evet bizde de oyle, siteden aldik gittik. direkt gidip siraya girerek de oluyor bazi merkezlerde.Normalde doktora yonlendirmiyorlardi direk bir site var ordan randevu al diyorlardi. Sasirdim Bende
Ertesi gune geliyor cevap. Umarim yarin doktor ayni gun icinde verir randevu
Listeye girmen icin iyi 70 olman
Vallahi manyaklar. Burda dogdum ama ifrit oluyorum bu sisteme.Bilmem mi,
Bir gun cocuk bayildi, atesi 41 falan. Havale mi gecirdi tam anlamadik.
Neyse bir sekilde kendine getirdik, o arada acili aradik tabi. Simdi kendinde ise getirmeyin dediler. Tey allahim
havalede kasiliyorlar benim kiz gecirdi iki kere
aciller berbat ya, burasi gibiyse en az 3 saat beklerdiniz gitseydiniz de.
.
Kaptanım çok geçmiş olsunInsallah ya
Ama 2 saatdir uyuyor yanimda.
Ateslendi ve yarin kendi doktorumuzu arayip test e yonlendirecek
aa bilmiyordum orada dogdugunu. turkcen ne kadar guzel.Vallahi manyaklar. Burda dogdum ama ifrit oluyorum bu sisteme.
nasil cagirmadilar kontrole ya. cok caresiz kaliyor insan bazenKasilma degil de kendinde degildi, uykudan uyanmisti, boyle sacma hareketler falan (gece teroru var zaten, o yuzden cok anlamadik), ama kustu sonra da bayildi.
1 dakika sonra falan ayilttik.
Artik bilemiyorum.
İyi akşamlar kızlar
Perşembe menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz , yeşillik
Ara
3 kuru hurma, 10 çiğ badem , sütlü kahve
Ara
2 kuru kayısı, yeşil çay
Akşam
Fırında kabak ve mantar, yoğurtlu semiz otu
Su: 3lt
Spor: 3000adım : 150puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben
Ayy bugün enerjim çok ama çok düşüktühiç keyfim yoktu. O yüzden spor yapamadım hiç kusura bakma eşim S sadece_ben
Artik kotu olursa sizden bilirizaa bilmiyordum orada dogdugunu. turkcen ne kadar guzel.
insallah benim cocuklarin da olur
Paracetamol icsin gecer didiler.nasil cagirmadilar kontrole ya. cok caresiz kaliyor insan bazen
ozel hastaneye erisim de zor.
paracetamol olmasa zaten ne yapacagiz bilmem. gerci ben ibuprofenciyimArtik kotu olursa sizden biliriz
Paracetamol icsin gecer didiler.
paracetamol olmasa zaten ne yapacagiz bilmem. gerci ben ibuprofenciyim
cok guzel menu. aslinda spor yapmak icin keyif gerekiyor dogru ama spor da keyif veriyor. bi zinciri kirsak gerisi gelecekİyi akşamlar kızlar
Perşembe menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz , yeşillik
Ara
3 kuru hurma, 10 çiğ badem , sütlü kahve
Ara
2 kuru kayısı, yeşil çay
Akşam
Fırında kabak ve mantar, yoğurtlu semiz otu
Su: 3lt
Spor: 3000adım : 150puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben
Ayy bugün enerjim çok ama çok düşüktühiç keyfim yoktu. O yüzden spor yapamadım hiç kusura bakma eşim S sadece_ben
Birde konusmami duyaa bilmiyordum orada dogdugunu. turkcen ne kadar guzel.
insallah benim cocuklarin da olur
nasil cagirmadilar kontrole ya. cok caresiz kaliyor insan bazen
ozel hastaneye erisim de zor.
Türkiye’de 40 dereceyle koşun getirin derlerdi herhalde. Ablam çocuklarda yüksek ateşte ayaklarına limon dilimi koyup çorap giydirir. Eklemlerini gül suyu ile ovar.Bilmem mi,
Bir gun cocuk bayildi, atesi 41 falan. Havale mi gecirdi tam anlamadik.
Neyse bir sekilde kendine getirdik, o arada acili aradik tabi. Simdi kendinde ise getirmeyin dediler. Tey allahim
biz de ingilizce konusuyoruz cogunluklaBirde konusmami duy
Saol canim. Benimkiler konusmuyor malesefherseyi anliyorlar. Geri kucuk arada bir sasirtiryor bizi. Ama abisi hic konusmaz.
Kendimi soyle teselli ediyorum. Babalari ile sadece Türkce konusuyorlar.
Birde en kucuk kardesim 10 yasina kadar turkce konusmadi. Simdi 19 yasinda sorunsuz konusuyor. Elbet konusurlar. Onemli olan bizim evde Türkce konusmaya devam etmemiz. Sadece ben surekli konusmakda zorluk cekiyorum
Doğru diyorsun cnm şişkinlik yapıyor ama evdekiler makarna isteyince banada önceki günden kalan yemeği yemek kaldımercimek persembe biraz riskli olmus. onun disinda cok guzel menu.
Bana musade. Su saat den itibaren her saat basi alarm calacak. Biraz uyuyayim
Yarin tarti günü
Kimse gormedim, duymadim, bilmiyordum demesin
sorma. bi multivitamine basladim libidom bile artti :))Bulamadim, gecen bir karikatur gordum. Doktor xraye bakiyor, sonra da paracetamol yaziyor receteye
Ben vitaminciyim, boyle bir raf vitamin var evde, herkese bol keseden gunluk istikaklarini veriyorum
Korona bana yaradi ama, cok saglikliyiz bu yil, gecen yil dokuluyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?