Ne guzel olurBenim ki evin her köşesini dolanıyor.
Bende bir ümitlendim 63 leri görür müyüm diye.
Aslında 62 kg mışım falan
harikasın gene bende çözüm mekanizması sıfır hakkaten tarçın sen diyene kadar gelmedi aklıma arkadaşım çok çok sağol.Tarçınlı süt, su yada elma ye. Açlık hissin gider anında.
hayırlı olsun ay ne güzel tartıymış, ama çok akıllı olması bazen seni üzer tabi, inşallah kısa zamanda tartı ile iyi anlaşmaya başlarsınSelam kızlar
Tartım geldı sonunda gelır gelmez tartıldım gelmez olaydı
Ne dıyor burda allah senı kahretmesın ceylan bune hal falan dıyor tartı bana sanırım
Daha yeni aksam oldu yaAkşam oldu
Az kaldi :))
Daha yeni aksam oldu ya
Çıktım eve geldim. Dönüşte biraz daha yürüdüm. Anca 8000 oldu. Ay ne zor hergün 10bin yapmak. Ciddi zaman ayırmak gerekiyor. Ama zaman az. İşim oturarak yapılan iş. Evim küçük. Yürüyüş bandımda yokki sizin gibi. Az sonra çocuklarla balon oynarken de adımlarım.Az kaldi :))
Iste misin hala?
Sabah yurume bandinda 30dk yurudum anca 3. 300 olmustu.Çıktım eve geldim. Dönüşte biraz daha yürüdüm. Anca 8000 oldu. Ay ne zor hergün 10bin yapmak. Ciddi zaman ayırmak gerekiyor. Ama zaman az. İşim oturarak yapılan iş. Evim küçük. Yürüyüş bandımda yokki sizin gibi. Az sonra çocuklarla balon oynarken de adımlarım.
Bugün de wc problemini çözeyim diye kayısı yedim kuru incirle. - 300 çıkmam lazzım.
Aslinda baya kucuk dilim olmus.Merhaba kızlar
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Bugün saat 14.00 civarına kadar dışarıdaydım ve ara öğün de yapmamıştım annemin işlerini hallettikten sonra evine gittik
Biraz oturdum sonra kütüphaneye arkadaşları ziyarete gittim
Tam da oradaki stajyer kızımızın 1 . Yılını kutlama pastası kesmişler
Bana da kocaman bir dilim ikram ettiler ben diyetteyim dedim çok ısrar ettiler
O zaman bunun 1 /4 ü kadarını filan anca yiyebilirim dedim
Çok ince çok küçük bir dilim yedim belki 30 40 gr ancadir diye düşünüyorum
1 fincan şekersiz adaçayı içtim
Eve saat 17.00 ye doğru geldim 69.1 kg idim
Evde 1 kuru incir +5 fındık +1 maden suyu
Akşam menümdeki ıspanağı sade kavurdum
Tavuk budunu da haşlama yaptım
Ne ölçüde yediğimi yazarım
Bence de canımAslinda baya kucuk dilim olmus.
Ama buyuk ihtimal biraz spor ile telafi etmen en iyisi olur.
Dans iyi bir secenek olabilir senin icin :)
15dk dans et bence
Merhaba kızlar
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Bugün saat 14.00 civarına kadar dışarıdaydım ve ara öğün de yapmamıştım annemin işlerini hallettikten sonra evine gittik
Biraz oturdum sonra kütüphaneye arkadaşları ziyarete gittim
Tam da oradaki stajyer kızımızın 1 . Yılını kutlama pastası kesmişler
Bana da kocaman bir dilim ikram ettiler ben diyetteyim dedim çok ısrar ettiler
O zaman bunun 1 /4 ü kadarını filan anca yiyebilirim dedim
Çok ince çok küçük bir dilim yedim belki 30 40 gr ancadir diye düşünüyorum
1 fincan şekersiz adaçayı içtim
Eve saat 17.00 ye doğru geldim 69.1 kg idim
Evde 1 kuru incir +5 fındık +1 maden suyu
Akşam menümdeki ıspanağı sade kavurdum
Tavuk budunu da haşlama yaptım
Ne ölçüde yediğimi yazarım
Kinoalı biber dolması tarifi var internete yazman yeterli tavsiye ederim mesela benim diyetimde bize piriç yasak ama biz ekşili kuru dolma ve biber dolması severiz iç harcına hiç pirinç koymuyorum normal baharatlı soğanlı kıymalı iç harcını koyarak yapıyorum güzel oluyor tavsiye ederim ama sende kinoa serbest ise pirinç ile yaptığın tüm tariflere ekleyebilirsinSabah yumurta yeme alışkanlığı edinmem lazım. Ne güzel sabah 3 tane yemişsin, acıktırmazda.
Bugün kızım erken çıkıyor eve erken geçicem. Haftasonu yaptığım yemek stokları bitti.
Bu akşam bir kaç parça yemek yapıp daha dengeli menüler hazırlamaya çalışacağım.
Ben günlük besin değeri olarak bakmayıp diyete uygun yemeye çalışıyordum hep, bilinçli değil menülerim.
Sizleri takip ettikçe bilgileniyorum sayenizde. Bir kaç arkadaş daha var menülerini takip ettiğim.
Kızlar menü bildirimi yapıyoruz ya, altlarına kısa notlar yazsak diğerleri içinde daha bilgilendirici olur aslında.
Mesela sabah şunları yedim bunun içinde şu değerler yüksek olduğu için akşam bunları yedim gibisinden.
Hiç ummadığım yiyeceklerin içinde protein yada karbonhidrat olabiyor mesela.
Hem bilen bilmeyene öğretmiş olur, hem yanlış bilinenler düzeltilir menü yorumlarında.
DünOaktree nin verdiği bilgiler çok güzeldi. Eve geçerken hindistan cevizi yağını alacağım mutlaka.
Birde kinoa yı konuşmuştuk geçen hafta. Onuda alışveriş listemde baki tutacağım.
Ne zor demi ip atlamak.Sabah
4 dilim peynir
1 domates
1 tatlı kaşığı tereyağ bal
Şekersiz çay
akşam
2 çatal makarna
Karalahana salatası
3 tane kuru dolma
Çokça su ve yeşil çay
10 dk ip atladımmmsedulu sanırım dizlerimin bağı çözüldü hareket edemiyorum
Adım sayımı bi kaç saat sonra yazarım
Regl etkisiyle sanırım 3. Günüm ve çok iştahım açık ama aynı zamanda çok aşırı karnım şiş cuma yüzde yüz artı çıkacamArrietty_ Oaktree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?