Haha kız chloe yapmanın faydası bunlar sürekli hemen hemen her videosundan plank duruyorsun. Hatta plankin her çeşidini yapıyorum şimdi. Önceden ne zorlanirdim. Sende gelişme göstereceksin bir aya gör bak2 dk plank ne demek canım ya. Süpersin bizim hoca kesin çok severdi seni.
Bazen tabi kiAçlık hissediyor musun?
Arada yapıyorum ama 20 saniyeden sonra ağlayacak gibi oluyorum. Geçen bir arkadaş plank sayesinde göğüslerindeki değişimden bahsetmişti.Haha kız chloe yapmanın faydası bunlar sürekli hemen hemen her videosundan plank duruyorsun. Hatta plankin her çeşidini yapıyorum şimdi. Önceden ne zorlanirdim. Sende gelişme göstereceksin bir aya gör bak
Merhaba eşim ben dün yazamadım bugün de kayınvalideye gittik anca yazıyorumSenin de menün ve sporlar çok güzel, gunluk ne kadar su icebiliyorsun?
Sen diyetisyen değiştirirsen ilk başta çok yedirtecek sana sanki. Dengeyi bozdurup şaşırtacak sanki.Bazen tabi ki
İdeal aralıkta gözüküyorum ama üst snırnda 58 kılo olmak ıstıyorum. Evet az yıyorum veremiyorum gerçekten. Cok yesem hıc gtmıyorZaten ideal kilodasin neden bu kadar az yiyorsun bence bu kadarı sağlıksız az yedikçe metabolizma yavaşlar ve bı süre sonra kuş kadar da yesen kilo alırsın
Benimkiler de emzirme sonrası küçüldüler ama öyle pörsüme durumu olmadıArada yapıyorum ama 20 saniyeden sonra ağlayacak gibi oluyorum. Geçen bir arkadaş plank sayesinde göğüslerindeki değişimden bahsetmişti.
Benimkiler iki çocuktan sonra aşağı bakıyor artık, küçük oldukları için kurtarıyorum birazseninkiler nasıl fark oldu mu?
Günlük yiyecek alım miktarın düşe düşe artık bünye buna alışınca azıcık fazla yesen tartiya yansırBazen tabi ki
İyi yapmışsın faydası olmuştur mutlaka. Öncesi sonrası yapsanaBenimkiler de emzirme sonrası küçüldüler ama öyle pörsüme durumu olmadıortaya bakıyor sanırım sporla hemen destekledim diye. Çünkü emzirme sonrası buraya katılmıştım fazla zaman geçmeden
Ayy çok geçmiş olsun dikkat etPopisimin ustune dustum, cok acidi
Ama degdi.
Ben de az yiyordum ama metabolizma yavaşladıOrtagim benim bunye artık bununla bile kilo alabilir
Harikasın ben şu an vücudu alıştırma aşamasında olduğum için seninkiler çok geldi gözüme demek kiBelli bir düzen oturttum. Kahvaltı sonrası biraz sindirim yaptıktan sonra başlıyorum spora. Maksimum bir saat yapabiliyorum çünkü o şekilde ayarladım zamanımı. Önce leslie ile alıştırdım vücudu her gün 3 mile yapıyordum. Sonra chloe ile challenge yaptım o epey güçlendirdi kaslarımı önceden 30 sn plank zor dururdum şimdi çok rahat 2 dk durabiliyorum zorlamıyor. Sporu sevmek önemli bence. Ben çok seviyorum spor yapmayı evdeki imkanlarla gidiyorum şimdilik
Ve kayısılı form çayında da sinameki varmış maalesefBu aralar bağırsaklarla ilgili doktor maceram oldu. İçinde sinemaki olan bitki çaylarını içmeyin dedi aklında olsun. Alışkanlık yapıyormuş tıpkı ilaç gibi, sonrasında içmeden çıkamıyormuşsun wc ye. Onun yerine doğal probiyotik, kuru kayısı, incir gibi şeylet tüketmeni tavsiye ederim.
Bence de bi diyetisyene git ya da gidemiyorsan burdaki menülerden örnek al ve biraz az az sık sık yemeyi deneSen diyetisyen değiştirirsen ilk başta çok yedirtecek sana sanki. Dengeyi bozdurup şaşırtacak sanki.
Ama metabolizma yavaşlar az yiyince çok ye demiyorum ama bu diyet sağlığını da bozar bizim bı tanıdık var kadın hep 100 kilonun üstündeydi sürekli diyet yapıyordu ama hep al ver şeklinde çünkü ara ara diyetini bozup ne bulursa yiyor sonra da çorba diyeti kabak detoksu falan gibi kısa sürede bir sürü kilo vermeye çalışıyorduİdeal aralıkta gözüküyorum ama üst snırnda 58 kılo olmak ıstıyorum. Evet az yıyorum veremiyorum gerçekten. Cok yesem hıc gtmıyor
TeşekkürleerSen de harikasın Monica. Çok iyi hareket etmişsin. Benim spor sonrası bugün kolumu kaldıracak halim kalmadı valla. Regl olucam belki ondandır.
Menünü de çok beğendim. Bence sıkıntılı bir şey yok. Sen de çok güzel dikkat etmişsin ki misafirlikteydin bir de. Bravo valla.
