Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım merhaba hengamede tanisamadik seninle. Ben kaptan yardımcısıyım ve menülerinizden sorumluyum. Akşam günlük menü bildirimi yaparken beni etiketmelisin ki yediklerini göreyim tabloya ekleyeyim.
Es olayı da şu şekilde ; menü ve spor bildirimine o haftaki eşini de etiketliyorsun eşinin menüsüne yorum yapıp artisini eksisini söylüyorsun. Fazla görürsen spor cezası kesebiliyorsun. Aynı şekilde o da sana yorum yapabilir ceza verebilir. Maksat birbirinizi kontrol etmek.
Baska sorun olursa yaz yine

Alinganlik yapmiyim kaptan. Haklisin. Bugun yapacagim.
Alınacak bir durum yok ki ortada canım. Burada amaç birbirimizi yeme konusunda frenlemek spor konusunda teşvik etmek ki sağlıklı kilo verelim verdiğimizi geri almayalım. Her türlü orta yolu buluruz yetişkin insanlarız sonuçta.

Gerçekten çok başka düşünmüşüm bu grup olayını ama çok sistematik ve şahane bir grup olduğunu görünce daha da bir heves geldi bugün akşam için menü+su+spor bilgilerimi eklicem olursa bir eksiğim ya da hatam olursa uyarın beni olur mu

Tamam canım akşam kaptanları ve eşini etiketmeyi unutma. Zaten diğer arkadaşlardan görürsün olayı. Eksik hata sorun degil biz takibini yaparız söyleriz canım. Tekrar hosgeldin aramıza

Merhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum. 3 aydır yediklerime biraz dikkat ederek 6 kilo verdim ama daha 10 kilo vermek istiyorum. Motivasyonumu kaybettim. 3 gün önce chloe ting’e başladım. İlk sayfayı okudum ama yine de yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba hosgeldiniz
Kurallari kabul ediyorsaniz katilim formunu doldurup burada paylasmaniz yeterlidir.

Her aksam yediklerimizi, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz sporlari yaziyoruz.

Motive olmak icin sporlarin puan hesabi var. Spor sekline gore degisiyor bu puanlar. Ilk sayfada detayli sekilde ekli.

Takim ici es olup birbirimizi saglikli beslenme ve spor icin motive ediyoruz.

Onun disinda menü paylasiminda sedulu kaptani
Adim yarisi her hafta oldugu icin H3RA_ kaptani
Ayrica beni her ikisinde etiketlemen yeterlidir. Es yarisinda olunca es adayinida. Onu her cuma H3RA_ kaptan belirleyip paylasiyor.
Eger aramiza katilmak isterseniz bu hafta benimle es Olabilirsin. Cunku benim esim yok

Eminim kahve iyi gelir, ben böyle zamanlarda duble turk kahvesi içiyorum, çok etkili oluyor.
Ben spor olarak cardio hiit videolardan yapmayi planlıyorum, 500 adet ipte atlasam cok iyi olur. Bakalim yapabilecek miyim?
Oww 500 ip çok iyi. Kahveyi çok seviyorum. Azıcık da tarçın atınca daha lezzetli ve metabolizma canlandırıcı gibi geliyor bana.

O_sevincli_ki yeni eşim merhaba bu hafta bol adımlı bol eksili bir haftamız olsun inş

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : noram

İsim (İsteğe Bağlı ): gözde
Mesleğiniz: devlet memuru
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1/ 2 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :164
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz: 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve hafif hissetmek için.
Arrietty_
Bugün yediklerim:
Sabah 1 yumurtalı omlet
Salata- domates- zeytin ve 2 dilim ekmek.
1 çay bardağı da siyah çay tek şekerli ( bunu 3’ten azalttım.)
Öğlen: 1 maden suyu ve bir hurma
Akşam: 2 baby kabak rendeleyip zeytinyağında sote yapacağım. Üzerine yoğurt ve azıcık kavrulmuş kıyma.
Başkan yemeğini 6’da yiyoruz biz. Akşam o saatten sonra bir şey yemiyorum. Çok acıkırsam hurma tüketiyorum 1-2 adet. Benim düzenin if’e çok benziyor.

Son düzenleme:
Tekrar hosgeldin Gözde
Bende Zeynep, takim kaptani. 2 cocuk annesiyim.
Umarim birlikte guzel kilolar veririz

Ceylanim yagda guzel olurda ,zaten kendide yagli balik :))

kiz bu arada tarti foto bildirimin cok tatli, ama yanlis

Kizlarin paylastigi gibi olacak.
Hedef kilon degistimi senin tontikim :)))
Nıye yanlısmıs kız . İsmimde yazıyor kılomda daha ne hedef kılom 58 cağnımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…