10:00 Kahvaltı
1 dilim pırasalı/ kabaklı börek
1 haşlanmış yumurta
10/12 sap maydonoz
12:00 Duble türk kahvesi
18:00 1mandalina
20:00 1 kase k.mercimek çorba
2 yk taze fasulye
2 yk yoğurtlu kabak
1 lt dukan birası
1,5 lt su
Artık parmağımı oynatmam sporumuda paylaşayım. Uyuyup kalmazsam Sadakatsiz izlicem.
50 dk crossfit 500 p
40 dk tempolu yürüyüş 400 p
10.000 adım 500 p
Toplam 1.400 p
Arrietty_ sedulu @Emeeelll
Çok geçmiş olsun kaptanım. Umarım ciddi bişey değildirInsallah ya
Ama 2 saatdir uyuyor yanimda.
Ateslendi ve yarin kendi doktorumuzu arayip test e yonlendirecek
Insallah ya
Iyi bisey mi kotu bisey mi anlamadim70.9 la pzt basladim. cuma 69.9 hedefim yine de %5ten fazladir canim
Insallah ya
Aslında omad yapmaya niyetliydim bugün. Öğle ve akşamı yemeyecektim. Ama spordan sonra gözüm karardı, tansiyonum oynadı herhalde. Pilates diye başladık ama crossfit yaptırıyor hoca.Yanlış gün seçmişimGayet guzel bir menu olmus.
Spor yaptigin gun biraz daha artirabilirsin yediklerini zaten, o borek ucup gitmistir.
Aslında omad yapmaya niyetliydim bugün. Öğle ve akşamı yemeyecektim. Ama spordan sonra gözüm karardı, tansiyonum oynadı herhalde. Pilates diye başladık ama crossfit yaptırıyor hoca.Yanlış gün seçmişim
Canin cikmistir ozamanAslında omad yapmaya niyetliydim bugün. Öğle ve akşamı yemeyecektim. Ama spordan sonra gözüm karardı, tansiyonum oynadı herhalde. Pilates diye başladık ama crossfit yaptırıyor hoca.Yanlış gün seçmişim
Sabah 8de arayacagim. Yurtdisi acili farkli biliyorsun orda da aynidir sistem.Olmaz ye biseyler. Bu cok onemli. Cocuklarimiz hasta ola ola buyuyorlar zaten. Ama biz hasta olursak o evin duzeni kaciyor.
40 benim cocuklar goruyorlar, o yuzden paniklemiyorum.
Ama tabi her cocugun duzeni baskadir, umarim doktoruna hemen ulasabilirsin.
İmBen adım sayar kullanıyorum, gün boyu ya kolumda ya cebimde oluyor.
Bazı arkadaşlar telefonuna adım sayar uygulaması yüklüyor. Ama o zaman telefon hep üzerinde olmak zorunda, o biraz zor geldi bana.
Ben ideal kilomda olsam bile, günlük 8/10.000 adım olayını hayatıma dahil etmeyi planlıyorum.
O yüzden adım sayar aldım. BİM, A101 gibi marketlere çok uyguna geliyor bazen. Bir araştır istersen.
Kuru dolma icinde pirinc veya bulgur var mi?
Cokca su ne kadarne uyuzum
Bi turlu alıntı olayini yapamadim bugun yaaa bende adimsayar alicam bugun telefonla olctum yine 6000 adımArrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
2 litrr su
Sabah 1 omlet domates biber 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sut
Ogle haslanmis tavuk göğüsü salata
Aksam kuru fasulye sogan 1 dilim ekmek
10 bin adim 500 puan
hayret sanki test sonucu aninda cikiyor.Zor degil hatta aldim randevu sabah 8. 40 a. Sonra gece doktorunu aradim. Deli midir nedir. Iptal et onu kendi doktorun yonlendirsin sabah. Cabuk olur diyor. Sanki 8.40 cok gec.
Neyse sabah ola hayrola
persembe degil dunku menum canim.Çook güzel bir gün olmuş tam perşembe menüsü. Adımlar da perşembeye göre gayet iyi
Iyi bisey mi kotu bisey mi anlamadim
Sabah 8de arayacagim. Yurtdisi acili farkli biliyorsun orda da aynidir sistem.
Cok nadir hastalanir oglum. Normalde paniklemem. 3.gun veririm ates dusurucu. Ama haftasonu kizda da panik olup verdim ates 40i görünce
mercimek persembe biraz riskli olmus. onun disinda cok guzel menu.Arrietty_ sedulu H3RA_ Legendwomen
Sabah
2 h. yumurta
K.k peynir
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak yeşil mercimek
3 kaşık yoğurtlu kabak
1 bardak şalgam suyu
Spor
8000 adım =400 puan
Normalde doktora yonlendirmiyorlardi direk bir site var ordan randevu al diyorlardi. Sasirdim Bendehayret sanki test sonucu aninda cikiyor.
biz gittigimizde ayni gunku testleri aksam gonderiyorlardi laboratuvara erken gec bi fark yoktu.
persembe degil dunku menum canim.
bugun daha 2500 de kaldim. firsatim olursa 15 dk bile olsa leslie yapmak istiyorum.
69.1 in altina dusersem %5 fazlasindan girme sansim kalmiyor listeye. izne ayrildigim kilo olan 65.8 e kadar da free takilirsam motivasyonum duser diye korkuyorum.
havalede kasiliyorlar benim kiz gecirdi iki kereBilmem mi,
Bir gun cocuk bayildi, atesi 41 falan. Havale mi gecirdi tam anlamadik.
Neyse bir sekilde kendine getirdik, o arada acili aradik tabi. Simdi kendinde ise getirmeyin dediler. Tey allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?