- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Ama gülme gerçekten ben Leslie, hem zumba hem de o kadar adımlama yapılıyor sanıyordum yaaa
Bir ara cikariyorduk tek tek.Ama gülme gerçekten ben Leslie, hem zumba hem de o kadar adımlama yapılıyor sanıyordum yaaaben formadan düşmüşüm sözde kıdemliyim burda
Canım ilk başta ayırmaya çalıştık, atıyorum leslie yapmadan önce adım sayını not etmen gerekiyordu. Bir iki kez bunu yaptım diğer spora geçmeden adım sayımı alıp başka spor yaptım. Sonrasında saati takmayı unuttuğum için yanan adımlarım oldu. Yada bu şekilde yapmazsam diğer arkadaşlara haksızlık oldu. Kaptanlarımız hareket berekettir demiş olacak ki ayırmayı bıraktık.
Selam canimselam kizlar, bilmiyorum beni hatirlar misiniz? kasimda izne ayrilmistim.
durumlar cok kotu malesef cok fazla kilo aldim
hep izin kilomun altina dusup geri gelmek istedim ama altina dusmek yerine yukselip durdu kilom.
Nerde _ 200 şeklinde ilerliyorum ben çok istikrarliyim bu konudaUps
Ana sayfada düzenliyorum simdi
Bu hafta mezun mu olcaksin
Vucudu sasirtmayi mi denesen? Gerci acelemiz yokNerde _ 200 şeklinde ilerliyorum ben çok istikrarliyim bu konudabirde regli oldum 1 aya kalmaz olurum inşallah
cok isterim aslindaSelam canim
Hatirliyorum tabi. Ozaman biran önce takima dönmeye ne dersin?
Ozaman bu aksam menü bildirimi bekliyorum sendencok isterim aslinda. yoksa yolum yol degil
simdiye kadar yediklerim pek hos degil. ama simdiden sonra dikkat ederimOzaman bu aksam menü bildirimi bekliyorum senden
Katilim formunu tekrar doldururmusun canim.
Yarin de kontrol tarti günü biliyorsun zaten. Silbastan diye basliyalim birlikte
Olsun. Yeni Baslangic dimisimdiye kadar yediklerim pek hos degil. ama simdiden sonra dikkat ederim
Çorbasını klasik şekilde yapıyorum,Ben çok severim içine cevizde ufalaynca tadından yenmez
Markete uğradım semizotu, brokoli ve kabak aldım. Bu hafta ki menüm belli oldu. Hepsini hazır edeyim bugünden hafta içi bir kaç günü kurtarmış olurum en azından.
Çorbasını hiç duymadımOzzybal nasıl pişiriyorsun.
Aynen cnm hiç acelem yok hem mezun olup burdan ayrılmak da istemiyorum burda sizlerle ağır ağır hem kilo veriyorum hem de koruma yapmış oluyorumVucudu sasirtmayi mi denesen? Gerci acelemiz yok
Dun yaptığım pilates beni de çok yordu her yerim ağrıyor, bugun de yapmak istiyorum, civi çiviyi söker misaliSanki yıllardır spor yapmamış gibi oldum spor yaptım şimdi 30 dk kardiyo video su üstüne 10 dk bacak plates ama öldüm bacaklarım titriyo resmen
Yarına muhtemelen benim de heryerim ağrıyacakDun yaptığım pilates beni de çok yordu her yerim ağrıyor, bugunden yapmak istiyorum, civi çiviyi söker misali
Mezun olani yollamiyoruz biz zatenAynen cnm hiç acelem yok hem mezun olup burdan ayrılmak da istemiyorum burda sizlerle ağır ağır hem kilo veriyorum hem de koruma yapmış oluyorum
Ben leslieyi de adim olarak sayıyorum, ayrica hesaplamiyorum. Böyle kolayıma geliyor.Kaptanlarım birsey soracağımMesela ben dün Leslie yaparken adım sayarımı çıkarmadığım için spor kısmına Leslie yazıp adımlamayı hiç eklemedim. Gün sonunda 8000 adım vardı ama Leslie de sayıldığı için yazmadım. Öyle olunca benim adım sayım sıfır gözüktü. Spor puanlarında sadece adım
mı sayılacak öyle olacaksa eşime haksızlık etmek istemem ona göre sporları yazacağım Leslie yazmayıp direk adım sayısı mı yazmalıyım?
Yapalim, bu hareketler yag yakimimizi hızlandıracak, ben de çok kararliyimYarına muhtemelen benim de heryerim ağrıyacakama pes etmek yok bu hafta her gün şu bacak hareketlerini yapmak istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?