Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin canim
Harika bir menu plani

Gunaydin 4.takim kizlari
Kizim dun aksam yatarken atessizdi. Gece 2 defa kontrole kalktim. Cok sukur atlatti. Yorgunlukdan uyumakda zorlanmadan bu defa
Kendime geldim resmen saat 7de kalkmis olsamda.
Gözünüz aydın kaptanım. Iyi olmasına sevindim

Herkese iyi pazarlar kızlar ❤

Aynen öyle ❤ Ilk günler hem çok mutlu olup hem de bir alışma süreci oluyor. Başarabilir miyim? diyoruz ama birlikte üstesinden geliyoruz ❤

Ayyy ne güzel olur ya semiz otu. bende salata yapicam bugün kendime evdekilere de uydururum bir şeyler

Cok guzel olur, uzun süredir pek semizotu görmüyorum marketlerde, bulursam hafta içi ben de alayım. Bulgurlu semizotu çorbası da cok guzel oluyor.
Ben çok severim içine cevizde ufalaynca tadından yenmez
Markete uğradım semizotu, brokoli ve kabak aldım. Bu hafta ki menüm belli oldu. Hepsini hazır edeyim bugünden hafta içi bir kaç günü kurtarmış olurum en azından.
Çorbasını hiç duymadım Ozzybal nasıl pişiriyorsun.

Bende senin gibi yapiyorum
Arkanizdan atlı mı kovalıyor kaptanım ne bu acele

Dakikalarca hatta bazen saatlerce süren hazırlığı seyrede seyrede tadını çıkararak sohbet ederek yalnız isem de başka birşeylerle meşgul olarak yemeğin ortamın tadına varmak istiyorum
Süre kısıtlaması yoksa
Hem böylelikle beyne tokluk hissi 15 dakikadan sonra iletilmiş oluyor hatta bazen benim hazırladığım yiyeceklerin bazılarını yemeyesim bile geliyor öyle olunca ama zorla yiyiyorum sağlıklı beslenmek lazım diyerek

Yemek yemeyi cok seviyorum napim

Ben tosbik adımlarla olduğu kadarıyla diyorum
Stres yaptığım hiçbirşey bana iyi gelmiyor
Gayet rahat davranıp kendi gerçeklerimle şu güzel ortamın kıyıdan kıyıdan keyfini sürüyorum tatlım .

Ağır sporlar benim yaş itibariyle kalp ve ıskelet sistemimi zorluyor farkettim daha yumuşak şeylerle işi götürmeye çalışıyorum

Eline sağlık kaptan
Benim güncel kilom değişmemiş 61,5 olacaktı

Kaptanlarım birsey soracağım Mesela ben dün Leslie yaparken adım sayarımı çıkarmadığım için spor kısmına Leslie yazıp adımlamayı hiç eklemedim. Gün sonunda 8000 adım vardı ama Leslie de sayıldığı için yazmadım. Öyle olunca benim adım sayım sıfır gözüktü. Spor puanlarında sadece adım
mı sayılacak öyle olacaksa eşime haksızlık etmek istemem ona göre sporları yazacağım Leslie yazmayıp direk adım sayısı mı yazmalıyım?

Hem adim sayini hemde leslie sureni Puanla csnim
Yoksa cok karisik oluyor

Ikisini de yaz elini korkak alistirma

Saatlerimizi hic cikarmiyoruz bundan sonra

Arrietty_ benim esim oyle yavas yer. Sinir olurum hatta ben.

Ama o kilo almaya calisirken ben vermeye calisiyorum, aramizdaki ufacik fark
Benimki atlı kovalamadan hallice hatta daha beteri acayip hızlı yer ekmek falan bi bütün mideye indirir akşam ama gel gör ki adam zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…