Sorma sonlara doğru yeter dedim, bırakmam dedi kadın.Yemin ederim bir ara başladığıma pişman oldum ağlayacaktım sinirden. Çıkışta ilk 5 dk falan yer kayıyordu ayağımın altından.Canin cikmistir ozaman
Crossfit ise omad yapma
Deli gibi kalori yaktiriyor
Bende oyle oluyordum ders sonu. Birgun cidden bayiliyordum ama. Sade kahve icip gitmistim.
O gun spor sleed push du. Seviyene gore 3 gruba ayirdi. Agirlik ekleyip 200 sona 300 en son 500 m Git gel yapacaktik dönüsumlu. Son 500 Un dönüs u yaptim yere oturdum ama basim donuyor.
biz de ingilizce konusuyoruz cogunlukla
oglanin ozel durumu var 3.5 yasindayken bi donduk bi daha da duzeltemedim. ustelik ingilizce anadilim degil biktim artik ama yine de bi turlu kizla bari olsa komple turkceye gecemedim.
kiz aslinda su an bayagi konusuyor annemlerle falan derdini rahat anlatiyor ama ingilizce kendini ifade etmesi o kadar farkli ki. turkcede o baglantiyi yakalayabilir miyiz acaba
sorma. bi multivitamine basladim libidom bile artti :))
aslinda herkesin tuketmesi lazim
Sorma sonlara doğru yeter dedim, bırakmam dedi kadın.Yemin ederim bir ara başladığıma pişman oldum ağlayacaktım sinirden. Çıkışta ilk 5 dk falan yer kayıyordu ayağımın altından.
Bu tarz ağır sporlarda etap bitince sık sık küçük nefesler aldırıyor hoca. Derin nefeste bayılabilirsin diye.
Birde bana yağ yakımı için bir ürün önerdi. Hiç bir zararı yok bütün üyelerim kullanıyor dedi. Eczaneden alacağım bir sağlık bakanlığı onaylıymış. Gün boyu otururken bile yağ yakımı sürecekmiş, derslerde iki katına çıkacak dedi.
aynen d vitamini kuzey avrupada hele her gun sart.Ya oyle tabi, hele kisin.
Bak ben d vitamini almayayim yataktan cikamam.
Gecen arkadasima d vitamin eksikligi tanisi kondu, hala diyor ki haftada 2 alsam yeter mi. Ben her gun aliyorum eksiklik falan da yok yani.
aynen d vitamini kuzey avrupada hele her gun sart.
aman hatirlat boyle gideyim de hemen iceyim vitaminleriTurkiyedeyken de aliyordum.
Ben baya bagimli olmussam demek
Bak bu ara magnezyum falan da ekledim, sporum artti diye, bir pozitifim bir enerjiyim ben bile
CLA diye geçiyor adı. Yeşil kahve falan varmış içinde. Netten araştırdım güvenilir yazıyor genelde. Yarın eczacıya sorarım ona göre karar veririm.Neymis o oyle.
Boyle seylere tepkili yaklasirim ama denemekte fayda var. Sadece kucuk bir paket al.
Bir ara biberiye çayı yag yaktiriyor diye okumustum, ictim o cayi, allahim bas agrisindan oluyorum. Normalde migrene iyi gelir falan da yaziyor internette. Ama demek ki bana iyi gelmemis.
Sans ver derim ama az az.
CLA diye geçiyor adı. Yeşil kahve falan varmış içinde. Netten araştırdım güvenilir yazıyor genelde. Yarın eczacıya sorarım ona göre karar veririm.
