Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10bin adimi sagliginiz icin oneriyoruz. Su corona doneminde de pek aktif olmak imkansiz o yuzden de evde adim atmak hepimize iyi geliyor.
Adimi az atiyorum diye dusunup ayriliyor isen bence yapma.
Takima isinamadim diyor isen kilo vermek icin hala motivasyona ihtiyacin varsa baska takimlarda var

Gunaydin canim
Harika bir menu plani

Gunaydin 4.takim kizlari
Kizim dun aksam yatarken atessizdi. Gece 2 defa kontrole kalktim. Cok sukur atlatti. Yorgunlukdan uyumakda zorlanmadan bu defa
Kendime geldim resmen saat 7de kalkmis olsamda.
Çok şükür canım
kizlar forumda dolanirken su yaziya denk geldim.
Bu hafta dikkat edelim bu aliskanlik olsun,yavas cignemek . Tartida fark daha fazlami olacak bakalim. Ne dersiniz?
Benim vaktim dar değilse öğünlerimi ortalama 20 30 dk gibi bir süre içerisinde yapmaya özen gösteriyorum

Canım lütfen gitme birlikte başaracağız buna inan
Eşsiz şekilde devam et istersen ama gitme

kizlar forumda dolanirken su yaziya denk geldim.
Bu hafta dikkat edelim bu aliskanlik olsun,yavas cignemek . Tartida fark daha fazlami olacak bakalim. Ne dersiniz?
Cok basit bir yontem ya mutlaka deniyelim. zaren yavas yemek yemek her zaman daha saglikli aliskanlik haline getirebilirsek ne mutlu bize

Sakin gitme ama beraber cok guzel kilolr vereceğiz

Cok basit bir yontem ya mutlaka deniyelim. zaren yavas yemek yemek her zaman daha saglikli aliskanlik haline getirebilirsek ne mutlu bize
Evet aslinda basit ve uzmanlarin surekli soyledigi birsey.
Extra dikkat edelim bakalim nasil etki edecek :)
Ben su orucu sonrasi tartilip, ardindan 1 hafta bunu uygulayip bakacagim.
Yaziyi buldugum konuda da guzel sonuclar var.

Darisi bizimde basimiza o zaman

Aslında yemeğin en az 20 dk sürmesi gerekiyomuş öyle okumuştum bi yerde ama ben 5 10 dk da yiyip kalkıyorum hemen bunu deneyeceğim gerçekten bu hafta

Yok aksine ben takımı arkadaşlarımı samimiyetlerini çok sevdim hepsi birbirinden değerli insanlar. Ama galiba ben takımın seviyesini düşürüyorum yani sporda ne bileyim kiloda falan. Çok teşekkür ederim herşey için Varyemez @Serina08 Oaktree çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım çok memnun oldum sizi tanıdığıma ama kararım kesin hoşçakalın.

Bence kendine haksizlik ediyorsun.
Hicde seviye dusurmuyorsun. Burda hepimiz birbirimizden farkliyiz. Spora cok takilma. Inan zaman gectikce dert etmeden yapiyorsun otomatikmen.
Herkesin bunyesi farkli. 100 gr vermis olsan da harika birsey bu.
Gel kal burada bizimle. Istersen 1-2 gün kafa dinle ihtiyacin varsa buna.

İlk başladığımda benimde atılan adımlar gözümde dev gibi geliyordu. Akşam 20, 21 den önce eve giremiyorum ve gün boyu oturarak çalışıyorum. Akşam yemek sonrası tv karşısında adımlama yapmaya çalışıyorum yada kardiyo gibi bir şeyler
yapmaya çalışıyorum. Hiç vakit bulamadıysa. uykuya geçmeden önce yatağın başında bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sende yapabilirsin bence, gitmek yerine neden spor yapamadığını konuşalım. Ona çareler bulalım birlikte.

Takımın seviyesini düşürdüğünü nereden çıkardın ki ? Kimse böyle bir imada bulunmaz burada birbirine. Herkesin kilo veriş şekli başkadır. Spor sağlık için öneriyoruz. Uzmanların görüşü de günde 10000 adım sağlık için. Yapabilirsen ne ala ama kimse sana yap yap diye ısrar etmez. Sonuçta beden senin bedenin.
Kilo verme süreci şu an zor geliyorsa biraz ara verip dinlenebilirsin. Takımla ilgili sorunun yoksa ayrılmanı tavsiye etmem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…