Dun pek hareketsizdi benim icin. O yuzden bugun birkac lastik egzersizi buldum kendime
Pazar gunu popo ve kol günü ilan ettim kendime
Surda miniband ile egzersizler var.
Olmasada yapilir
Kol videosu da lastik ile. Son video zorlayacak beniLG Well-being | Carlisle’s Private Gym & Studio on Instagram: "Some staple exercises I’ve been trying to do daily ~ mainly to strengthen my hips & glutes! 🙌 🎶 https://youtu.be/yDI0a3-skmc ⏱ This routine only takes me
167 likes, 24 comments - lg.wellbeing on May 16, 2020: "Some staple exercises I’ve been trying to do daily ~ mainly to strengthen my hips & glutes! 🙌 🎶 https://youtu.be/yDI0a3-skmc ⏱ This routine only takes me around 15 minutes to complete, so it’s easy to pair...www.instagram.com
Soroush Asgari on Instagram: "🏠 At Home Arms Workout 🏠 - Banded Broom Stick Curl (4x12) - Single Arm Broom Stick Curl (4x10) Each Arm - Elbows Supported Curl (4x12) - Banded Skullcrushers (4x12) - Banded Tricep Pushdown (4x10) Each Arm - Close Grip
2,014 likes, 22 comments - sorefitt on January 9, 2021: "🏠 At Home Arms Workout 🏠 - Banded Broom Stick Curl (4x12) - Single Arm Broom Stick Curl (4x10) Each Arm - Elbows Supported Curl (4x12) - Banded Skullcrushers (4x12) - Banded Tricep Pushdown (4x10) Each Arm - Close Grip Push Up (3x12)...www.instagram.com
Aslında sen mezun oldun, arada kaynadı sanırımMezun olani yollamiyoruz biz zaten
Korumayada burda devam edersin ne guzel olur
Temizlik günü ve benBen de bugun bisey yapmiyorum, cunku temizlik gunu
Evi supurdum oturuyom simdi silmek icin pozitif enerji depoluyorum. Vak temiz olcak ev, hadi bakem alys cim diyorum, yemiyor
Tesekkur ederim canim ama daha vermem gereken 8-9 kilo var.Aslında sen mezun oldun, arada kaynadı sanırımtebrikler darısı başımıza
Temizlik günü ve ben
Haftasonu degilde haftaici yapiyorum dip temizlik. Evde Birileri olmayacak. Yoksa olmuyor
Bende suan oturuyorum
Saat 16da yapacagim. Aliskanlik olsun ayni saatlerde yapayim diyorum.
evet o saglikli yeme duzenini bi oturtamadim.Sismaniye aramiza tekrar hosgeldin.
Kilo vermek kadar korumakta zor maalesef. Ama hızlı diyetlerle değil de yeme şeklimizi sağlıklı hale dönüştürürsek hem kilo verip hem de korumuş oluruz.
Menulerini takip edeceğim canım dediğin gibi yediklerinde sorun varsa bunu düzelteceğiz takımca
eveet! sen de mi burdasin. ben sismaniye zayiflayinca degistirdim nickimi. yine sismaniyeyim gerci degisen bisi yokSismaniye biz senle 3. takimda da yarismadik mi ya. Senin isim degisikti o zaman. Ben de goha yi kullaniyordum
Ben de kilo alip geri dondum.
eveet! sen de mi burdasin. ben sismaniye zayiflayinca degistirdim nickimi. yine sismaniyeyim gerci degisen bisi yok
illa ki bi kontrol mekanizmasi gerekiyor kisitlayici. if de direkt kilo verdirmese de yardimci bence kilo vermeye.Yeni yil resolutioni olarak karar verip geldim
Dur bu sefer cozcez bu isi.
Eskiden sacma bulurdum, simdi if yapiyorum. Sanki bizim gibi istahli insanlar icin daha iyi gibi.
illa ki bi kontrol mekanizmasi gerekiyor kisitlayici. if de direkt kilo verdirmese de yardimci bence kilo vermeye.
senin kilo ne alemde. benim kadar sisman olamazsin da :))
İxaomi aldım yag olcerli. Guzeldır ınsallah arcelık tartımı 10 yıl kullandım uzüldüm bozulduğuna. Onlıne evet ılk gorusme yuzyuze bende sasrdım ne dıyecek sankı kus konduracak. Zeynebım ben aslında 3-4 litre suyun cok gereklı oıldugunu dusunmuyorum. 1,5-2 lt yeterli degılmı sankı.Iste o yuzden say dedim. Biliyorum az ictigini ceylanim
Hangi tartidan siparis ettin?
Ben dun aksam yemegi sonrasi su orucuna niyet ettim
400 tl cokmus ya. Birde online mi?
