Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama gülme gerçekten ben Leslie, hem zumba hem de o kadar adımlama yapılıyor sanıyordum yaaa ben formadan düşmüşüm sözde kıdemliyim burda
Bir ara cikariyorduk tek tek.
Mesela bana zor oluyordu. Her egzersiz yapacagimda cikarmak. Sonra hesapla et, dikkat et kac adim da biraktin vs

Canım ilk başta ayırmaya çalıştık, atıyorum leslie yapmadan önce adım sayını not etmen gerekiyordu. Bir iki kez bunu yaptım diğer spora geçmeden adım sayımı alıp başka spor yaptım. Sonrasında saati takmayı unuttuğum için yanan adımlarım oldu. Yada bu şekilde yapmazsam diğer arkadaşlara haksızlık oldu. Kaptanlarımız hareket berekettir demiş olacak ki ayırmayı bıraktık.
Zaten adım tablosu ayrı spor tablosu ayrı hepsinde ayrı derecelendiriliyorsun. Ben adımsayarımı ya kolumda ya cebimde taşıyorum artık. Sende öyle yap yanmasın puanların.
Yarın sabah adım tablosunu düzenlerken eklerim senin adımlarınıda.
Sadece gece yatmadan puanlarını yazmaya dikkat et. Ertesi güne öğleden sonraya kalırsa ekleyemiyoruz puanları. Çünkü takip açısından karışıyor.

selam kizlar, bilmiyorum beni hatirlar misiniz? kasimda izne ayrilmistim.
durumlar cok kotu malesef cok fazla kilo aldim
hep izin kilomun altina dusup geri gelmek istedim ama altina dusmek yerine yukselip durdu kilom.
Selam canim
Hatirliyorum tabi. Ozaman biran önce takima dönmeye ne dersin?

Kullanıcı Adı : pisi pisi kopatim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi (simdilik:)
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 8 yas ve 5 yas.
Yaşadığınız şehir: Yurtdisi
Boyunuz : 164
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 61 (sanirim revize edilmesi gerekiyor)
Kilo alma hikayeniz : daha once 2 kez mezun oldum. korumayi ogrenemiyorum. sanirim yeme bozuklugum var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
saglikli ve fit bir yasam icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: evet 13 kasimda 4. takimdan 65.8 kiloyla izne ayrildim.

Arrietty_

Çorbasını klasik şekilde yapıyorum,
Doğranmış sarımsak ve soğanı yağda kavuruyorum, daha sonra salca ya da domates rendesi ekliyorum, sonra bulgur ve dogradigim semizotunu ekleyip kavurmaya devam ediyorum, tuz, baharat ve su ekleyerek kaynatiyorum. Biraz limon suyu ekliyorum, sicak, acılı ve limonlu cok lezzetli oluyor.

Sanki yıllardır spor yapmamış gibi oldum spor yaptım şimdi 30 dk kardiyo video su üstüne 10 dk bacak plates ama öldüm bacaklarım titriyo resmen
Dun yaptığım pilates beni de çok yordu her yerim ağrıyor, bugun de yapmak istiyorum, civi çiviyi söker misali

Son düzenleme:
Sismaniye aramiza tekrar hosgeldin.
Kilo vermek kadar korumakta zor maalesef. Ama hızlı diyetlerle değil de yeme şeklimizi sağlıklı hale dönüştürürsek hem kilo verip hem de korumuş oluruz.
Menulerini takip edeceğim canım dediğin gibi yediklerinde sorun varsa bunu düzelteceğiz takımca

Dun yaptığım pilates beni de çok yordu her yerim ağrıyor, bugunden yapmak istiyorum, civi çiviyi söker misali
Yarına muhtemelen benim de heryerim ağrıyacak ama pes etmek yok bu hafta her gün şu bacak hareketlerini yapmak istiyorum bakalım

Ben leslieyi de adim olarak sayıyorum, ayrica hesaplamiyorum. Böyle kolayıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…