Ben yaptım hiit videoları bir saat adım 8000 oldu şimdilikgiydim spor ayakkabilarimi bilgisayar basinda calisiyorum,
arada bir kahveye ya da wc ye giderken evi bastan sona turluyorum. 2.500 yapmisim, iyidir.
aksam hiit yapicam, ustune de yoga yaparim kendime gelmek icin
Hemen deniyorum kuzu sagol1/2 çay kaşığı çörekotu ye sade ya da 1 çay kaşığı balla karıştır
Sen de sağol canım şifa olsunHemen deniyorum kuzu sagol
Bende onu soracaktım abla normalde öğle yemeği yemezsin sen meğer kahvaltı yı istediğin gibi yapamayıncaBugün sabah klasik kahvaltımı yapmadım hiç rahat edemedim
Sabah sabah mısır gevreği beni sinir etti yumurta peynir zeytin yeşillikler vs beni daha mutlu ediyormuş öğrenmiş oldum
Mısır gevreği bir ara bende yiyordum hiç tok tutmadı. Bir kaç saate açlık hissi veriyor hemen. En güzeli yumurtaBugün sabah klasik kahvaltımı yapmadım hiç rahat edemedim
Sabah sabah mısır gevreği beni sinir etti yumurta peynir zeytin yeşillikler vs beni daha mutlu ediyormuş öğrenmiş oldum
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | MUAF | MUAF | MUAF | ||||
| |||||||
@Serina08 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
D -DOLUNAY- | |||||||
@Mathteacher27 | |||||||
| |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
|
tuzlu seylere alismisiz. ben de ne zaman musli misir gevregi fln yesem bi sure sonra canim zeytin peynir cekiyor :)Bugün sabah klasik kahvaltımı yapmadım hiç rahat edemedim
Canım ben geçenHiit yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi ben de yapmak istiyorum ama yol yordam bilmiyorum.
Mısır gevreği yerine yulaf ezmesi daha mantıklıMisir gevregi sadece karbonhidrat. E sutde de var 100 ml de baya karbonhidrat. O yuzden cabuk acikmak gayet normal. Ben yedigim de doymam zaten. O yuzden hic bulasmiyorum. Ama tadi guzel namissizin
Hiit yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi ben de yapmak istiyorum ama yol yordam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?