- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Faydası vardr demı bende düşüncem tekrar3 ders oldu, daha çok crossfit yaptırıyor hoca. Nefesi ve vücudu açmak istiyor sanırım önce.
Benim gittiğim salonda ders saatlerinde kızım, ben ve hoca dışında kimse olmuyor. Zaten sosyal mesafemizde var. Daha çok koçluk tarzı ders alıyoruz. O yüzden pandemiyle ilgili çekincem yok. Kalabalık spor salonu olsa bende cesaret edemezdim sanırım.
Sen de harikasın Monica. Çok iyi hareket etmişsin. Benim spor sonrası bugün kolumu kaldıracak halim kalmadı valla. Regl olucam belki ondandır.Herkese merhaba! Sana da merhaba sevgili eşimnoram bugün pazar diyip kaçamak yapmamış ve dikkat etmişsin, kutlarım. 50 dakika Chloe Ting de çok iyi, hangi videolarını yapıyorsun? Bu hafta ben de başlamayı planlıyorum.
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + yeşillik + 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği + yaklaşık 1 yemek kaşığı labne + filtre kahve
Ara: 1 fincan Türk kahvesi + hurmadan yapılmış 1 tane kakaolu top
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası + börülce salatası + yarım dilim tb ekmeği.
Şu ana kadar 2 litre su içtim. 1 bardak da kekik çayı.
Cezam olan ip atlamayı evdeki çocuklarla yarışa çevirip toplamda 20 dakikadan fazla atladım.
20 dk ip atlama: Puanlama dakika üzerinde diye kalmış aklımda o yüzden kaç tane diye saymadımSize bırakıyorum puan eklemeyi. Bir dahakinde sayarım.
3700 Adım: 185 puan ( umarım şimdi doğru yapmışımdır)
Bisiklet 30 dk: 210 puan
120 basamak merdiven in-çık: 360 puan
Arrietty_
sedulu
H3RA_
noram
Daha çok yeni başladım umarım olur. Bitince öncesi sonrası fotosu paylaşacağım.Faydası vardr demı bende düşüncem tekrar
Afiyet olsun canım ❤ 3 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur ayni gun çok gibi sanki
Evet oyle oldu demiAfiyet olsun canım ❤ 3 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur ayni gun çok gibi sankiGerçi akşam sadece salata yemissin. Yetmemiş de olabilir
Çok teşekkür ederim canımMelegimkorusun dun bunu yaptım
Bugün de bunu dans müzik olunca vakit nasıl geçti anlamadım ama güzel terletti basit gibi duruyor hareketler
Ayşecim ben 2 yıl önce yine bir kilo verme dönemim vardıBen de dün yapim dedim bunlardan birini ama yetişemiyorum ya hızlarınane yapsam da incelsem bilemiyorum leslie de yapıyorum ama sanırım o çok etki etmiyo
Çoook sağol canım bende yarından itibaren leslie üstüne bişeler yapmayı deneyeceğim inşallah ❤❤Ayşecim ben 2 yıl önce yine bir kilo verme dönemim vardıo zaman Leslie üzerine karın ve bel egzersizleri yapıyordum baya işe yaramıştı bu ara üşeniyorum çok başlamaya. YouTube da Ebru Karaduman göbek inceltme yaz , bir sürü video çıkıyor. Ben bir ara sırayla hepsini açıyordum sonra içlerinden bana zor gelmeyenleri kafama göre sırayla yapmıstım. Bir bak istersen
Hayırlı akşamlar hatunlar bugün hiç giremedim gruba malın ev çocuklar derken bu saat ancak fırsat bulabildimgelelim bugünün çetelesine A arrietty sedulu H3RA_ Sismaniye
Sabah: 2 bardak su, bitki çayı
12.30: 1 yumurta (tavada), 3 zeytin,1 küçük dilim ekmek, salatalık
17.30: Bitki çayı
18.30: 3 y.k Yumurtalı ıspanak kavurma, 4 adet yaprak sarma
21.00: 1/2 s.b ev yapımı yoğurt
21.30: hindistan cevizi yağı kattığım filtre kahve
1.5 litre su içildi. Kalanda yatana kadar içilir.
3000 adım, 20dk. leslie, 20 mekik, 30 kol egzersizi, 20dk zumba (500 puan)
Menün yine süper canım, Akşam karbonhidrat almaman süper olmuş, sabah ki ile birlikte fazla olurdu, sporlarında çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?