Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba

10:30
1 yumurtali omlet
1 dilim salam, 1 kasik sosis
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek

14:00
1 tabak sehriyeli kiymali corba
1 dilim ekmek
1 havuc
1 kase yogurt

19:30
3 kasik yagsiz makarna
2 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek

Atistirmalik:
1 dilim ananas
Kuru dut
(Yesillik yemedim, farkindayim yarin guzel bir salata yapayim kendime)

Su:
1.5 litre ( az, artiracagim.)

Spor:
60dk zumba (parca parca yaptim)
13840 adım
692 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Eklentiler

• 20210306_225824.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 20
Chloe nin hangi challenge videosunu yapıyorsun? Ben o kadının challenge videolarından baya şekillendim. Bir ayda bi beden inceldim.

Chloe nin hangi challenge videosunu yapıyorsun? Ben o kadının challenge videolarından baya şekillendim. Bir ayda bi beden inceldim.
2 weeks shred yapıyorum ama low impact. ben de Leslie ve ikisini Ramazan’a kadar birlikte götürmeyi planlıyorum bakalım. İnşallah ben de şöyle bir beden atarım.

sedulu E English_teacherrr
Sabah 》 Yarim avokado, 2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz , domates, salatalık, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim kasar peyniri
Ara 》 100 ml kefir
Akşam 》 1 tabak kabak tarator, küçük bir tabak patlıcan salatası, salata
Dükan birasi da yapıp içtim:)
H3RA_ Arrietty_
Spor
9200 adım: 460 p
500 ip atlama : 500 p
Toplam 960 p
Bir saat yürüyüş yaptım ama tempolu değildi yazmıyorum, Leslie başladım 5 dk sonra oğlan geldi bırakmak zorunda kaldım

Haftasonu icin guzel menu.

Zaten o zumbayi 60 dak yapayim diye başlanmaz, insanin gozu korkuyor, ben de parca parca yapiyorum.
Adimlarim da parca parca oluyor, özellikle çalıştıgim gunler, bilgisayar basibdan kalktikca adimsayarima bakiyorum 300 500 adimlayip geri oyle oturuyorum, aksama kadar bu taktikle baya adimlamis oluyorum. Kalani da aksam yemeginden sonra yarim saat sporum var o zaman

Offf salatalar harika görünüyor Afiyet olsun canım

Vuhuu sabah coşmuş birilerini görüyorum, hafta içi toparlarız ama değil mi eşim

bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim kaşar p
1 dilim beyaz p
2 zeytin

Ara
1 su b süt

öğle
1 kase salata(domates kıvırcık kapya biber salatalık roka parmesan peyniri , zeytinyağı nar ekşisi limon sirke sosu ile

Akşam
1 kase havuç tarator 3 adet ceviz ile

Ara
1 kare bitter
Sade filtre kahve

Su:2 lt
Adım: 2817 -141 puan
Aslında çokça ev işi yaptım ama adımdan saymamış

Arrietty_ @_Vera_ Aomine Daiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…