Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.TAKIM 717. ETAP ADIM TABLOSU

EŞLER
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
PAZARTESİ
SALI
ÇARŞAMBA
PERŞEMBE
TOPLAM
Dilber Hala
Legendwomen
6.000​
bnnu
Aomine Daiki
3.000
@Serina08
graphicdesigner
10.000
Ozzybal
S sadece_ben
6.000
10.000
K klbk33
Oaktree
11.000
9.326
H3RA_
Ceyhans
10.300
8.000
E Emeeelll
esmeriiim
11.090
3.000
O_sevincli_ki
Melegimkorusun
6.076
11.000
SsSiMqE
A Aylakkadin
12.000
10.000
rockandroll
Alys
16.599
20.000
E English_teacherrr
istanbulin
12.000
8.500
Cikocev
sedulu
5.000
12.000
Asi Matmazel
Sismaniye

3.000
Varyemez 6.000

Kızlar merhaba, süper bir haftasonu olsun hepimize. Spor puanlarınızı yazarken adım sayılarınızı ayrıca yazmayı, beni ve Arrietty_ kaptanımızı etiketlemeyi unutmayın. Bazı paylaşımlarda spor puanı var ama adım sayısı belirtilmemiş oluyor. Bu kadar spora ziyan olan bir sürü adım sayısı vardır diye sizin adınıza ben dertleniyorum

Eline saglik canim

Ah birde ertesi güne adimlarda kalmasin. Onlarda boss gider degil mi

Merhaba aramıza hosgeldin gözde
Ben takim kaptan yardımcısıyım menü takiplerini tablo şeklinde ben yapıyorum. Menülerine sporlarına H3RA_ kaptanimi etiketlemeyi unutma ki gözden bir şey kacirmayalim.
Benim de iki yaşında bir oğlum var. Ondan vakit buldukça evde sporla destekliyorum diyetimi

noram Asi Matmazel ve Aomine Daiki hoşgeldiniz. Beklediğiniz motivasyonu burada bulacağınızı umuyorum.
Gün sonunda spor bildirimlerinizde beni ve Arrietty_ kaptanı etiketlemeyi unutmayın.

Adım sayınızı varsa adım sayarınızda yoksa telefonunuza yüklediğiniz uygulama ile takip edebilirsiniz. Gün sonunda ki rakamı bildirmeniz yeterli. Hangi sporu yapmışsanız onu ve adımlarımınızı da dipte mutlaka toplam puanlayın. Takıldığınız yerde sorabilirsiniz.

Menü ve spor bildirimlerinizi düzenli yapmanız esas listeye girmeniz konusunda önemli bir detay onuda belirteyim. Sevgiler

Herkese merhaba

Kullanıcı Adı : MonicaGeller
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 159 cm
Kilonuz: 85.5 kg
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Yaklaşık 4 sene önce girdiğim ağır depresyonla birlikte kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?:
Daha sağlıklı ve aktif olabilmek için istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır, katılmadım.

Selam kızlar benim bugün de menüm pek iç açıcı değil ama bu saat oldu yeni eve girdim ama yarın yepyeni bı diyetle kaldığım yerden devam ediyorum çünkü kilom takılınca bir uzmandan yardım almaya karar verdim bugün görüştük yarın başlıyorum kısmetse
Sabah 1 sb süt yarım simit yarım paket ikram
Öğle çiğköfte dürüm
Akşam kanat ızgara salata yoğurt
Arrietty_ sedulu H3RA_ Eşim merhaba yarından itibaren ikimiz için de çok çalışacağım söz A Aylakkadin

Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz

Merhaba sizde hosgeldiniz

Kurallar veya takim hakkinda sorunuz varsa sorabilirsin

Günü erken kapadin herhal?
Su ve spor var mi?

sedulu kaptanin paylastigi menü tablolarina mutlaka dikkat et. Spor cezasi oraya ekleniyor

Bende puan kiracagim sizden

Ortagim sen zaten olmadığının farkindasin
Yarin hayirli olsun inşallah

Hosgeldin

Hosgeldiniz

Arrietty_ sedulu H3RA_ graphicdesigner
Kizlar ben menumu paylasayim hemen. Bu gun 2 öğün oldu bugun gec kalktim. Ve aksam gorumceme gidicez ziyarete yarin aksam donucem. Orda bisi yememek icinde erken kapattim gunu. Gece cok acikirsam kuruyemis yerim belki 1 avuc kadar.
1.6 litre su su ana kadar ama icerim daha 2.5 yaparim

Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim tb domates salatalik biber 5 yesil zeytin 1dilim suzme penir

Aksam köz patlican salatası haslanmis tavuk göğüsü ve ayran
Bugun ip atlama biliyorum ama regl iken cok atlayıp ziplayamiyorum ria kullanimi nedeniyle o yuzden adima yoneldim gece paylaşırım onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…