Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ sedulu H3RA_ graphicdesigner
Selam kizlar yeni eve attim kendimi. Gecmis yapamadim
1.5 lt su icmeye devam edicem

Sabah 1 krep 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir cay
Ara dibek kahvesi
Ogle yogurt corbasi
Akşam et sote Salata 1 dilim ekmek
10 bin adim baska bisi yapamqdim evde dgildim anca adimlarimi tamamladim
Toplam 500 puan

Faydası vardr demı bende düşüncem tekrar

Sen de harikasın Monica. Çok iyi hareket etmişsin. Benim spor sonrası bugün kolumu kaldıracak halim kalmadı valla. Regl olucam belki ondandır.
Menünü de çok beğendim. Bence sıkıntılı bir şey yok. Sen de çok güzel dikkat etmişsin ki misafirlikteydin bir de. Bravo valla.
Ben 2 weeks shred challenge/low impact yapıyorum. Ama zorlanıyorum gerçekten. Hamile kaldıktan sonra hiç spor yapmamıştım.

Faydası vardr demı bende düşüncem tekrar
Daha çok yeni başladım umarım olur. Bitince öncesi sonrası fotosu paylaşacağım.
Ama acıması yok bizim hocanın. Son derste yok yapamıcam dedim sonlara doğru, bırakmam dedi mecbur yaptım. Bu raddeye gelip fayda alamayacağımı sanmıyorum o yüzden. Kısmet bakalım.

Afiyet olsun canım ❤ 3 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur ayni gun çok gibi sanki Gerçi akşam sadece salata yemissin. Yetmemiş de olabilir

Afiyet olsun canım ❤ 3 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur ayni gun çok gibi sanki Gerçi akşam sadece salata yemissin. Yetmemiş de olabilir
Evet oyle oldu demi neyse telafı edıcem merak etme bu cuma eksı cıkmazsam boynum kıldan ınce ıstedıgını de yarın cok su ıcıcem detoks suyu hazrldım şimdi dolaba koydum sabah baslıycam onla

İyi akşamlar
Pazar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 30gr beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, yeşillik , domates

Ara
1 su bardağı süt, 3yk yulaf, 1 tatlı kaşığı chia ve küçük muz ile lapa, filtre kahve

Ara
Yoğurt, öğütülmüş keten tohumu ve 2 mor erik

Akşam
Yarım kase çorba, Ispanak yemeği, yoğurt, salata (yağsız)

Ara: rezene çayı

Su: 3lt
Spor: 45dk Leslie: 315 puan
8000adım: 400puan
Top: 715puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ O_sevincli_ki

Hayırlı akşamlar hatunlar bugün hiç giremedim gruba malın ev çocuklar derken bu saat ancak fırsat bulabildim gelelim bugünün çetelesine A arrietty sedulu H3RA_ Sismaniye
Sabah: 2 bardak su, bitki çayı
12.30: 1 yumurta (tavada), 3 zeytin,1 küçük dilim ekmek, salatalık
17.30: Bitki çayı
18.30: 3 y.k Yumurtalı ıspanak kavurma, 4 adet yaprak sarma
21.00: 1/2 s.b ev yapımı yoğurt
21.30: hindistan cevizi yağı kattığım filtre kahve
1.5 litre su içildi. Kalanda yatana kadar içilir.
3000 adım, 20dk. leslie, 20 mekik, 30 kol egzersizi, 20dk zumba (500 puan)

Ben de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarına ne yapsam da incelsem bilemiyorum leslie de yapıyorum ama sanırım o çok etki etmiyo
Ayşecim ben 2 yıl önce yine bir kilo verme dönemim vardı o zaman Leslie üzerine karın ve bel egzersizleri yapıyordum baya işe yaramıştı bu ara üşeniyorum çok başlamaya. YouTube da Ebru Karaduman göbek inceltme yaz , bir sürü video çıkıyor. Ben bir ara sırayla hepsini açıyordum sonra içlerinden bana zor gelmeyenleri kafama göre sırayla yapmıstım. Bir bak istersen

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı; 2 çırpılmış yumurta salatalık 20 sap maydanoz 3 zeytin 40 gr örgü peyniri
Akşam; 1 porsiyon nohut yemeği 3 yk pilav salata 200 ml ayran
Su 2.5 lt
60 dk cardio dans 420 puan
2 dk plank 20 puan
17000 adım 850 puan
30 dk da çocukla elektro şarkılarla zıplamalı dans 210 puan
Toplam 1500 puan
Arrietty_ H3RA_ Cikocev

Kahvaltı 12:00
2 dilim ekmek
2 dilim domates
2/3 dlim salatalık
yarım biber
1 çk nutella

Ara
1 muz

Akşam 20:00
Meze tabağı gibi hazırladım
1 mezgit balığı
2 yk karides tava
2 yk mantar sote
2 yk çoban salata
1 şalgam suyu

2 lt su

150 JJ 300 p
100 bisiklet çevirme 100 kol egzersizi 100 p
50 mekik 100 p
600 merdiven inip çıkma 180 p
10.500 adım 525 p
30 dk tempolu yürüyüş 300
Toplam 1.505 p

Sporları iki seferde dinlenmeden yaptım, umarım kalori yakmışımdır bol bol. Her gün bu kadar spor yapabilsem keşke.
Arrietty_ sedulu Ceyhans

Çoook sağol canım bende yarından itibaren leslie üstüne bişeler yapmayı deneyeceğim inşallah ❤❤

Arrietty_ sedulu H3RA_
Sabah
1 h. yumurta
3/1 kiymali pide

Ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
3 kuru incir
1 avuç içi fıstık

Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası

Su=2,5 litre
Spor
11000 adım =550
300 bölgesel =150
Toplam=700 puan

Canim aslinda menun cok guzel.
Ama cok gec 2 ogun yapmissin.
Aksam yemeginde doymadin sanırım.
Ikisi de saglikli ama bence onlari daha erken saatlerdeki menulerine yedir ve aksam erken kesmeye bak yeme icme islerini.
If yapiyorsan kahveni sabah icebilirsin.

Menün yine süper canım, Akşam karbonhidrat almaman süper olmuş, sabah ki ile birlikte fazla olurdu, sporlarında çok güzel

Bu hafta spor puanlarımı 1.000 in altına düşürmemek istiyorum. Akşamları da çok hafif geçireyim istiyorum. Takıldım kaldım 64 lerde canımı sıkıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…