- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Kaptanim dün kendime göre takildim.
Mesela bugun sabah kahvaltida bitki cayi ictim
Arada hurma yedim
Simdi kucuk en ince pizzadan 2 dilim yiyecegim
Arada kahve ve hurma
Aksam yesil cay yapacağım
Yarin bakacagim
Kuzum cunku liste bana uymuyor
canım benim merhaba çok memnun oldum seninle ortak olduğuma . inşallah çok verimli bol eksili, az acıkmalı muhteşem bir haftamız olurgraphicdesigner merhaba ortak guzel bir hafta gecirelim insallah. Bu cuma regl sonlanmasi ile birlikte mucizevi kilolar vermek istiyorum. Hdi bakalim
ben dün herşeyi yazmışım adım yazmayı unutmuşum, halbuki 5000 adım vardı...
4.TAKIM 717. ETAP ADIM TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM@Dilber Hala
@Mathteacher27 6.000@bnnu
@Aomine Daiki3.000 @Serina08
graphicdesigner 10.000 @Ozzybal
@sadece_ben6.000
10.000K klbk33
Oaktree 11.000
9.326H3RA_
Ceyhans 10.300
8.000@Emeeelll
@esmeriiim11.090
3.000O_sevincli_ki
Melegimkorusun 6.076
11.000SsSiMqE
A Aylakkadin12.000
10.000@rockandroll
@Alys16.599
20.000@Ayse_M
@istanbulin12.000
8.500Cikocev
sedulu 5.000
12.000Asi Matmazel
@pisi pisi kopatim
3.000Varyemez 6.000
Kızlar merhaba, süper bir haftasonu olsun hepimize. Spor puanlarınızı yazarken adım sayılarınızı ayrıca yazmayı, beni veArrietty_ kaptanımızı etiketlemeyi unutmayın. Bazı paylaşımlarda spor puanı var ama adım sayısı belirtilmemiş oluyor. Bu kadar spora ziyan olan bir sürü adım sayısı vardır diye sizin adınıza ben dertleniyorum
Ilk gun icin kötü degilGüzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarBen şu an misafirlikteyim bu nedenle elimden gelenin en iyisini yapamıyorum. Önümüzdeki hafta evime gidene kadar motivasyonumu artırmak istiyorum. Bu nedenle aranıza erken katıldım. Umarım sorun olmaz.
Bugün kahvaltıda çeyrek beyaz ekmekte karışık tost yedim.
Öğlen küçük boy kasede rafine şekersiz muhallebi yedim ve sade Türk kahvesi içtim.
Akşam yaklaşık bir kase basmati pirinci pilavı ve 2 parça fırında tavuk but yedim.
Şimdi de bir kupa siyah çay içiyorum.
Gün boyu 1.5 litre su içtim. Yatana kadar 2 litre olur.
20 dakika bisiklet: 140 puan
2370 adım: 1185 puan
120 basamak merdiven in-çık: 36 puan
Arrietty_
bnnu
H3RA_
Kalça ve bacakta chloe den güzel verim almıştım ben. Squat yapmakta güzel şekillendiriyor günlük sporlarına squat ekleyebilirsin canım. Geçmiş olsun şimdi migren taşları popüler bende de oluyor arada almayı düşünüyorum bir bak istersen netten uygun fiyatlarıAz değilde istediğim yerler erimiyo
Kalça ve bacak ölçülerim geçen ayın aynısı. Oralardan gitmeyince mutlu olamıyorum.
HoşgeldiHerkese merhaba
Kullanıcı Adı : MonicaGeller
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 159 cm
Kilonuz: 85.5 kg
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Yaklaşık 4 sene önce girdiğim ağır depresyonla birlikte kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Daha sağlıklı ve aktif olabilmek için istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır, katılmadım.
Afiyt olsun canim ama su cok az olmus mutlaka artir derimcanım benim merhaba çok memnun oldum seninle ortak olduğuma . inşallah çok verimli bol eksili, az acıkmalı muhteşem bir haftamız olur
ben dün herşeyi yazmışım adım yazmayı unutmuşum, halbuki 5000 adım vardı...
Bugünkü menüm: sabah 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim börek, 1 dilim peynir, çay
öğlen: 5 parça çiğ köfte, 1 lavaş , 1 ayran
akşam: muz
1 litre su içebildim dışardaydım hep
spor: 7000 adım = 350 puan
dünkü sporum da 05,03,2021 cuma : 5000 adım=250 puandı, eğer ekleyebilirsneiz sevinirim, olmazsa canınız sağolsun.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Günü sözde erken kapattım ama az önce çikolata yedimGünü erken kapadin herhal?
Su ve spor var mi?
sedulu kaptanin paylastigi menü tablolarina mutlaka dikkat et. Spor cezasi oraya ekleniyor
Bende puan kiracagim sizden
Afiyet olsun canım ama eğer emziriyorsan çok az kalori alıyorsun süt miktarını etkileyebilir dikkat et
Yok yok kuzum küçük kizim 10 yasindaAfiyet olsun canım ama eğer emziriyorsan çok az kalori alıyorsun süt miktarını etkileyebilir dikkat et
Benim de canım tatlı istiyor ama yemiyorumGünü sözde erken kapattım ama az önce çikolata yedimregl öncesi tatlı krizi
Su 3 lt
Spor 12000 adım 600 puan
Yarım saat yürüyüş 210 puan toplam 810 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?