Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline saglik kaptanim
Dün bildirim yapmadim mi ya
Lazanya yidim ben

Kahvaltiyi yaptım, ama 1-2 saate ölçü alip paylaşacağım.

S sadece_ben merhaba, ikimiz içinde guzel bir hafta olsun. Bu hafta işi biraz sıkı tutmak ıstiyorum. Kilo vermem yavaşladı maalesef.
Birebir bugun aşağıdaki menüye uyacağım:

10:30 1 dilim ananas, 1 kk peynir, 3 adet zeytin, 5 kasik yumurta salatası

14:00 2 kuru kayısı, 1 kase yoğurt

16:00 turk kahvesi, 5 adet fındık

18:00 7 kasik sebze yemeği, yesil salata

Kahvalti bitti, sen neler planliyorsun bugun için?

Ilk defa uygulama ile regl takibi yapiyorum, 3 gun kalmis reglime. Cumaya etkisi gecer umarim.

Bugun if yapmiyorum, 3 ana ogun yapicam, ara ogunler de ana ogublere dahil olacak, uzun uzun yerim Varyemez senin gibi.

Sabah 2 kuru kayisi ve tost yedim.
Oglen yumurta olacak. Doymazsam daha eklerim ac kalmak hic istemiyorum yoksa sonu kotu oluyor. Yine yogun bir gun olacak ama enerjim yerinde.

Ip atlama yok ama. rockandroll sen de ip atlayamiyormussun, artik adim atariz. Dansini bugun yap, yarin super bir baslangic yapariz seninle. Ne tarz spor sevdigini yazarsan senin icin video da bakabilirim.

Alinganlik yapmiyim kaptan. Haklisin. Bugun yapacagim.

Merhaba ozzybal eşliğimiz hayırlı olsun öncelikle. Bugün ben 1 dilim diyet ekmeği 1 dilim peynir 7 zeytin yumurta ile klasik kahvaltı yaptım. Öğleye de turk kahvesi ile çiğ fındık badem yemeyi planlıyorum. Arada da leslie yapacağım. Belki akşama da mekik çekerim biraz. Bugün hiç uyumamış gibiyim. Uyuşukluk var üzerimde

Belli ise sorun yok
Ama su miktari aksam guncelle
sedulu kaptani mutlaka etiketle menu bildiriminde

Eminim kahve iyi gelir, ben böyle zamanlarda duble turk kahvesi içiyorum, çok etkili oluyor.
Ben spor olarak cardio hiit videolardan yapmayi planlıyorum, 500 adet ipte atlasam cok iyi olur. Bakalim yapabilecek miyim?

evet menuleri aksam atiyoruz ve adimlarimiz birlestiriliyor canim

55 e az kaldi
Stress mi yaptin dun?
Kaptanim dün kendime göre takildim.
Mesela bugun sabah kahvaltida bitki cayi ictim
Arada hurma yedim
Simdi kucuk en ince pizzadan 2 dilim yiyecegim
Arada kahve ve hurma
Aksam yesil cay yapacağım
Yarin bakacagim
Kuzum cunku liste bana uymuyor

aksam sadece yesilcay mi?
Diyetisyen listesi nasil peki?
hurma aralarda 1 adet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…