Ben 2 weeks shred challenge/low impact yapıyorum. Ama zorlanıyorum gerçekten. Hamile kaldıktan sonra hiç spor yapmamıştım.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Serina08 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | ||||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
@Mathteacher27 | |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
@pisi pisi kopatim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Ne kusuru bıldıklerını paylasman cok hoş. Dogru aslında ama be bıleyım k kabarık dıyetısyen listelerini uygularsam kılo alırım dıye korkuyorum. Aslında caha once ayca kayanın lıstesıyle vermıstım. Bu seferde aslında 76 dan yavas yavas dustum bu kıloya ama bu 63 tem sonrası ıller gıbı gtmıyor. Dha once 58 i gordum firit duruyorum oyle. Ama 63 le hafıf toplu gobeklı bişeyımAyy çok geçmiş olsun dikkat et
Ben de az yiyordum ama metabolizma yavaşladı
Harikasın ben şu an vücudu alıştırma aşamasında olduğum için seninkiler çok geldi gözüme demek ki
Ve kayısılı form çayında da sinameki varmış maalesef
Bence de bi diyetisyene git ya da gidemiyorsan burdaki menülerden örnek al ve biraz az az sık sık yemeyi dene
Ama metabolizma yavaşlar az yiyince çok ye demiyorum ama bu diyet sağlığını da bozar bizim bı tanıdık var kadın hep 100 kilonun üstündeydi sürekli diyet yapıyordu ama hep al ver şeklinde çünkü ara ara diyetini bozup ne bulursa yiyor sonra da çorba diyeti kabak detoksu falan gibi kısa sürede bir sürü kilo vermeye çalışıyordu
Neyse uzatmayım bu kadın en son 25-30 kilo verdi ve yıllar sonra ilk kez 80e düştü sonra bu pandemide bı başladı yemeye tekrar kısa bı sürede 100ü gördü bu kadar kiloyu alıp alıp verince dengesi bozulmuş 6 ay ishal olmuş ve sonunda doktor iltihaplı bağırsak sendromu teşhisi koymuş ben bunu öğrenince hemen diyetisyene gitmeye karar verdim çünkü kilo vericem derken sağlığımdan olucam diye korktum ve diyetisyen bana dolu dolu bir liste yazdı mesela 1 günde 4 dilim ekmek var ve biz genelde diyete başlayınca ekmeği keseriz o yüzden gözüme fazla göründü söyledim ona da o da dedi ki az yiyerek kilo verirsin evet ama metabolizma yavaşlar ve öyle bir hale gelirsin ki hayatın boyunca diyete mahkûm olursun dedi ve bana da mantıklı geldiği için sizinle paylaştım kusura bakmayın çok uzun oldu
Bende çamaşırı kurutmaya atacaktım. Kalkayım halledeyim. Aklıma getirdin. Niye bu kadar yorgunsun.Iyi geceler
Çok şükür herkes uyudu . Daha bulaşıklarım var. Çok yorgunum nasil yapılacak işler elim kolum kalkmıyor
Diyetisyen atasözü gibi konuşmuşAyy çok geçmiş olsun dikkat et
Ben de az yiyordum ama metabolizma yavaşladı
Harikasın ben şu an vücudu alıştırma aşamasında olduğum için seninkiler çok geldi gözüme demek ki
Ve kayısılı form çayında da sinameki varmış maalesef
Bence de bi diyetisyene git ya da gidemiyorsan burdaki menülerden örnek al ve biraz az az sık sık yemeyi dene
Ama metabolizma yavaşlar az yiyince çok ye demiyorum ama bu diyet sağlığını da bozar bizim bı tanıdık var kadın hep 100 kilonun üstündeydi sürekli diyet yapıyordu ama hep al ver şeklinde çünkü ara ara diyetini bozup ne bulursa yiyor sonra da çorba diyeti kabak detoksu falan gibi kısa sürede bir sürü kilo vermeye çalışıyordu
Neyse uzatmayım bu kadın en son 25-30 kilo verdi ve yıllar sonra ilk kez 80e düştü sonra bu pandemide bı başladı yemeye tekrar kısa bı sürede 100ü gördü bu kadar kiloyu alıp alıp verince dengesi bozulmuş 6 ay ishal olmuş ve sonunda doktor iltihaplı bağırsak sendromu teşhisi koymuş ben bunu öğrenince hemen diyetisyene gitmeye karar verdim çünkü kilo vericem derken sağlığımdan olucam diye korktum ve diyetisyen bana dolu dolu bir liste yazdı mesela 1 günde 4 dilim ekmek var ve biz genelde diyete başlayınca ekmeği keseriz o yüzden gözüme fazla göründü söyledim ona da o da dedi ki az yiyerek kilo verirsin evet ama metabolizma yavaşlar ve öyle bir hale gelirsin ki hayatın boyunca diyete mahkûm olursun dedi ve bana da mantıklı geldiği için sizinle paylaştım kusura bakmayın çok uzun oldu
Iyi akşamlar,
10:30 ıspanaklı, peynirli, maydanozlu, 2 yumurtali omlet, 2 yk közlenmiş biber
14:00 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 1 salatalık
16:00 1 duble turk kahvesi, 2 ceviz
18:00 1 kase mercimek çorbası, 5 kasik yesil fasulye yemeği, yesil salata, 3 yk bulgur
2 litre su, 1 litre dukan birasına devam ediyorum.
Spor bilgilerini sonra paylaşacağım.
sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?