Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir tek waffle odul gibi gorunuyor. Ben mi yanlisim. Biberli ekmek nedir?

Olur oyle arada, yarin baslasin challengelar o zaman
Bir tek waffle odul gibi gorunuyor. Ben mi yanlisim. Biberli ekmek nedir?

Olur oyle arada, yarin baslasin challengelar o zaman
Biberli ekmek Antakya ya ait bir yiyecek tandırda pişen hamura peynir susam acı biber sürüyorlar. Lahmacunun peynirli acılı hali gibi. Yani aslında bu tarz bir şey yemeyeli uzun zaman oldu bir de yanında yeşil çay içince vicdan azabı hafifledi. Ama bu hafta için sondu. Bir daha olmayacak

717. Etap Eş Listemiz
Dilber Hala Legendwomen
bnnu Aomine Daiki
@Serina08 graphicdesigner
Ozzybal S sadece_ben
K klbk33 Oaktree
H3RA_ Ceyhans
E Emeeelll esmeriiim
O_sevincli_ki Melegimkorusun
SsSiMqE A Aylakkadin
rockandroll Alys
E English_teacherrr istanbulin
Cikocev sedulu
Asi Matmazel Sismaniye

Selam güzel kadınlar, yeni haftada eşlerimiz bu şekilde. Hem sürecimiz hem eşlerimizi mağdur etmemek için bildirim ve sporlarımızı ihmal etmeyelim. Eşleşmemizin amacı sorumluluk bilinci ile motivasyonumuzu artırmak unutmayalım.

Hepimiz için bol adımlı ve eksili bir hafta olsun. Bedenen aktif ve dengeli menülerimiz olursa haftaya takımımızı üst sıralara taşırız.
Birinci olursak sizi diskoya götürcem biralar benden

Bu hafta ccooook guzel olsun ınsallah

Kızlar bu hafta resmen kil payı yırttık sonunculuktan. Bunun sebebi de menülerimiz. Maalesef bu hafta bol ceza kestim ve sonucu bize olumsuz yansıdı.
Artık karbonhidrat tüketiminize dikkat etmenizi öneriyorum. Bu uyarılar cezalar boşa değil.

Aman allahım sedulu kaptanımla eş olmuşuz korkuyorum adım sayımı artırmam lazımmm

Gördümmm gördümm H3RA_ ne ettin seennn bu bir komplooo korkuyoruummm
Yok tatlım ben masumum, kura usulü yaptık bu hafta. Sen dularına dikkat et
Şaka bir yana senin için süper bir motivasyon olacak bu hafta. Sen bu geceden adımlamaya başla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…