Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dıyetısyen nasıl bır beslenme seklı onerdı canım. 3 öğün mü
Olsaa tükkan senin
ama uğraşırsak neden olmasın, bir zamanlar böyleydik sonuçta.
Ahahah bır zamanlar vardı ondan ama yok artık dıyosun daha guzelı olur

Oyy hosgeldın sen hatrlıyosun benı ben gıreıkten bı sure sonra gtmıstın cunku. Dondun demii döndüm de
Ben aslında 60.8 e düşmüştüm ama korona olunca sapıtıp yedım gerı aldım
unuturmuyum hiç ben arkadaşlarımı her birinizi hatırlıyorum. korona ah bu korona bitmedi gitti. çok geçmiş olsun biz kayınpederimi verdik bu illete. hala çok üzgünüm.
sanırım döndüm. özlemiştim ama bu kadar çok arzulayarak girmek istediğimi fark etmemiştim.

CEYDOS isvec dıyetıyle bende 2 kılo vermıstım 6 gunde gerı de almamıstım. Bende bu hafta onu yapayım yaa bak aklıma getırdın.
valla benim daha 1 hafta olmadı maşallah bu sabah 2500 gr eksi dedi benim büyük kız. ay ne fena ne başlangıç kilosunu nede şu an olduğum kiloyu bilmiyorum. ne kadar dayanırım bilmiyorum. isveç bitene kadar sabretsem keşke

Cok üzüldüm bılmıyordum. Basınız sağolsun. Fok degısık bı hastalık ya once kılo verdım. 60 bıle oldum sonra hızla aldım. Halaa tat tam yok 3 ay oldu. Buna şükür dıyoruz.
14 gun yapacaksın demi verırısın ne kadar hızlı gtmıs acaıp motıve eder seni Bılmemekte gusel aslında kıloyu. 300 gr eksı cıkınca kaçamak yapıyor ınsan. Bende hergun tartılmycam artık karar aldım kendıme

E English_teacherrr Alys
9 92kubra Legendwomen
esmeriiim Cikocev
Dilber Hala Ozzybal
SsSiMqE E Emeeelll
bnnu istanbulin
Aomine Daiki Zeytur
Sismaniye MonicaGeller
Melegimkorusun @Serina08
rockandroll Oaktree
Arrietty_ AppLesma
noram sedulu
S sadece_ben S Sade_Bilge
graphicdesigner A Aylakkadin
Asi Matmazel K klbk33

Kıslaarr yeni eş listeniz hazır. Taze taze fırından yeni çıktı

Menü ve paylaşımlarınızı her günün sonunda (00:00) paylaşmayı atlamamanız konusunda ufak bir hatırlatma yapıp kaçıyorum.
Ertesi güne kalan bildirimler tabloya eklenmiyor aklınızda olsun

teşekkür ederim çok zor bir dönemdi. iyi haberini beklerken vefat haberi almak.
nerde kendi kurallarımı yıktım bilmediğim için hergün tartılıyorum. ben basküle haftada 2 hatta bazen sadece cuma çıkardım totem olsun diye. ama şimdi lodoslama gidince sırf meraktan günlük basküldeyim.
14 gün bugün 5 teyim. kaçamak yapıyorum grissini arada genelde uyuyorum listeye.

senin hocaya bi citlatsan, foto falan gostersen, bundan yapalim desen
ilk derste baya popo çalışıcaz demişti, güzel popolara sempatisi varmış
Sana bir hareket veriyorum hemen ben dün çok zorlandım

İnşallah anlatabilirim, bak şimdi
Sırtüstü yat, ayak tabanlarını birbirine yapıştır ve kalçana kadar çek. Ayak gitmezse üstten sen ayaklarına doğru kaydır kendini. Topukların popona değecek ve dizlerin yanlara açık olacak. Karnına kalça kemiklerinin tam üstüne ağırlık koy, ellerinle destekle. Dizleri kapatmadan kalçanı kaldırabildiğin en üst seviyeye kaldır indir. Yere asla değdirme 25*3 tekrar yap.

"sonra da ol" diyorsun

su mu?

Bende baslıycam Pazartesi 6 gun yapayım bakalım
Yani bir kere olduysa yine olur dimi, ay hadi inşallah
Olur tabı, olacak, olmalı

Okurken hayal ettim onda bile canım yandı acayip zor ama alışınca kolay yapılır sanırım

A Aylakkadin canım. Sen dıyetısyen kontrolunde verıyorsun degıl mi. Baya guzel gıdıyor kıloların varmı ornek lısten 3 öğünmü beslenıyorsun
Diyetisyen kontrolunde Kendim besleniyorum canim. Diyetisyenimle olmuyor.

graphicdesigner ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…