Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baya cosmussun :))

Bugun az karbonhidratli , 2 L su olan menu bekliyorum

Ayy yine unuttum ay sabah ölçecektim güya kahvaltı yaptım ölçsem olurmu yine de kaptanım

Merhaba dun bildirim yapamadim. Hemmen yaziyorum.

5 mart cuma

9:30
2 yumurta
1 havuç
4 dilim marul

14:00
4 sıkım cigkofte
Yarim lavaş
1 bardak ayran
(ödül gibimsi)

19:30
Hamburger ödül
Patates kizartmasi
1 bardak meyve suyu

Su:
1.5 lt

Spor:16599 adim

830 puan

Tabloya adimlarimi ekleyebilir misiniz kaptanlarr

Arrietty_ sedulu
(kaptan gecen haftadan da ceza kaldi yapamadik valla )
Sevgiler selamlar eşim Alys

Eklentiler

• 20210306_094928.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 25
Sanırım sadece 2 cm belki de oda yanlış ölçtüğüm için ama bu ay hii spor filan yapamadım doğru düzgün bunu bekliyodum açıkcası neyse diğer aya inşallah güzel bi incelmem olur
Arrietty_

Eklentiler

• 20210306_095902.webp
    14 KB · Görüntüleme: 18
Senin menülerine bayiliyorum
Bu hafta cok guzel kilo vermissin

Benim bugun ki menum andiriyor biraz bu menuyu :))

Ilk ögün Karnibahar Kisiri
Son ögün Firinda Pestolu somon ve bol salata

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

rockandroll Bugün de cezanı yapmazsan sarı kart alıyorsun. İlk sayfada kurallarda yazıyor anlamı canım.

D -DOLUNAY- 3 gün üst üste bildirim yapmadın bu hafta eş listesinde ve menü takip tablosunda olmayacaksın.

Kızlar bu saate kadar bildirim göremediğim için eksik menüleri tabloya eklemeyeceğim.

Arrietty_
H3RA_
sedulu ve de kızlar

07.30 da uyandım kahvaltı öncesi su içtim kitap okudum kahvaltımı hazırladım saat 10.00 civari kahvaltiya oturdum yaklaşık 1 saattir kahvaltı yapıyorum

Kahvaltı öncesi

500 ml su

Kahvaltı menüm

2 yumurta
1domates +1 tk zeytinyağı
2 tk labne
2 tk tahin-pekmez
7 zeytin
1 dilim tb ekmeği
250 ml şekersiz çay

Bir haftadır cezanı yapman için uyarılıyorsun canım artık bunlar son uyarım. Bugün yapmazsan sarı kart yarın da yapmazsan kırmızı kart sonrası takımdan diskalifiyeye gidiyor.
Burada karşılık beklemeden menü takibini yapıp hatalı olan kısımları uyarıp kiloya dönüşmemesi için uğraşıyoruz. Bu cezalar boşa değil yani.
Bir haftadır öyle böyle geçiştiriyorsun cezanı katlıyorsun. 60 dk dans cezan var zıplamalı yapamadığın için onu bile düşünerek hareket ederken senin vakit ayırıp cezanı yapmaman normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…