Nereye ekledın canım. Ölçecekmıyız kendımızıDARALMA TABLOSU GÜNCEL
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN KG KALAN KG @Ayse_M 31 170 29.09.2020 110.5 80 92.3 17.7 12.3 @CanTorun 53 163 30.10.2020 96.1 66 74.5 21.6 8.6 @sedulu 31 163 14.11.2020 77.4 62 65.9 11.5 3.9 @ozrengin 43 160 11.11.2020 79.0 64 68.7 10.3 4.7 Ozzybal 34 174 28.11.2020 87.1 74 78.7 8.3 4.7 @_Vera_ 22 158 24.08.2020 72.2 61 65.6 6.6 4.6 @Ceyhans 37 163 14.11.2020 69.0 60 62.9 6.1 2.9 @Melegimkorusun 35 159 26.09.2019 72.0 62 67 5.0 5.0 @neutral 39 158 10.12.2020 70.9 55 64.2 6.7 9.2 @Aylakkadin 37 152 10.12.2020 65.9 55 60.1 5.8 5.1 @Zeytur 28 161 27.12.2020 88.3 65 80.2 8.0 15.2 @istanbulin 37 161 25.12.2020 61 50 56 5.0 6.0 @Serina08 29 154 25.12.2020 85.7 55 78.1 7.6 23.1 @Emeeelll 37 163 28.12.2020 83.3 69 77.3 6.0 8.3 @Osev 34 171 04.01.2121 76.8 66 71.5 5.3 5.5 Alys 34 157 27.01.2021 68.3 58 65.1 3.2 7.1
Ilk sayfada duzenledim ama burayada atayim dedim.
Deneme süresi olanlar ekli degil. Sadece esas liste , free ve izinde olan uyeler eklidir.
@klbk33 @bnnuesmeriiim sizleride ekleyecegim . Katilim formu bilgileriniz telde not defterinde o yuzden simdi gecirmedim.
aynen ben de 58 kusurle mezun oldum ama yeni hedef 61Vermeye basladim bile.
Su an 65, hedefim 58
53le mezun olmustum ama, onu hedef koymayi cesaret edemedim.
Nasıl yanı mezun oldun gerı mı aldın canımaynen ben de 58 kusurle mezun oldum ama yeni hedef 61
Sende ekliydin ama Güncel kilo ve Hedefi bulamadim. Telde kayit ettim herhal. Burda iken yaz yada :)) zahmet olmazsa.Arrietty_ zeynebım Bide 61 e dustugumu hatrlıyomusun. Gunde 5-10 bın adım atmaya calıstgım gunlerdi yıne yuruyus yapacam ben yarından ıtıbaren evde okulda. Birde bıleklık aldımmı tamamdr.
Tamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyimBence kendine haksizlik ediyorsun.
Hicde seviye dusurmuyorsun. Burda hepimiz birbirimizden farkliyiz. Spora cok takilma. Inan zaman gectikce dert etmeden yapiyorsun otomatikmen.
Herkesin bunyesi farkli. 100 gr vermis olsan da harika birsey bu.
Gel kal burada bizimle. Istersen 1-2 gün kafa dinle ihtiyacin varsa buna.
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorumİlk başladığımda benimde atılan adımlar gözümde dev gibi geliyordu. Akşam 20, 21 den önce eve giremiyorum ve gün boyu oturarak çalışıyorum. Akşam yemek sonrası tv karşısında adımlama yapmaya çalışıyorum yada kardiyo gibi bir şeyler
yapmaya çalışıyorum. Hiç vakit bulamadıysa. uykuya geçmeden önce yatağın başında bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sende yapabilirsin bence, gitmek yerine neden spor yapamadığını konuşalım. Ona çareler bulalım birlikte.
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorumTakımın seviyesini düşürdüğünü nereden çıkardın ki ? Kimse böyle bir imada bulunmaz burada birbirine. Herkesin kilo veriş şekli başkadır. Spor sağlık için öneriyoruz. Uzmanların görüşü de günde 10000 adım sağlık için. Yapabilirsen ne ala ama kimse sana yap yap diye ısrar etmez. Sonuçta beden senin bedenin.
Kilo verme süreci şu an zor geliyorsa biraz ara verip dinlenebilirsin. Takımla ilgili sorunun yoksa ayrılmanı tavsiye etmem canim
hem de iki kereNasıl yanı mezun oldun gerı mı aldın canım
Ben de ağzım dolu dolu olmazsa doydugumu anlamıyorum o yüzden hızlı yiyorumEvet aslinda basit ve uzmanlarin surekli soyledigi birsey.
Extra dikkat edelim bakalim nasil etki edecek :)
Ben su orucu sonrasi tartilip, ardindan 1 hafta bunu uygulayip bakacagim.
Yaziyi buldugum konuda da guzel sonuclar var.
Darısı başımızaAynen cnm hiç acelem yok hem mezun olup burdan ayrılmak da istemiyorum burda sizlerle ağır ağır hem kilo veriyorum hem de koruma yapmış oluyorum
Hocam tak kulaklığı kpss konularını dinle bı yandan da yürüyüş yap inanılmaz akılda kalıyo konular hem de spor yaptığını anlamıyorsun hem de hem vücudun h beynin çalıştığı için daha çok kalori yakıyorsunTamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?