Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı tabağıma insallah fazla demezsiniz Bugun diyetimin ilk gunu ve inanin porsiyonumu yariya düşürdüm ekmek olarak ta iki dilim cavdar ekmegi yedim

Sagol cnm hosbuldum . Normalde yarim ekmekten fazla yiyodum suan anca iki dilime dusurebildim bire indirirsem cabuk acikir bu sefer daha cok yerim diye yavas yavas kesmeye calisiyorum

hoşgeldin , bence fazla değil, diyete ilk başladığın günler herşeyden ani kesmemen önemli, bıkmadan emin adımlarla yürümek için.. öğünün de gayet güzel. ben de sana yumurta tavsiye ederim . bir rahatsızlığın yoksa her gün yemeni öneririm, hem tok tutar hem de besleyici, protein

Arrietty_
sedulu
@_Vera_
SsSiMqE
Kilom:59.95
Eski:60.55
Fark-600
%0.99
waooww birileri ucundan da olsa ellili rakamları görmüş , tebrikler

Sagol canim. Sence haftaya 55 olur muyum

Siz daha yazmadan ben aradan sıyrılayım. Dünki spor da fazla geldi sanırım bir haftalık aradan sonra 1 saat koşu bandına çıktım, pişman değilim börekler gitti ama tartı arttı.
Bu arada bacağım da ağırıyor kasığımdan bir ağrı var yürüyüşten oldu muhtemelen
Ama olsundu
Aomine Daiki Eşim walla ben de güzel bir eksi bekliyordum sadece bir öğün beni nasıl ters yüz etti gördün mü, bari bugün olsaydı o öğün
Geçen hafta:61.3
Bugün:62.3
Fark:+1 kg
Yüzde -1.63
Arrietty_ sedulu

Eklentiler

• 8E19A197-AB4F-4F73-90E9-093CEF9A1038.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 16
Sagol canim. Sence haftaya 55 olur muyum
azmedersen olursun ama bir haftada 4 kg zor be
ya ben son demlerimdeyim git gel yapıp duruyorum dün istismar edildim bugün de cezasını çekiyorum . şu son 3 kilo gitmiyor veremiyorum yani gitmiyor , evden de çalışınca iyice zorladı

Ben kendimi göremedim bu listede? Bu hafta mi giris yapiyorum yoksa?

Evet o ev isi benide bitirdi

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

Günaydın kızlar bu hafta mezun olamıyorum hedefi tutturamadım haftaya inşallah diyelim
Geçen hafta =61.5
Bu hafta =61.2
Fark=0.3
Yüzde =0.487

Eklentiler

• Screenshot_20210312-100717_Gallery.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…