Canım merhaba hengamede tanisamadik seninle. Ben kaptan yardımcısıyım ve menülerinizden sorumluyum. Akşam günlük menü bildirimi yaparken beni etiketmelisin ki yediklerini göreyim tabloya ekleyeyim.Ben bu grup olayını tam anlamamışım mesajlardan ve tablolardan bunu anladımeşleşme olmuş sevgili eşim Sismaniye güzel bir hafta geçirelim inşeAllah şimdi bugünkü menümü akşama atsam olur heralde değil mi?
Alınacak bir durum yok ki ortada canım. Burada amaç birbirimizi yeme konusunda frenlemek spor konusunda teşvik etmek ki sağlıklı kilo verelim verdiğimizi geri almayalım. Her türlü orta yolu buluruz yetişkin insanlarız sonuçta.Alinganlik yapmiyim kaptan. Haklisin. Bugun yapacagim.
Gerçekten çok başka düşünmüşüm bu grup olayını ama çok sistematik ve şahane bir grup olduğunu görünce daha da bir heves geldiCanım merhaba hengamede tanisamadik seninle. Ben kaptan yardımcısıyım ve menülerinizden sorumluyum. Akşam günlük menü bildirimi yaparken beni etiketmelisin ki yediklerini göreyim tabloya ekleyeyim.
Es olayı da şu şekilde ; menü ve spor bildirimine o haftaki eşini de etiketliyorsun eşinin menüsüne yorum yapıp artisini eksisini söylüyorsun. Fazla görürsen spor cezası kesebiliyorsun. Aynı şekilde o da sana yorum yapabilir ceza verebilir. Maksat birbirinizi kontrol etmek.
Baska sorun olursa yaz yine
Tamam canım akşam kaptanları ve eşini etiketmeyi unutma. Zaten diğer arkadaşlardan görürsün olayı. Eksik hata sorun degil biz takibini yaparız söyleriz canım. Tekrar hosgeldin aramızaGerçekten çok başka düşünmüşüm bu grup olayını ama çok sistematik ve şahane bir grup olduğunu görünce daha da bir heves geldibugün akşam için menü+su+spor bilgilerimi eklicem olursa bir eksiğim ya da hatam olursa uyarın beni olur mu
Tamamdır eşimevet menuleri aksam atiyoruz ve adimlarimiz birlestiriliyor canim
Hoşbuldum tekrardan şimdiden herşey için teşekkürlerTamam canım akşam kaptanları ve eşini etiketmeyi unutma. Zaten diğer arkadaşlardan görürsün olayı. Eksik hata sorun degil biz takibini yaparız söyleriz canım. Tekrar hosgeldin aramıza
Hayir hayir hurma bir kac tane diyecegimaksam sadece yesilcay mi?
Diyetisyen listesi nasil peki?
hurma aralarda 1 adet mi?
Su an onda salata var. Ama artik gina geldi. Bir ogun guzel yerim sonra normal diye düşünüyorum.aksam sadece yesilcay mi?
Diyetisyen listesi nasil peki?
hurma aralarda 1 adet mi?
Hurma bence cok canim. Sekeri cokHayir hayir hurma bir kac tane diyecegim
Kendimi tok hissedene kadar 2 3 4
Mantikli canim odaa.Hurma bence cok canim. Sekeri cok
Kavrulmamis findik /Badem /kaju veya en kötü Ceviz varsa onlari tercih et derim
Merhaba hosgeldinizMerhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum. 3 aydır yediklerime biraz dikkat ederek 6 kilo verdim ama daha 10 kilo vermek istiyorum. Motivasyonumu kaybettim. 3 gün önce chloe ting’e başladım. İlk sayfayı okudum ama yine de yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oww 500 ip çok iyi. Kahveyi çok seviyorum. Azıcık da tarçın atınca daha lezzetli ve metabolizma canlandırıcı gibi geliyor bana.Eminim kahve iyi gelir, ben böyle zamanlarda duble turk kahvesi içiyorum, çok etkili oluyor.
Ben spor olarak cardio hiit videolardan yapmayi planlıyorum, 500 adet ipte atlasam cok iyi olur. Bakalim yapabilecek miyim?
Kaptanım teşekkür ederimSismaniye
Aomine Daiki
Melegimkorusun
kizlar esas listeye hosgeldiniz
Daralma tablosuna ekliyorum sizleri
717. Etap Eş Listemiz
@Dilber Hala @Mathteacher27
@bnnuAomine Daiki
@Serina08 @graphicdesigner
@Ozzybal S sadece_ben
@klbk33 @Oaktree
H3RA_ @Ceyhans
@Emeeelllesmeriiim
O_sevincli_ki Melegimkorusun
@SsSiMqE A Aylakkadin
@rockandroll @Alys
@Ayse_M @istanbulin
@Cikocevsedulu
Asi Matmazel Sismaniye
Selam güzel kadınlar, yeni haftada eşlerimiz bu şekilde. Hem sürecimiz hem eşlerimizi mağdur etmemek için bildirim ve sporlarımızı ihmal etmeyelim. Eşleşmemizin amacı sorumluluk bilinci ile motivasyonumuzu artırmak unutmayalım.
Hepimiz için bol adımlı ve eksili bir hafta olsun.Bedenen aktif ve dengeli menülerimiz olursa haftaya takımımızı üst sıralara taşırız.
Birinci olursak sizi diskoya götürcem biralar benden
Tekrar hosgeldin Gözde4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : noram
İsim (İsteğe Bağlı ): gözde
Mesleğiniz: devlet memuru
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1/ 2 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :164
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz: 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve hafif hissetmek için.
Nıye yanlısmıs kız . İsmimde yazıyor kılomda daha neCeylanim yagda guzel olurda ,zaten kendide yagli balik :))
kiz bu arada tarti foto bildirimin cok tatli, ama yanlis
Kizlarin paylastigi gibi olacak.
Hedef kilon degistimi senin tontikim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?