Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normalde doktora yonlendirmiyorlardi direk bir site var ordan randevu al diyorlardi. Sasirdim Bende
Ertesi gune geliyor cevap. Umarim yarin doktor ayni gun icinde verir randevu

Listeye girmen icin iyi 70 olman
evet bizde de oyle, siteden aldik gittik. direkt gidip siraya girerek de oluyor bazi merkezlerde.

havalede kasiliyorlar benim kiz gecirdi iki kere
aciller berbat ya, burasi gibiyse en az 3 saat beklerdiniz gitseydiniz de.

.

Kasilma degil de kendinde degildi, uykudan uyanmisti, boyle sacma hareketler falan (gece teroru var zaten, o yuzden cok anlamadik), ama kustu sonra da bayildi.
1 dakika sonra falan ayilttik.
Artik bilemiyorum.

Vallahi manyaklar. Burda dogdum ama ifrit oluyorum bu sisteme.
aa bilmiyordum orada dogdugunu. turkcen ne kadar guzel.
insallah benim cocuklarin da olur
Kasilma degil de kendinde degildi, uykudan uyanmisti, boyle sacma hareketler falan (gece teroru var zaten, o yuzden cok anlamadik), ama kustu sonra da bayildi.
1 dakika sonra falan ayilttik.
Artik bilemiyorum.
nasil cagirmadilar kontrole ya. cok caresiz kaliyor insan bazen
ozel hastaneye erisim de zor.

İyi akşamlar kızlar
Perşembe menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz , yeşillik

Ara
3 kuru hurma, 10 çiğ badem , sütlü kahve

Ara
2 kuru kayısı, yeşil çay

Akşam
Fırında kabak ve mantar, yoğurtlu semiz otu

Su: 3lt
Spor: 3000adım : 150puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben

Ayy bugün enerjim çok ama çok düşüktü hiç keyfim yoktu. O yüzden spor yapamadım hiç kusura bakma eşim S sadece_ben

Menun cok iyi

paracetamol olmasa zaten ne yapacagiz bilmem. gerci ben ibuprofenciyim

Bulamadim, gecen bir karikatur gordum. Doktor xraye bakiyor, sonra da paracetamol yaziyor receteye

Ben vitaminciyim, boyle bir raf vitamin var evde, herkese bol keseden gunluk istikaklarini veriyorum

Korona bana yaradi ama, cok saglikliyiz bu yil, gecen yil dokuluyorduk.

cok guzel menu. aslinda spor yapmak icin keyif gerekiyor dogru ama spor da keyif veriyor. bi zinciri kirsak gerisi gelecek

Arrietty_
sedulu
H3RA_

Uyuyakalmadan yazayım. Eklemem olursa uyuyakalmazsam yazarım

Sabah
1h yumurta
1kk b peynir
5 zeytin
2kayısı
2ceviz
Birkaç kuru üzüm
1 biber
2 çeri domates

Ara
Kuru kayısı 2 tane

Öğle
1/2 kase çorba
1/2 pors türlü
1/2 pors salata

Ara
3galeta

Akşam
1 kase çorba
1/2 pors yoğurt
1 pors soğanlı yumurta
1d ekmek

Su 2lt

Spor
8800 adım 440 puan
200 bölgesel 100 puan
Toplam 540 puan

Arrietty_
sedulu
H3RA_

İnşallah yarın bugünden daha zayıf olurum amin

aa bilmiyordum orada dogdugunu. turkcen ne kadar guzel.
insallah benim cocuklarin da olur

nasil cagirmadilar kontrole ya. cok caresiz kaliyor insan bazen
ozel hastaneye erisim de zor.
Birde konusmami duy
Saol canim. Benimkiler konusmuyor malesef herseyi anliyorlar. Geri kucuk arada bir sasirtiryor bizi. Ama abisi hic konusmaz.
Kendimi soyle teselli ediyorum. Babalari ile sadece Türkce konusuyorlar.
Birde en kucuk kardesim 10 yasina kadar turkce konusmadi. Simdi 19 yasinda sorunsuz konusuyor. Elbet konusurlar. Onemli olan bizim evde Türkce konusmaya devam etmemiz. Sadece ben surekli konusmakda zorluk cekiyorum

Bilmem mi,
Bir gun cocuk bayildi, atesi 41 falan. Havale mi gecirdi tam anlamadik.

Neyse bir sekilde kendine getirdik, o arada acili aradik tabi. Simdi kendinde ise getirmeyin dediler. Tey allahim
Türkiye’de 40 dereceyle koşun getirin derlerdi herhalde. Ablam çocuklarda yüksek ateşte ayaklarına limon dilimi koyup çorap giydirir. Eklemlerini gül suyu ile ovar.
Yeğenim çok büyük bir hastalık atlattı. Sürekli ilaç veremediği için alternatif tıpı çok araştırır ablam.
Hatta küçük çocuğu olanlar gümüş suyunu araştırsın derim. Özellikle antibiyotik gerekli olan yada soğuk algınlığı hastalıklarını gümüş suyu ile atlattırır. Yeğenim ilik nakli olduğu için bağışıklığı çok çok düşüktü bir dönem.

biz de ingilizce konusuyoruz cogunlukla
oglanin ozel durumu var 3.5 yasindayken bi donduk bi daha da duzeltemedim. ustelik ingilizce anadilim degil biktim artik ama yine de bi turlu kizla bari olsa komple turkceye gecemedim.
kiz aslinda su an bayagi konusuyor annemlerle falan derdini rahat anlatiyor ama ingilizce kendini ifade etmesi o kadar farkli ki. turkcede o baglantiyi yakalayabilir miyiz acaba

sorma. bi multivitamine basladim libidom bile artti :))
aslinda herkesin tuketmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…