Ortagim sabâh badem ceviz yesil cay ananas yédimAkşam ıspanak yedim 2 kaşık yoğurt ile
Birde kabaklı cacık
Spor 4700 adım = 235 puan
@arriettysedulu H3RA_ A Aylakkadin
Eczacılar direkt kimya okudukları için içerikler hakkında doktorlara göre daha fazla bilgi sahibi oluyorlar. Küçükken bizim mahallenin eczacısı vardı. Doktorların iyileştiremediği yaraları onun karışım kremleri geçirirdi.Benim de eczacim vardi tr de, doktordan cok ona guvenirdim
Yarın bol eksili Bir gün olur inşallah herkes içinGünaydın kızlar
Yarin tarti günü yine geldi catti
BBugun menüler hafif olsun, yarin tarti sonu ödül var, azcik tutalim bogazimizi
Dinlenme günü ilan edin bugun
@Dilber Hala - @Serina08
rockandroll - SsSiMqE
@Ceyhans - @mathteacher
Alys - sedulu
@graphicdesigner - A Aylakkadin
@sadece_ben - @Melegimkorusun
@Ozzybal - @-DOLUNAY-
@klbk33 -Arrietty_
@Zeytur - @Emeeelll
@Oaktree - @Cikocev
@istanbulin - @Osev
@Ayse_M - @Bnnu
@esmeriiimSismaniye @deniz diyette H3RA_ @ozrengin @_Vera_
İnşallah yememissindir helvayı yarın tartıdan sonra yeHerkese dedim herkese
Felaket tatli istegi ile uyandim resmen.
Helva var evde
Su dinlenme günü bana gecerli degil. O yuzden cocuklari birakip paten surecegim. Sonra doktor randevum var.
Eve gelince 30 dk Fit Tk Sonrada 20dk bisiklet ile hiit yapacagim. Guzel bir video buldum.
Hoşgeldin canımGünaydın sevgili grubumbugün için bana yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim
Eşim aslında az yemişsin ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş 2 muz bence de çok fazla tatlı krizine mi girdin acabaSelamlar güzellerim
Dün menü yazamadım, zumba da yapamadım ☹
Bugünkü menüm:
12:30
Yufka arası yumurta kaşar dürüm
14:00
Sütlü filtre kahve
15:00
2 muz
17:00
1 dilim ekmek
Mercimek çorba.
Ne sacma sapan yemek olmus bugun. Şimdi de cok aciktim da bu saatte yemek istemiyorum yarin tartı günü. Erkenden uyuyayim bari. Su içeyim.
Su:
1 lt dukan
1.5 litreye tamamlayacagim su
Spor:
15000 adım
750 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ SsSiMqE
Menü çok güzel ama tartıdan önce şalgam şişlik yapabilirArrietty_ sedulu H3RA_ Legendwomen
Sabah
2 h. yumurta
K.k peynir
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak yeşil mercimek
3 kaşık yoğurtlu kabak
1 bardak şalgam suyu
Spor
8000 adım =400 puan
Çok geçmiş olsun kaptanım çocuk bu hasta olur iyileşir kendini çok yıpratma sen bu arada gorali ne ki ilk kez duydum
Harikaİm
Bi turlu alıntı olayini yapamadim bugun yaaa bende adimsayar alicam bugun telefonla olctum yine 6000 adım
Esim.harika gidiyorsun Masallah
Benim bugünkü menu
Sabah
1 yumurta
2 cecil peynir
3 zeytin
Öğlen
Bi kase corba
4 kasik mantar sote
Aksam
Kereviz yemegi
Salata
4 sarma
Leslie yapildi 30 dk 210 puan
6000 adim atıldı 300 puan
2 lt su icildi
Yarin kilo kontrol
Ya herkesin alması gereken bi takviye d vitamini ancak gel gör ki ben hep unutuyorum zaten hiç düzenli ilaç kullanamam napsam düzen için? Bir de ben vitaminlerden korkuyorum iştahımı açar ya da kilo yapar diye yanlış mı düşünüyorumTurkiyedeyken de aliyordum.
Ben baya bagimli olmussam demek
Bak bu ara magnezyum falan da ekledim, sporum artti diye, bir pozitifim bir enerjiyim ben bile sasiriyorum.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah tüm hastalarımızaKızlar geçmişe çok bakamıyorum hemen bildirim yapayım
Kahvaltı bir sade açmanın 4 te biri salatalık
Akşam 2 yumurtadan omlet
Bugün epey dengesiz oldu yemeye halim yoktu yemiş olmak için yedim bir şeyler
Acilden geldik şimdi boğaz enfeksiyonlu dediler bakalım bu gece de ateş nöbetindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?