Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende hep eliptik daha cok yakar diye biliyorum.
Ama bana oyle islemiyor. Skldigim icin az yapiyordum belki ondan. Gerci dun 20 dk hiit yaptim bisiklet de 350 kalori yaktim.
Ben eliptik yaparken bi dizi falan açıyorum o zaman çok iyi oluyo nasıl zaman geçiyo anlamıyorum bı ara diyetisyene 45 dk eliptik yapıyorum demiştim şaşırmıştı ama bu arada oğlum fırsat vermiyo ben çıkınca o da çıkmak istiyo ancak yanımda ona bakacak biri varsa yapabiliyorum ama çok faydalı. En fazla kas grubunu çalıştıran spor aleti diye duymuştum
Eve gidince birini mutlaka deniyecegim
Ben de baktım yarın ben de deneyeceğim
Çok güzel bir menü olmuş ama yemeklerin suyunu yemezsen daha iyi olur
Zaten ideal kilodasin neden bu kadar az yiyorsun bence bu kadarı sağlıksız az yedikçe metabolizma yavaşlar ve bı süre sonra kuş kadar da yesen kilo alırsın
Yine müthiş bi spor nasıl her gün bu kadar spor yapabiliyorsun

Merhaba hanımlar ve ortağım önce spordan başlayayım 160 bölgesel hareket 80 puan 60 dk zumba 420 puan menüme gelecek olursak 2 tane poğaça bir şekersiz çay öğle 1 yumurta akşam 3 kaşık makarna ve 1 kase salata 2 lt su içtim

Bugün adımlarını yazmadan bırakmam seni
60 dk zumbada yanan kaç bin adımın vardır bir bilsen yazmadan bırakmazdın
Eşini ve kaptanları etiketlemen lazım birde canım. Etiketleme için @ işaretinin yanına nick yazman yeterli

Aslında evet saatler konusunda biraz sıkıntı oldu bugün ama 1.5 aydır bu şekilde beslendiğim için muhtemelen bünye alıştı açlık çekmiyorum sadece akşam öğününü atlamamak için yiyorum evde uğraş çok olunca saatler karışıyor maalesef bende hatta kahveyi içemedim bile ilgi ve alakanız içinde ayrıca teşekkür ederim

Belli bir düzen oturttum. Kahvaltı sonrası biraz sindirim yaptıktan sonra başlıyorum spora. Maksimum bir saat yapabiliyorum çünkü o şekilde ayarladım zamanımı. Önce leslie ile alıştırdım vücudu her gün 3 mile yapıyordum. Sonra chloe ile challenge yaptım o epey güçlendirdi kaslarımı önceden 30 sn plank zor dururdum şimdi çok rahat 2 dk durabiliyorum zorlamıyor. Sporu sevmek önemli bence. Ben çok seviyorum spor yapmayı evdeki imkanlarla gidiyorum şimdilik

Bu aralar bağırsaklarla ilgili doktor maceram oldu. İçinde sinemaki olan bitki çaylarını içmeyin dedi aklında olsun. Alışkanlık yapıyormuş tıpkı ilaç gibi, sonrasında içmeden çıkamıyormuşsun wc ye. Onun yerine doğal probiyotik, kuru kayısı, incir gibi şeylet tüketmeni tavsiye ederim.

2 dk plank ne demek canım ya. Süpersin bizim hoca kesin çok severdi seni.

Sağol cnm aslında senin menülerinde çok güzel kaçamak yapmıyorsun ama perşembe spora gittiğin için artı çıkıyorsun kiloya çok takılma bu ay bence çok güzel inceleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…