Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 dk plank ne demek canım ya. Süpersin bizim hoca kesin çok severdi seni.
Haha kız chloe yapmanın faydası bunlar sürekli hemen hemen her videosundan plank duruyorsun. Hatta plankin her çeşidini yapıyorum şimdi. Önceden ne zorlanirdim. Sende gelişme göstereceksin bir aya gör bak

Haha kız chloe yapmanın faydası bunlar sürekli hemen hemen her videosundan plank duruyorsun. Hatta plankin her çeşidini yapıyorum şimdi. Önceden ne zorlanirdim. Sende gelişme göstereceksin bir aya gör bak
Arada yapıyorum ama 20 saniyeden sonra ağlayacak gibi oluyorum. Geçen bir arkadaş plank sayesinde göğüslerindeki değişimden bahsetmişti.
Benimkiler iki çocuktan sonra aşağı bakıyor artık, küçük oldukları için kurtarıyorum biraz seninkiler nasıl fark oldu mu?

Senin de menün ve sporlar çok güzel, gunluk ne kadar su icebiliyorsun?
Merhaba eşim ben dün yazamadım bugün de kayınvalideye gittik anca yazıyorum
Ben günlük 6 bardağı tamamlamaya çalışıyorum. Su ile pek aram yok. Ama burası sayesinde daha çok dikkat ediyorum.

Zaten ideal kilodasin neden bu kadar az yiyorsun bence bu kadarı sağlıksız az yedikçe metabolizma yavaşlar ve bı süre sonra kuş kadar da yesen kilo alırsın
İdeal aralıkta gözüküyorum ama üst snırnda 58 kılo olmak ıstıyorum. Evet az yıyorum veremiyorum gerçekten. Cok yesem hıc gtmıyor

Benimkiler de emzirme sonrası küçüldüler ama öyle pörsüme durumu olmadı ortaya bakıyor sanırım sporla hemen destekledim diye. Çünkü emzirme sonrası buraya katılmıştım fazla zaman geçmeden

Günlük yiyecek alım miktarın düşe düşe artık bünye buna alışınca azıcık fazla yesen tartiya yansır
Ama nereye kadar az yiyeceksin bu sefer de eksik beslenmeden kaynaklı sağlık problemleri baş göstermeye kalkar Allah korusun

Gene de sen bilirsin

İyi yapmışsın faydası olmuştur mutlaka. Öncesi sonrası yapsana

Popisimin ustune dustum, cok acidi
Ama degdi.
Ayy çok geçmiş olsun dikkat et
Ortagim benim bunye artık bununla bile kilo alabilir
Ben de az yiyordum ama metabolizma yavaşladı
Harikasın ben şu an vücudu alıştırma aşamasında olduğum için seninkiler çok geldi gözüme demek ki
Ve kayısılı form çayında da sinameki varmış maalesef
Sen diyetisyen değiştirirsen ilk başta çok yedirtecek sana sanki. Dengeyi bozdurup şaşırtacak sanki.
Bence de bi diyetisyene git ya da gidemiyorsan burdaki menülerden örnek al ve biraz az az sık sık yemeyi dene
İdeal aralıkta gözüküyorum ama üst snırnda 58 kılo olmak ıstıyorum. Evet az yıyorum veremiyorum gerçekten. Cok yesem hıc gtmıyor
Ama metabolizma yavaşlar az yiyince çok ye demiyorum ama bu diyet sağlığını da bozar bizim bı tanıdık var kadın hep 100 kilonun üstündeydi sürekli diyet yapıyordu ama hep al ver şeklinde çünkü ara ara diyetini bozup ne bulursa yiyor sonra da çorba diyeti kabak detoksu falan gibi kısa sürede bir sürü kilo vermeye çalışıyordu
Neyse uzatmayım bu kadın en son 25-30 kilo verdi ve yıllar sonra ilk kez 80e düştü sonra bu pandemide bı başladı yemeye tekrar kısa bı sürede 100ü gördü bu kadar kiloyu alıp alıp verince dengesi bozulmuş 6 ay ishal olmuş ve sonunda doktor iltihaplı bağırsak sendromu teşhisi koymuş ben bunu öğrenince hemen diyetisyene gitmeye karar verdim çünkü kilo vericem derken sağlığımdan olucam diye korktum ve diyetisyen bana dolu dolu bir liste yazdı mesela 1 günde 4 dilim ekmek var ve biz genelde diyete başlayınca ekmeği keseriz o yüzden gözüme fazla göründü söyledim ona da o da dedi ki az yiyerek kilo verirsin evet ama metabolizma yavaşlar ve öyle bir hale gelirsin ki hayatın boyunca diyete mahkûm olursun dedi ve bana da mantıklı geldiği için sizinle paylaştım kusura bakmayın çok uzun oldu

Teşekkürleer geldiğimden beri hareketlendim çocuklar sağ olsun. Chloe Ting çok göz korkutuyor aslında bu hareketler yanında minik kalıyor zorlanman çok doğal ama pes etme. Kendini sakatlamadan yapmaya devam. Şimdi zorlanıcaz ama buna değecektir.
İyi geceler herkese :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

SsSiMqE 150 adet JJ. Bugün yapıldığına dair bildirim yok.

Aomine Daiki 100 adet high knee ceza ( ödül sadece bir adet ile sınırlı abartmamak kaydıyla )

graphicdesigner 20 Dk ip atlama ( ödül olarak bir adet ekledim ama karbonhidrat çok fazla maalesef o yüzden hepsini kabul edemem ödül diye ). Ceza yapıldı diye bildirim göremedim bugün.

Ne kusuru bıldıklerını paylasman cok hoş. Dogru aslında ama be bıleyım k kabarık dıyetısyen listelerini uygularsam kılo alırım dıye korkuyorum. Aslında caha once ayca kayanın lıstesıyle vermıstım. Bu seferde aslında 76 dan yavas yavas dustum bu kıloya ama bu 63 tem sonrası ıller gıbı gtmıyor. Dha once 58 i gordum firit duruyorum oyle. Ama 63 le hafıf toplu gobeklı bişeyım

Diyetisyen atasözü gibi konuşmuş
Hayat boyu diyet yapmak zor olurdu

12:30
2 yumurta
Marul
1 domates
1 dilim kaşar

15:50
2 kaşik makarna
1 sosis
1 bardak muzlu süt

20:30
Buyuk bir kase yogurtlu mor lahana
Bir parmak gogus eti

Su:
1lt su
1lt dukan

Spor:13901 adım
695 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Eklentiler

• 20210308_000016.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 16

10000 adim: 500 puan
50 dakika zumba: 350 puan
100 squat: 200 puan

Toplam: 1050 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ S sadece_ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…