Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ilk gun icin kötü degil
Karbonhidrat yuklu olmus ama duzeltirsiniz. Yatili misafirlik galiba
Teşekkürler.. Evet 10 günlüğüne geldim birkaç gün sonra dönüyorum. Gün içinde farkında olmadım da dediğiniz gibi karbonhidrat ağırlıklı oldu, dikkat etmek lazım :)

Süper menüüü. Ben de arada Türk kahvesi 2 adet cennet hurması kurusu akşam ıspanak yemeği ve brokoli çorbası içtim spor olarak 42 dakika Leslie 294 200 ip atlama 200 puan 60 mekik 120 puan toplam 614 puan A arrietty sedulu Ozzybal

Senin de menün ve sporlar çok güzel, gunluk ne kadar su icebiliyorsun?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

SsSiMqE 150 adet JJ

Aomine Daiki 100 adet high knee ceza ( ödül sadece bir adet ile sınırlı abartmamak kaydıyla )

MonicaGeller fazla karbonhidrat sebebi ile 10 dk İp atlama

graphicdesigner 20 Dk ip atlama ( ödül olarak bir adet ekledim ama karbonhidrat çok fazla maalesef o yüzden hepsini kabul edemem ödül diye )

Kızlar bu saate kadar bildirim göremediğim için eksik menüleri tabloya eklemeyeceğim.

Bizim seninle ölçülerimiz aynı. Benim boyum 163. Başlangıç kilom da 83. Bu kadar olur
Hoşgeldin bu arada
Ayy evet aynıymış benim ilk başlangıç kilom 93 kiloydu 1 ay önce 1 hafta önceki kilomu yazayım dedim çok şükür 80e kadar indim. Hoşbuldum iyiki gelmişim

Eklentiler

• 20210306_220308.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210306-220356_FatSecret.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 23
4. Takim Spor Puan Tablosu

Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !

Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
1 Hafta Toplam -500 puani olan kisiler sari kart aliyor. Ertesi hafta devam ederse Kirmizi kart.
Egerki Bir sonraki hafta sporda 1.oldunuz. Kart cezaniz siliniyor.

Bu hafta sporda 1. olan takim ,cuma günü es secme hakkina sahip olacaktir

EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Dilber Hala & @Mathteacher275101.170
bnnu & Aomine Daiki 105486 (-100)
@Serina08 & graphicdesigner 7001.200
Ozzybal & S sadece_ben 3001.764
K klbk33 & Oaktree 1.01675
H3RA_ & Ceyhans 9601.565
E Emeeelll & esmeriiim 7041.089
O_sevincli_ki & Melegimkorusun 8542.167
SsSiMqE & A Aylakkadin 810 (-300 )
rockandroll & Alys 10001.862
E English_teacherrr & istanbulin 1.4951.770
sedulu & Cikocev 8502.000
Asi Matmazel & Sismaniye 475
Varyemez 300600
noram & MonicaGeller -799

Günaydin kizlar Hayirli pazarlar

Dün son ödüllerde yapildigina göre dengeli beslenip sporlari eksik etmeyelim. Su miktari 2 L altinda olmamasina özen gösterelim Kilo vermedigi suyun etkisi cok ,unutmayalim bunu

HATIRLATMA

Kizlar yarin sabah kontrol tartimiz var biliyorsunuz, tartilip pazartesi kilomuzu ve cuma gunune hedefimizi yazacagiz.
Tarti fotografi eklemiyoruz, sadece cuma gunleri fotografli bildirim yapiyoruz.

noram MonicaGeller kizlar sizi es yaptim yeni geldiniz ikinizde

Es yarisi nedir
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…