Bir tek waffle odul gibi gorunuyor. Ben mi yanlisim. Biberli ekmek nedir?
Olur oyle arada, yarin baslasin challengelar o zaman
Biberli ekmek Antakya ya ait bir yiyecek tandırda pişen hamura peynir susam acı biber sürüyorlar. Lahmacunun peynirli acılı hali gibi. Yani aslında bu tarz bir şey yemeyeli uzun zaman oldu bir de yanında yeşil çay içince vicdan azabı hafifledi. Ama bu hafta için sondu. Bir daha olmayacakBir tek waffle odul gibi gorunuyor. Ben mi yanlisim. Biberli ekmek nedir?
Olur oyle arada, yarin baslasin challengelar o zaman
Ayyy gong a bir ara ben de takılmıştım iki yıl kadar önce kıtır kıtırTek gong yiyecektim de boş gitmedi valla
Aslında bende mezun olayım sizinlede 58 olabilirsem olurum yoksa 60 korurum diye düşünüyorum
Sen bilirsin canim, ben diyecektim ki senin hedefi 58 yapalim, benimki 58, ayni kiloda oluruz
Demi yaa çok güzel oluyor ikisi ama kimseye tavsiye etmiyoruzAyyy gong a bir ara ben de takılmıştım iki yıl kadar önce kıtır kıtır
ve evet ben de fantayla severdim
Bu hafta ccooook guzel olsun ınsallah717. Etap Eş Listemiz
Dilber Hala Legendwomen
bnnu Aomine Daiki
@Serina08graphicdesigner
Ozzybal S sadece_ben
K klbk33Oaktree
H3RA_ Ceyhans
E Emeeelllesmeriiim
O_sevincli_ki Melegimkorusun
SsSiMqE A Aylakkadin
rockandroll Alys
E English_teacherrristanbulin
Cikocev sedulu
Asi Matmazel Sismaniye
Selam güzel kadınlar, yeni haftada eşlerimiz bu şekilde. Hem sürecimiz hem eşlerimizi mağdur etmemek için bildirim ve sporlarımızı ihmal etmeyelim. Eşleşmemizin amacı sorumluluk bilinci ile motivasyonumuzu artırmak unutmayalım.
Hepimiz için bol adımlı ve eksili bir hafta olsun.Bedenen aktif ve dengeli menülerimiz olursa haftaya takımımızı üst sıralara taşırız.
Birinci olursak sizi diskoya götürcem biralar benden
Kızlar bu hafta resmen kil payı yırttık sonunculuktan. Bunun sebebi de menülerimiz. Maalesef bu hafta bol ceza kestim ve sonucu bize olumsuz yansıdı.717. Etap Eş Listemiz
Dilber Hala Legendwomen
bnnu Aomine Daiki
@Serina08graphicdesigner
Ozzybal S sadece_ben
K klbk33Oaktree
H3RA_ Ceyhans
E Emeeelllesmeriiim
SsSiMqE A Aylakkadin
rockandroll Alys
Cikocev sedulu
Asi Matmazel Sismaniye
Selam güzel kadınlar, yeni haftada eşlerimiz bu şekilde. Hem sürecimiz hem eşlerimizi mağdur etmemek için bildirim ve sporlarımızı ihmal etmeyelim. Eşleşmemizin amacı sorumluluk bilinci ile motivasyonumuzu artırmak unutmayalım.
Hepimiz için bol adımlı ve eksili bir hafta olsun.Bedenen aktif ve dengeli menülerimiz olursa haftaya takımımızı üst sıralara taşırız.
Aman allahım717. Etap Eş Listemiz
Dilber Hala Legendwomen
bnnu Aomine Daiki
@Serina08graphicdesigner
Ozzybal S sadece_ben
K klbk33Oaktree
H3RA_ Ceyhans
E Emeeelllesmeriiim
SsSiMqE A Aylakkadin
rockandroll Alys
Cikocev sedulu
Asi Matmazel Sismaniye
Hayırlı olur inşallah kaptanım
Yok tatlım ben masumum, kura usulü yaptık bu hafta. Sen dularına dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?