Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet guzel bir menu olmus.
Spor yaptigin gun biraz daha artirabilirsin yediklerini zaten, o borek ucup gitmistir.

Insallah ya
Ama 2 saatdir uyuyor yanimda.
Ateslendi ve yarin kendi doktorumuzu arayip test e yonlendirecek

Uyusun, ates de cok yukselmezse iyidir, iyilesir cabucak.

Sen aman kendine dikkat et. Cocuklar hastayken bakicilari iyi beslenmeli ki gucleri kuvvetleri yerinde olsun. Kendine de nane limon falan yap. Ben burnumu çektiğim gibi yaparim, icine baharat, bal falan. Cogu zaman hastalanmadan hafif kirginlikla gecer gider.

Merhaba,

12:00 1 dilim firinda pırasa mücver, 1 kk peynir, 2 yk kozlenmis kirmizi biber

14:00 kabakli, salatalikli, yulafli ayran (700 ml)
16:00 ayni ayran karışımı

17:00 1 dilim firin mücver, 4 kasik et sote

2 litre su, 1 kupa limonlu çay

6000 adim: 300 puan
45 dakika hiit video: 450 puan
Toplam: 750 puan

Bugun sivi beslenmeyi tam anlamıyla yapamadim, yarin da denemek istiyorum. Kilom direnç göstermeye başladı sanki. Su an basim cok ağrıyor, dinlenmem lazim...

Arrietty_ sedulu H3RA_ D -DOLUNAY-

Gayet guzel bir menu olmus.
Spor yaptigin gun biraz daha artirabilirsin yediklerini zaten, o borek ucup gitmistir.
Aslında omad yapmaya niyetliydim bugün. Öğle ve akşamı yemeyecektim. Ama spordan sonra gözüm karardı, tansiyonum oynadı herhalde. Pilates diye başladık ama crossfit yaptırıyor hoca.Yanlış gün seçmişim

Arrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
2 litre su
Sabah 2 yk musli 3 yk ypgurt 1 yk pekmez
Ara 2 kuru kayisi
Ogle kucuk tabak makarna salata
Aksam yesil mercimek yemegi 1 dilim ekmek
12 bin adim 600 puan
Kizlar bugim regl oldun nihayet. Artik patlicak gibiydim davul gibi gerilmistim resmen. Yarin tartiya yansicak ama en azindan rahatlicam

Iyi olmus.
Hatta içiyorsan sut falan da ekleyebilirsin spor gunlerinde.
Asla cok az kalorilere dusme zaten, omad bile yapsan alman gereken kalori miktarini kisa yeme araliginda almalisin.

@_Vera_ saol kuzum

Alys ates yuksek degildi ama az önce 40 i gordu. Umarim soguk alginligi
Bende bisey yiyip icemedim duzgunce bugun.

1 ev yapimi Gorali yedim

Olmaz ye biseyler. Bu cok onemli. Cocuklarimiz hasta ola ola buyuyorlar zaten. Ama biz hasta olursak o evin duzeni kaciyor.

40 benim cocuklar goruyorlar, o yuzden paniklemiyorum.
Ama tabi her cocugun duzeni baskadir, umarim doktoruna hemen ulasabilirsin.

Canin cikmistir ozaman
Crossfit ise omad yapma
Deli gibi kalori yaktiriyor

Bende oyle oluyordum ders sonu. Birgun cidden bayiliyordum ama. Sade kahve icip gitmistim.
O gun spor sleed push du. Seviyene gore 3 gruba ayirdi. Agirlik ekleyip 200 sona 300 en son 500 m Git gel yapacaktik dönüsumlu. Son 500 Un dönüs u yaptim yere oturdum ama basim donuyor.

Sabah 8de arayacagim. Yurtdisi acili farkli biliyorsun orda da aynidir sistem.
Cok nadir hastalanir oglum. Normalde paniklemem. 3.gun veririm ates dusurucu. Ama haftasonu kizda da panik olup verdim ates 40i görünce

İm
Kuru dolma icinde pirinc veya bulgur var mi?
Cokca su ne kadar ne uyuzum

Bi turlu alıntı olayini yapamadim bugun yaaa bende adimsayar alicam bugun telefonla olctum yine 6000 adım

Esim.harika gidiyorsun Masallah

Benim bugünkü menu

Sabah
1 yumurta
2 cecil peynir
3 zeytin

Öğlen
Bi kase corba
4 kasik mantar sote

Aksam

Kereviz yemegi
Salata
4 sarma

Leslie yapildi 30 dk 210 puan

6000 adim atıldı 300 puan

2 lt su icildi
Yarin kilo kontrol

Zor degil hatta aldim randevu sabah 8. 40 a. Sonra gece doktorunu aradim. Deli midir nedir. Iptal et onu kendi doktorun yonlendirsin sabah. Cabuk olur diyor. Sanki 8.40 cok gec.

Neyse sabah ola hayrola
hayret sanki test sonucu aninda cikiyor.
biz gittigimizde ayni gunku testleri aksam gonderiyorlardi laboratuvara erken gec bi fark yoktu.

Çook güzel bir gün olmuş tam perşembe menüsü. Adımlar da perşembeye göre gayet iyi
persembe degil dunku menum canim.
bugun daha 2500 de kaldim. firsatim olursa 15 dk bile olsa leslie yapmak istiyorum.
Iyi bisey mi kotu bisey mi anlamadim

69.1 in altina dusersem %5 fazlasindan girme sansim kalmiyor listeye. izne ayrildigim kilo olan 65.8 e kadar da free takilirsam motivasyonum duser diye korkuyorum.

Sabah 8de arayacagim. Yurtdisi acili farkli biliyorsun orda da aynidir sistem.
Cok nadir hastalanir oglum. Normalde paniklemem. 3.gun veririm ates dusurucu. Ama haftasonu kizda da panik olup verdim ates 40i görünce

Bilmem mi,
Bir gun cocuk bayildi, atesi 41 falan. Havale mi gecirdi tam anlamadik.

Neyse bir sekilde kendine getirdik, o arada acili aradik tabi. Simdi kendinde ise getirmeyin dediler. Tey allahim

Normalde doktora yonlendirmiyorlardi direk bir site var ordan randevu al diyorlardi. Sasirdim Bende
Ertesi gune geliyor cevap. Umarim yarin doktor ayni gun icinde verir randevu

Listeye girmen icin iyi 70 olman

Bilmem mi,
Bir gun cocuk bayildi, atesi 41 falan. Havale mi gecirdi tam anlamadik.

Neyse bir sekilde kendine getirdik, o arada acili aradik tabi. Simdi kendinde ise getirmeyin dediler. Tey allahim
havalede kasiliyorlar benim kiz gecirdi iki kere
aciller berbat ya, burasi gibiyse en az 3 saat beklerdiniz gitseydiniz de.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…