Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

giydim spor ayakkabilarimi bilgisayar basinda calisiyorum,

arada bir kahveye ya da wc ye giderken evi bastan sona turluyorum. 2.500 yapmisim, iyidir.

aksam hiit yapicam, ustune de yoga yaparim kendime gelmek icin
Ben yaptım hiit videoları bir saat adım 8000 oldu şimdilik

Bugün sabah klasik kahvaltımı yapmadım hiç rahat edemedim
Sabah sabah mısır gevreği beni sinir etti yumurta peynir zeytin yeşillikler vs beni daha mutlu ediyormuş öğrenmiş oldum
Bende onu soracaktım abla normalde öğle yemeği yemezsin sen meğer kahvaltı yı istediğin gibi yapamayınca

Sabah sabah mısır gevreği beni sinir etti yumurta peynir zeytin yeşillikler vs beni daha mutlu ediyormuş öğrenmiş oldum
Mısır gevreği bir ara bende yiyordum hiç tok tutmadı. Bir kaç saate açlık hissi veriyor hemen. En güzeli yumurta

Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

@Mathteacher27 fazla olan bir lahmacundan dolayı 15 dk IA cezası var canım. Cezanı en geç ertesi gün yapmış olmalısın.
Yaptığında etiketleyip bildirmelisin.
rockandroll kurabiyelerden dolayı 15 dk IA cezası eklendi.

tuzlu seylere alismisiz. ben de ne zaman musli misir gevregi fln yesem bi sure sonra canim zeytin peynir cekiyor :)

Hiit yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi ben de yapmak istiyorum ama yol yordam bilmiyorum.
Canım ben geçen Alys nin attığı videoyu yaptım hiit popsugar diye yaz youtube a çıkıyor videolar. Ordan seçersin istediğini.
Üzerine bir de tk fit tv kanalı var yine oradan video açıp yapıyorum

Hiit yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi ben de yapmak istiyorum ama yol yordam bilmiyorum.

hocanin dedigini yap, yaptigini yapma demisler

ben su videoyu yapiyorum:

ama asil gercek HIIT benim bildigim kisinin kendi sinirlarini zorlamasi ile oluyor, yani tum kas gruplarini 30-40 sn sonuna kadar zorlayacaksin (yeni baslayanlar icin % 80 zorlayin denmis de o ne demekse artik), sonra da dinlenme, yine ayni oranda yeterli olur, atiyorum 40 sn yokus yukari kostun (ama boyle 40 sn nin sonunda kendini yokus asagi atacak kadar yorulman lazim), 40 sn normal tempoda yurudun gibi dusun. bunu da 8 tekrara kadar yaptin, yani toplamda 15-20 dakikalik bir egzersiz.
en faydali hali buymus. Kaslara cok zarar veriyormussun, ama bu da buyume hormonu salgilatip dinlenme gunlerinde kaslarini yenilemeni sagliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…