bana gelince bi düzenim yok montinin yasaklarindan uzak duruyorum ama düzenimi oturtamadim ama cok sükür diyete adapte olmus durumdayim monti olmasada olur pazartesi 63.8 dim bugün 62.9 cok sükür

Son düzenleme:
Yasom saol canım amin.
Maşallah 1 kilo gitmiş ve bence bu kesinlikle monti ile alakalı. Yasaklarından uzak durman demek monti yapman demek bir nevi.
Çok sevindim canım senin adına.

canım bebeğini Allah bağışlasın bende geçen sene doğum yaptımi83tü kilom doğum yapacağım sabah:) 72 kiloya kadar kendi kendinegitti kilolar emzirirken bebeğim 9 aylıkken başladım diyete.tam diyet değildi ,abur cuburu bıraktım ayda 1 anca yedim,sütlü tatlı haftada 1 yedim,akşam 7-8 den sonra çok bişey yemedim,yeşil çay içtim,ekmeği azalttım,beyaz ekmeği bıraktım,şeker-yağ çok çok azalttım..spor fazla yapamadım bebek peşinde koşmak yetti bana:) araa mekik çektim düzensizdi..böyle canım..sağlıkla verirsin inş kilolarını ,kafaya koymak kafi:)
ya ben daha adette olmadım bi olsam sinir stres şişkinlik gidicek ama:18:
ben bebeğim 15aylıkken adet oldum :) pek bi değişiklik olmadı ama bende sankii

hoşgeldinn kaptan yazmış cevabını:)

slm kızlar dün giremedim oruç tutacam derken regl oldum. halsizlik var bebek var bizimki tam bi azman oldu 16 aylık sendromu galba konsolun masanın üzerinde geziyo atlıyo zıplıyo düşüyo ağlıyo susuyo bidaha ağlıyoooooo " "aynen bu soldaki tipe benzedim:))

şişkinlik var sANIRIM reglden midir yediklrimdenmidir tartı eksiye geçmedi bi türlü bende.tatlı krizlerim de cabası. yasemin sütlü kahveyi denedim süper oldu sağolasın kesiyo tatlı krizimi biraz:)

bugünkü menüm

sabah
kahvaltılık,az helva,2dl tb ekmeği,menemen

öğle: patates yemeği 3 kaşık,2-3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt

ara:meyve

akşam:çorba,yoğurt,salata

ara:meyve

selam canım aramıza hoşgeldin....bende yeniyim sanırım öyle yapıyoruz evet

doğum günün kutlu olsun tatlımmm nice mutlu yıllara inş. ye bişe olmaz o kadar cıktan afiyet olsun

bana gelince bi düzenim yok montinin yasaklarindan uzak duruyorum ama düzenimi oturtamadim ama cok sükür diyete adapte olmus durumdayim monti olmasada olur pazartesi 63.8 dim bugün 62.9 cok sükür

iyi gidiyosun canım inş böyle devam eder

ay canım kıyamam allah kolaylık versin... sen hedefine ulaşmışın galiba canımkorumaya geç istersen menün güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…