Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun pek hareketsizdi benim icin. O yuzden bugun birkac lastik egzersizi buldum kendime

Pazar gunu popo ve kol günü ilan ettim kendime

Surda miniband ile egzersizler var.
Olmasada yapilir

Kol videosu da lastik ile. Son video zorlayacak beni

Ben de bugun bisey yapmiyorum, cunku temizlik gunu
Evi supurdum oturuyom simdi silmek icin pozitif enerji depoluyorum. Vak temiz olcak ev, hadi bakem alys cim diyorum, yemiyor

Ben de bugun bisey yapmiyorum, cunku temizlik gunu
Evi supurdum oturuyom simdi silmek icin pozitif enerji depoluyorum. Vak temiz olcak ev, hadi bakem alys cim diyorum, yemiyor
Temizlik günü ve ben
Haftasonu degilde haftaici yapiyorum dip temizlik. Evde Birileri olmayacak. Yoksa olmuyor
Bende suan oturuyorum
Saat 16da yapacagim. Aliskanlik olsun ayni saatlerde yapayim diyorum.

Temizlik günü ve ben
Haftasonu degilde haftaici yapiyorum dip temizlik. Evde Birileri olmayacak. Yoksa olmuyor
Bende suan oturuyorum
Saat 16da yapacagim. Aliskanlik olsun ayni saatlerde yapayim diyorum.

Yok benim sipalar izin verirler yapmama, o konuda sorun yok.
Esim de normalde gayet is yapar, bugun kacti ama olsun.
Bende is yok ahahaha, kimselere suc atamiyorum o yuzden.

evet o saglikli yeme duzenini bi oturtamadim.
kilo vermekten zor geliyor korumak. tesekkur ederim simdiden :)
Sismaniye biz senle 3. takimda da yarismadik mi ya. Senin isim degisikti o zaman. Ben de goha yi kullaniyordum

Ben de kilo alip geri dondum.
eveet! sen de mi burdasin. ben sismaniye zayiflayinca degistirdim nickimi. yine sismaniyeyim gerci degisen bisi yok

eveet! sen de mi burdasin. ben sismaniye zayiflayinca degistirdim nickimi. yine sismaniyeyim gerci degisen bisi yok

Yeni yil resolutioni olarak karar verip geldim

Dur bu sefer cozcez bu isi.

Eskiden sacma bulurdum, simdi if yapiyorum. Sanki bizim gibi istahli insanlar icin daha iyi gibi.

Yeni yil resolutioni olarak karar verip geldim

Dur bu sefer cozcez bu isi.

Eskiden sacma bulurdum, simdi if yapiyorum. Sanki bizim gibi istahli insanlar icin daha iyi gibi.
illa ki bi kontrol mekanizmasi gerekiyor kisitlayici. if de direkt kilo verdirmese de yardimci bence kilo vermeye.
senin kilo ne alemde. benim kadar sisman olamazsin da :))

illa ki bi kontrol mekanizmasi gerekiyor kisitlayici. if de direkt kilo verdirmese de yardimci bence kilo vermeye.
senin kilo ne alemde. benim kadar sisman olamazsin da :))

Vermeye basladim bile.
Su an 65, hedefim 58

53le mezun olmustum ama, onu hedef koymayi cesaret edemedim.

Iste o yuzden say dedim. Biliyorum az ictigini ceylanim
Hangi tartidan siparis ettin?
Ben dun aksam yemegi sonrasi su orucuna niyet ettim
400 tl cokmus ya. Birde online mi?
İxaomi aldım yag olcerli. Guzeldır ınsallah arcelık tartımı 10 yıl kullandım uzüldüm bozulduğuna. Onlıne evet ılk gorusme yuzyuze bende sasrdım ne dıyecek sankı kus konduracak. Zeynebım ben aslında 3-4 litre suyun cok gereklı oıldugunu dusunmuyorum. 1,5-2 lt yeterli degılmı sankı.

Nereye ekledın canım. Ölçecekmıyız kendımızı

Arrietty_ zeynebım Bide 61 e dustugumu hatrlıyomusun. Gunde 5-10 bın adım atmaya calıstgım gunlerdi yıne yuruyus yapacam ben yarından ıtıbaren evde okulda. Birde bıleklık aldımmı tamamdr.
Sende ekliydin ama Güncel kilo ve Hedefi bulamadim. Telde kayit ettim herhal. Burda iken yaz yada :)) zahmet olmazsa.
Aksam tekrar duzenleyecegim

Xiaomi var bende de. Ben memnunum.

Tamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum

Evet aslinda basit ve uzmanlarin surekli soyledigi birsey.
Extra dikkat edelim bakalim nasil etki edecek :)
Ben su orucu sonrasi tartilip, ardindan 1 hafta bunu uygulayip bakacagim.
Yaziyi buldugum konuda da guzel sonuclar var.
Ben de ağzım dolu dolu olmazsa doydugumu anlamıyorum o yüzden hızlı yiyorum
Aynen cnm hiç acelem yok hem mezun olup burdan ayrılmak da istemiyorum burda sizlerle ağır ağır hem kilo veriyorum hem de koruma yapmış oluyorum
Darısı başımıza

Hocam tak kulaklığı kpss konularını dinle bı yandan da yürüyüş yap inanılmaz akılda kalıyo konular hem de spor yaptığını anlamıyorsun hem de hem vücudun h beynin çalıştığı için daha çok kalori yakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…