- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Zorla paten aldıracaksınız banaH3RA_ sedulu Arrietty_ @rockandroll
60 dak paten 420p
45 dak leslie 315p
16bin adim 800p
1535 puan toplam
Ben eliptik yaparken bi dizi falan açıyorum o zaman çok iyi oluyo nasıl zaman geçiyo anlamıyorum bı ara diyetisyene 45 dk eliptik yapıyorum demiştim şaşırmıştı ama bu arada oğlum fırsat vermiyo ben çıkınca o da çıkmak istiyo ancak yanımda ona bakacak biri varsa yapabiliyorum ama çok faydalı. En fazla kas grubunu çalıştıran spor aleti diye duymuştumBende hep eliptik daha cok yakar diye biliyorum.
Ama bana oyle islemiyor. Skldigim icin az yapiyordum belki ondan. Gerci dun 20 dk hiit yaptim bisiklet de 350 kalori yaktim.
Ben de baktım yarın ben de deneyeceğimEve gidince birini mutlaka deniyecegim
Çok güzel bir menü olmuş ama yemeklerin suyunu yemezsen daha iyi olurSabah
2 yumurtalı yulaflı omlet
Domates.salatalik
3 zeytin
Ara
Yoğurt elma
Ara
Çok az kayısı çekirdek ici
Akşam
2 ymk kaşığı kiymali patlıcan
5 ünü kaşığı sulu kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
2.40 lt su
15× 2 set mekik
100 yerde bisiklet
20× 2 set makas hareketi
200 ayakta lesie yürüşü
Puanı sonra hesaplarım
@Arriety
Zaten ideal kilodasin neden bu kadar az yiyorsun bence bu kadarı sağlıksız az yedikçe metabolizma yavaşlar ve bı süre sonra kuş kadar da yesen kilo alırsın
Yine müthiş bi spor nasıl her gün bu kadar spor yapabiliyorsunİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı; 2 çırpılmış yumurta salatalık 20 sap maydanoz 3 zeytin 40 gr örgü peyniri
Akşam; 1 porsiyon nohut yemeği 3 yk pilav salata 200 ml ayran
Su 2.5 lt
60 dk cardio dans 420 puan
2 dk plank 20 puan
17000 adım 850 puan
30 dk da çocukla elektro şarkılarla zıplamalı dans 210 puan
Toplam 1500 puan
Arrietty_ H3RA_ @Cikocev
Zorla paten aldıracaksını bana
Ayyy çok fena ama görsem gülerdim kesinPopisimin ustune dustum, cok acidi
Ama degdi.
Bugün adımlarını yazmadan bırakmam seniMerhaba hanımlar ve ortağım önce spordan başlayayım 160 bölgesel hareket 80 puan 60 dk zumba 420 puan menüme gelecek olursak 2 tane poğaça bir şekersiz çay öğle 1 yumurta akşam 3 kaşık makarna ve 1 kase salata 2 lt su içtim
Ortagim benim bunye artık bununla bile kilo alabilir
Açlık hissediyor musun?Ortagim benim bunye artık bununla bile kilo alabilir
Aslında evet saatler konusunda biraz sıkıntı oldu bugün ama 1.5 aydır bu şekilde beslendiğim için muhtemelen bünye alıştı açlık çekmiyorum sadece akşam öğününü atlamamak için yiyorumCanim aslinda menun cok guzel.
Ama cok gec 2 ogun yapmissin.
Aksam yemeginde doymadin sanırım.
Ikisi de saglikli ama bence onlari daha erken saatlerdeki menulerine yedir ve aksam erken kesmeye bak yeme icme islerini.
If yapiyorsan kahveni sabah icebilirsin.
Belli bir düzen oturttum. Kahvaltı sonrası biraz sindirim yaptıktan sonra başlıyorum spora. Maksimum bir saat yapabiliyorum çünkü o şekilde ayarladım zamanımı. Önce leslie ile alıştırdım vücudu her gün 3 mile yapıyordum. Sonra chloe ile challenge yaptım o epey güçlendirdi kaslarımı önceden 30 sn plank zor dururdum şimdi çok rahat 2 dk durabiliyorum zorlamıyor. Sporu sevmek önemli bence. Ben çok seviyorum spor yapmayı evdeki imkanlarla gidiyorum şimdilikBen eliptik yaparken bi dizi falan açıyorum o zaman çok iyi oluyo nasıl zaman geçiyo anlamıyorum bı ara diyetisyene 45 dk eliptik yapıyorum demiştim şaşırmıştı ama bu arada oğlum fırsat vermiyo ben çıkınca o da çıkmak istiyo ancak yanımda ona bakacak biri varsa yapabiliyorum ama çok faydalı. En fazla kas grubunu çalıştıran spor aleti diye duymuştum
Ben de baktım yarın ben de deneyeceğim
Çok güzel bir menü olmuş ama yemeklerin suyunu yemezsen daha iyi olur
Zaten ideal kilodasin neden bu kadar az yiyorsun bence bu kadarı sağlıksız az yedikçe metabolizma yavaşlar ve bı süre sonra kuş kadar da yesen kilo alırsın
Yine müthiş bi spor nasıl her gün bu kadar spor yapabiliyorsun
Bu aralar bağırsaklarla ilgili doktor maceram oldu. İçinde sinemaki olan bitki çaylarını içmeyin dedi aklında olsun. Alışkanlık yapıyormuş tıpkı ilaç gibi, sonrasında içmeden çıkamıyormuşsun wc ye. Onun yerine doğal probiyotik, kuru kayısı, incir gibi şeylet tüketmeni tavsiye ederim.Sabah
1 yumurta
2 sosis
Zeytin peynir marul
Öğlen
Sütlü kahve
5 kiraz kurusu
Aksam
Hamsi
Brokoli (firinda)
Salata
5000 adim 250 puan bugun sadece spor buydu
Aksam.kayisili form cayi ictim cidden metabolizmayı cok iyi çalıştırıyor.
2 dk plank ne demek canım ya. Süpersin bizim hoca kesin çok severdi seni.Belli bir düzen oturttum. Kahvaltı sonrası biraz sindirim yaptıktan sonra başlıyorum spora. Maksimum bir saat yapabiliyorum çünkü o şekilde ayarladım zamanımı. Önce leslie ile alıştırdım vücudu her gün 3 mile yapıyordum. Sonra chloe ile challenge yaptım o epey güçlendirdi kaslarımı önceden 30 sn plank zor dururdum şimdi çok rahat 2 dk durabiliyorum zorlamıyor. Sporu sevmek önemli bence. Ben çok seviyorum spor yapmayı evdeki imkanlarla gidiyorum şimdilik
Sağol cnmMenün yine süper canım, Akşam karbonhidrat almaman süper olmuş, sabah ki ile birlikte fazla olurdu, sporlarında çok güzel
Bu hafta spor puanlarımı 1.000 in altına düşürmemek istiyorum. Akşamları da çok hafif geçireyim istiyorum. Takıldım kaldım 64 lerde canımı sıkıyor artık
Ay hadi inşallahSağol cnmaslında senin menülerinde çok güzel kaçamak yapmıyorsun ama perşembe spora gittiğin için artı çıkıyorsun kiloya çok takılma bu ay bence çok güzel inceleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?