Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yani diyette değilken hiç yediklerime dikkat etmemiştim bilmiyorum canım ama Bu dediğini uygulaya çalışacağım

Tamam yarin senden tencerede pismis herhangi bir yemek bekliyorum.

Doyacak kadar ye, 3 kasik alip birakma.

Ara ogunde de sekerli bir sey istersen meyve tuket.

Meyveli yogurt super bir ara ogun olur senin icin mesela.

Davette bile supersin.

Kek fikri güzelmiş. 2/3 aydır yemiyorumdur kesin.
Şimdi havuçlu tarçınlı olsa off çok güzel olurdu.
Filtre kahveyi sade içebiliyorum yada az süt ekleyerek.
Şimdi sen yazınca aklıma geldi. Ben tatlıyı evlenene kadar çay/kahve içindeki şeker dışında nerdeyse hiç yemedim. Hatta ergenliğe kadar kekin/ baklavanın tadını bilmezdim. Sadece arada sütlü tatlı oda yarım kaseden fazlasını yiyemezdim. Hala çok tüketmem, yazın bir dondurmayı bitiremeden atarım mesela. Çikolata iki kare anca. Doğum günlerimde kendi pastamdan bile yemezdim. Kan şekerim çok düşer mesela. Genç kızlık dönemlerimde çok bayılırdım.
İki sene önce tam kan testi yaptırmıştım doktor bana şekerin düşük dedi. Hayatımda şeker yüksekliğini çok kez ama düşüklüğünü ilk kez duymuştum. Nasıl yani diye baktım adama. Şekerli şeyler ye biraz demişti doktor.

Nasil yapiyorsun, geceden yapip bekletiyor musun.

Ben de ilk kez granola aldim ama nasil yapicam fikrim yok
Eğer yoğurtla yapacaksam aksamdan hazırlıyorum, yoğurtla karıştırıp içine chia da ekliyorum, hiç granola ile yapmadım, ama aynı şekilde olur sanırım.

Su: 3 litre su, 1 litre dukan birası, 1 filtre kahve
Spor:
7000 adim: 350 puan
50 dakika pilates: 350 puan
500 ip atlama: 500 puan
50 squat: 100 puan
Toplam: 1300 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ D -DOLUNAY-

Off süper bi aksam yemegi Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…