Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben listede kendimi göremedim? Bu hafta mi dahil oluyorum nasil oluyor?
Ekledim canim ama Paylasmadim daha.
Sabit ciktin gordugum kadari ile. Gecen hafta nota aldik.
100 gr vermis olsan direk alirdim ama 1 hafta bekleyelim ki takim etkilenmesin. Cezamizi bu aksam sildirmemiz gerek.

Ben sanırım yoga ya cesaret edemiyorum canım ben şimdilik kardiyo ve plates ile devam edeyim olurmu

Sağol kaptanım senin de eline emeğine sağlık

Ekledim canim ama Paylasmadim daha.
Sabit ciktin gordugum kadari ile. Gecen hafta nota aldik.
100 gr vermis olsan direk alirdim ama 1 hafta bekleyelim ki takim etkilenmesin. Cezamizi bu aksam sildirmemiz gerek.
Tamam. En son tartilma tarihim zaten subat. Yani gecen haftanin degil bu hafta geri döndügüm icin :) Ama sorun degil bir hafta sonrada olur :)))

Kaptanım ben bu hafta değil de haftaya gireyim listeye çünkü yarın şehir dışına çıkıyorum 4-5 günlüğüne yine diyete ve listeye devam ederim ama pek yazamayabilirim

Ben sanırım yoga ya cesaret edemiyorum canım ben şimdilik kardiyo ve plates ile devam edeyim olurmu

tabi ki de, istedigin zaman.

o zaman ilk gonderdigim program minimum listemiz olacak ikimizin de, eger yapmazsak birbirimize ceza verecegiz,
spor gunlerinde daha fazla da yapabiliriz eger istersek, yine adimlamayi istedigimiz kadar artiririz,
ama dinlenme gunlerinde ayrica spor eklemesek daha iyi olur diyorum, yine de sen bilirsin.

anlastik o zaman

Anlaştık canım

Yoga güzel ama beni kesmez bu bana parçala behçet tarzında lazım

Canim senide haftaya alalim esas listeye olurmu.Su notayi sildirelim bu aksam. Rahatlayalim

Sen nerdesin canım

Merhaba sabah evden cikmadan cekmistim. Anca atabiliyorumm.

Geçen hafta: 65.5
Bu hafta: 65.0
Fark: 500 gr
Yüzde: 0.76
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.5

Böyle tıkır mıkır gidiyor ya kilolar, inanın hayatıma heyecan kattı burası he. Her hafta böyle dizinin merakla beklenen bölümü gibi.

Alys Eşim eşim datlu eşim 1.olmuşuz. Ayaklarımıza, dizlerimize sağlık.

Eş seçebiliyormuşuz amaaa benim için farketmezz

Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• 20210312_151912.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…